• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Boll ben çocuğum olursa biberon kullanmayı düşünmüyorum ... Suyu da hep çay kaşığıyla vericem ( tabisi düşüncem sadece, inş. Uygulayabilirim )

çinkim biberona alışınca emmek zor geliyomuş bebişlere

cnm ne yazıkki çalışan bir anne olunca biberona alışmaması biraz zor sen olmayınca kaşık kaşık yedirmekte zor ben kaşıkla verdim ama çok hızlı gelmesini istediği için yiyemedi ağla ağla bi hal oldu mecbur biberon ama çalışmasam gerek olmazdı tabiki..

Eşimde emziğe alıştırmayalım diyor napıcağımıza karar veremedik daha.

cnm bende istemiyosum emzik boşa çekiyo çenesi yoruluyor diye zaten tutmamıştı bizimki 3 aydan sonra sabah araba kullırken ağlamasın diye ağzına veriyodum şimdi tutuyo iyide oldu valla ağladımı onu alınca susuyo ben olmayınca bi şekilde susturmaları gerek çünkü:((yine çalışan anne olmak zor diyorum:50:tabi uzun zaman vermeyi düşünmüyorum.

yaaa nigarrrr :47: Yapma böle yaaa :20:

Abartmaaaa ,akşamı zor ettin, gecenizi zehir etmee :22:

Dersem kızarmısın :67:
tartışacak bile enerjim yok zuzuş,
zaten canım sıkkın uyurum erkenden.
personel almış yine mağazaya 2 tane kız.
oldu 3 bayan eleman 1 erkek.
2 erkek en fazla 2 kız çalıştıracaktı göya.
ya var yaa ben ne için kim için fedakarlık yapıyorum
hakkaten fedakarlık yani..
her gece gelicek 11 de, toplasan 1 saat görücem yüzünü..
hafta sonları yalnız olucam.. fedakarlık değil mi bu?
ben çok doldum yaa bu aralar :14: temmuz gelsin kardeşime gideyim 2 hafta..

adacım mrh
oğlun güzel günlerde sağlıcakla yatsın inş odasında çok hoş olmuş duvar kağıtları falan :55:

teşekkür ederim kızlar...evet ikeadan aldık beşiği,daha doğrusu odanın tamamını oradan yapıyoruz...

nektarcım eşin ne iş yapıyor yavru??? bu gece ne var??? ben kaçırmışım yaw...

dileğimmmmmmmmm :48: ay sarılasım geldi birden, yanaş azcık $gelgel.gif
video açılmıyo tabikisi bende, akşam dinliycem..ama mersi ediyorum :)))

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar...evet ikeadan aldık beşiği,daha doğrusu odanın tamamını oradan yapıyoruz...

nektarcım eşin ne iş yapıyor yavru??? bu gece ne var??? ben kaçırmışım yaw...
sabah azıcık telefonda tartıştık canım. kayınpederime kızıp eşime patladım..
eşim mağazalar koordinatörü.. şirketlerinin 100 küsür mağazası var..
mağaza müdürü olmayan mağazyı alıyo mesela, yeni bir müdür bulup işe alana kadar o bakıyor, devredip başka ihtiyacı olan mağazaya geçiyor.. öyle..
mağazaların kapanış saatleri de malum :26: eve geç geliyor

personel almış yine mağazaya 2 tane kız.
oldu 3 bayan eleman 1 erkek.
ya var yaa ben ne için kim için fedakarlık yapıyorum
her gece gelicek 11 de, toplasan 1 saat görücem yüzünü..
hafta sonları yalnız olucam.. fedakarlık değil mi bu?
ben çok doldum yaa bu aralar :14: temmuz gelsin kardeşime gideyim 2 hafta..

canım şimdi gergin olduğun için böle yapıosun
geçen gün ben market alışverişini anlatırken bana bir poşet bile taşıtmaz :16: die sevdiğini belirtiodun takdir ediodun
şimdi de lütfen üzme kendini
bunaldın bilioum kötü bi kış geçirdik işler sorunluydu eşler geç gelio seni en iyi ben anlıom
her akşam geç bi sinema bi akşam oturması yemekten sonra bi yürüyüş herşey hayal oluo
ama ne diyebiliriz ki geçimimiz için çalışıolar geç geliosun die başına kalkamayız sabretmek lazım mecburen yani :31:

ada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bizde bu yataktan alacaktık sonra vazgeçtik 2 gün sonra indirime giriyodu izmire gittiğimizde ama dönüyoduk boşa kazıklanmayalım dedik:)zaten iykide oda almamışım odasıda yatıramazdım çok küçük daha 1 yaşında oda yapacaz allah izin verirse..
nekim bozma moralini yaa zor bir durum evt ama herşey geleceğiniz için sonuçta oda çok mutlu değildir herlade durumdan..

canım şimdi gergin olduğun için böle yapıosun
geçen gün ben market alışverişini anlatırken bana bir poşet bile taşıtmaz :16: die sevdiğini belirtiodun takdir ediodun
şimdi de lütfen üzme kendini
bunaldın bilioum kötü bi kış geçirdik işler sorunluydu eşler geç gelio seni en iyi ben anlıom
her akşam geç bi sinema bi akşam oturması yemekten sonra bi yürüyüş herşey hayal oluo
ama ne diyebiliriz ki geçimimiz için çalışıolar geç geliosun die başına kalkamayız sabretmek lazım mecburen yani :31:
bebeğim o konuda öyle.. evet çok sarıp sarmalar, nazlar ama yanımda yokk :50:
yok fazla onsuzum.. sıkılmaya başladım bu durumdan..
ama dediğin doğru herşey daha iyi bir gelecek için, o da öyle diyo "herşey senin için, ileride olucak bebişlerimiz için"
ama gel de bunu bana anlat, insan daha çok zaman geçirmek istiyor düşünsene ilk evlendiğimizdn beridir böyle.
evet birazcık da ona kızgınım ya ondan böyle konuşuyorum tabi..

Personel almış yine mağazaya 2 tane kız.
Oldu 3 bayan eleman 1 erkek.
Ya var yaa ben ne için kim için fedakarlık yapıyorum
Her gece gelicek 11 de, toplasan 1 saat görücem yüzünü..
Hafta sonları yalnız olucam.. Fedakarlık değil mi bu?
Ben çok doldum yaa bu aralar :14: Temmuz gelsin kardeşime gideyim 2 hafta..

:50::50:

Nekim nekim nekiimmm

:31::31:

sabah azıcık telefonda tartıştık canım. kayınpederime kızıp eşime patladım..
eşim mağazalar koordinatörü.. şirketlerinin 100 küsür mağazası var..
mağaza müdürü olmayan mağazyı alıyo mesela, yeni bir müdür bulup işe alana kadar o bakıyor, devredip başka ihtiyacı olan mağazaya geçiyor.. öyle..
mağazaların kapanış saatleri de malum :26: eve geç geliyor

amannnn bu erkek ailesinden çekilen nedir bilmem...sen de üzme kendini hayınpeder işte adı üstünde :1:
eşinin işi de zor tahmin edebiliyorum kız kardeşim de yanı işi yapıyor,evli olduğu halde gece 11:00 de ancak evde oluyor...

ada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bizde bu yataktan alacaktık sonra vazgeçtik 2 gün sonra indirime giriyodu izmire gittiğimizde ama dönüyoduk boşa kazıklanmayalım dedik:)zaten iykide oda almamışım odasıda yatıramazdım çok küçük daha 1 yaşında oda yapacaz allah izin verirse..

sağ ol cnm...ben de biraz büyüdükten sonra bu odaya alacağım zaten...ilk doğduğun da bizim odamız da sepet te yatacak...kısmetse...

hiç emmiyenini görmedim canım..mümkün oldukça takipliceksiniz artık..düşünce yıkayıp verceksiniz ,napcann:31:

kızlar emzik almayı düşünmüyordum ama konuşmalarınızdan almam gerektiği kanaatine vardım...ben her ihtimale karşın 1 tane bulundurayım...
ne marka önerirsiniz peki???

bebeğim o konuda öyle.. evet çok sarıp sarmalar, nazlar ama yanımda yokk :50:
yok fazla onsuzum.. sıkılmaya başladım bu durumdan..
ama dediğin doğru herşey daha iyi bir gelecek için, o da öyle diyo "herşey senin için, ileride olucak bebişlerimiz için"
ama gel de bunu bana anlat, insan daha çok zaman geçirmek istiyor düşünsene ilk evlendiğimizdn beridir böyle.
evet birazcık da ona kızgınım ya ondan böyle konuşuyorum tabi..

evt kızgınsın işte ama gececek onu görüp sarılınca kokusunu duyunca kızamazsın oda uzatma
birlikte az geçirebildiğiniz vakti de üzgün ve mutsuz geçirme :34:

:50::50:

Nekim nekim nekiimmm

:31::31:
:ssz: :ssz: :ssz:

amannnn bu erkek ailesinden çekilen nedir bilmem...sen de üzme kendini hayınpeder işte adı üstünde :1:
eşinin işi de zor tahmin edebiliyorum kız kardeşim de yanı işi yapıyor,evli olduğu halde gece 11:00 de ancak evde oluyor...
kadınlar için daha zordur, Allah yardımcıları olsun.
eşi de mi o şekilde çalışıyo? ay yemeğini felan kim yapıyo :26: halime şükrediyim dur :17:

hayinpeder şeysini çok sevdim :1:

kızlar emzik almayı düşünmüyordum ama konuşmalarınızdan almam gerektiği kanaatine vardım...ben her ihtimale karşın 1 tane bulundurayım...
ne marka önerirsiniz peki???

ben avent almıştım ama önce tutmamıştı sı-onra chıcco aldım zorla zorla tuttu ama aventide versem tutar şimdi.

sorma nektarcım eşi de işten ayrıldı...o evde :))) geçen damat bir pizza yapmış bizimki de foto çekmiş :1: anlayacağın rolleri değiştiler bizimkiler...
yuvarlanıp gidiyorlar...ama zor tabi...

o şeyi ben de ilk duyduğum da çok beğenmiştim...

bolcum...deneme yanılma yoluyla karar vereceğiz o halde..sağ ol cnm...

Back