• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

burda hava 27 derece, bastı birazda. bunaldım çok.
vakit de geçmiyor bugün. uuuf çok sıkıldım, migrostan tereyağ ve pirinç alıp otobüsle geçecem eve annemle konuştum önder evde yatıyor beni çağırıyor gitmeyelim yürüyüşe dedim. bol humana içiyor musun?

burası 30 muş bugün:53:
evt yaa bitsin artıkk..
yok cnm ilk zamanlar içtim artık içmiyorum ne yaparsam yapim olmadı fazla sütüm kızım zaten artık emmiyor sağdıklarımı içiyo biberona alıştı cadı kolayına gidiyor tabi cok cok içiyor 1 aya kalmaz onuda içmez heralde yine bunada şükür ben daha erken bırakır diye düşünüyodum.

slm...
2010 da evlendim...uzunnnn bir birliktelikten sonra...şimdi de bebeğimi kucağıma almaya 2 ay gibi bir süre kaldı,oğlumu bekliyorum...
sonrası ben de bu şimdilik :)))

zuzuuu senin enişten de benm eniştem gibi hamarat desene :)

:1: Evet , bi akşam yemeğe çağırmışdı ablam , göya ablam çağırdı :1: Bütün yemekleri mezeleri eniştem yapmıştı, gene izin günüydü :1:
Ablam zaten yemek yapmasını sevmez :30: Daha çok ikramlık (kek, pasta,kurbik vs.) şeyleri yapmayı seviyo,

ben tarhanayı yaparken kaynamadan önce içine önceden haşladığım ve buzlukta sakladığım kemik sularından da koyuyorum o zaman harika oluyor.

bu arada ben de internette bir çorba tarifi buldum onu deniyorum şimdi güzel olursa size de tarifini veririm

burası 30 muş bugün:53:
evt yaa bitsin artıkk..
yok cnm ilk zamanlar içtim artık içmiyorum ne yaparsam yapim olmadı fazla sütüm kızım zaten artık emmiyor sağdıklarımı içiyo biberona alıştı cadı kolayına gidiyor tabi cok cok içiyor 1 aya kalmaz onuda içmez heralde yine bunada şükür ben daha erken bırakır diye düşünüyodum.

maşallah kızına içsin cok cok :)

:1: Evet , bi akşam yemeğe çağırmışdı ablam , göya ablam çağırdı :1: Bütün yemekleri mezeleri eniştem yapmıştı, gene izin günüydü :1:
Ablam zaten yemek yapmasını sevmez :30: Daha çok ikramlık (kek, pasta,kurbik vs.) şeyleri yapmayı seviyo,

ayyy aynı bizimkiler :)

öpüyorum hepinizi ii akşamlar ii tatiller

Boll ben çocuğum olursa biberon kullanmayı düşünmüyorum ... Suyu da hep çay kaşığıyla vericem ( tabisi düşüncem sadece, inş. Uygulayabilirim )

çinkim biberona alışınca emmek zor geliyomuş bebişlere

anemmmm sende mi buradaydın canım,hoş buldum :16:
evet 2010 geliniyim ben dee :123:

Nekkk ne çok topik geziyomuşsun :1:
Her gelen tanıyo seni :)
ne güzel bişi işte :)
Alya ve ada ile Mirayın topikinden tanışıyoruz, oraya da yazıyorum ya.
bol, luxx ve dilşadla da ekim ve eylül gelinlerinden tanışıyoruz.. ah ah o topikimiz de çok güzeldii :))

evet bebeyim ama çok konuşmadık, abim geldi şimdi yanıma dedi kapattı.
sonra ariycam dedi, aramadı daha.. umrumda değil, akşam da hiç sırnaşmasın bana :22:

aman yaa birbirinizi özlemiş olcaktınız güzel bi akşam geçircektiniz belki de $185.gif

:1:
ama adamın bi langur lungur konuşması bozdu durumları hiç dikkat etmiolar ya tlflara bile bakmamalılar yani :20:

eşimde emziğe alıştırmayalım diyor napıcağımıza karar veremedik daha.

emzikle ilgili kötü bişey duymadım ama :26:

evet bebeyim ama çok konuşmadık, abim geldi şimdi yanıma dedi kapattı.
Sonra ariycam dedi, aramadı daha.. Umrumda değil, akşam da hiç sırnaşmasın bana :22:

yaaa nigarrrr :47: Yapma böle yaaa :20:

Abartmaaaa ,akşamı zor ettin, gecenizi zehir etmee :22:

Dersem kızarmısın :67:

[video=youtube;0Lx6BRs6Qms]http://www.youtube.com/watch?v=0Lx6BRs6Qms[/video]

benden size gelsin yeni bir paylaşım yapim dedim
ne zaman parça armağan etmioduk topiğe :24:

aman yaa birbirinizi özlemiş olcaktınız güzel bi akşam geçircektiniz belki de Eki Görüntüle 384504

:1:
ama adamın bi langur lungur konuşması bozdu durumları hiç dikkat etmiolar ya tlflara bile bakmamalılar yani :20:
dileeek ekleme şu smileyi çok utanıyorummm :60: :60:

adaa çok güzel oluyo oğluşunuzun odasıı :nazar:

Adaer hoşgeldin oğluşunun beşiği çok güzelmiş. ikeada görmüştüm bundan. sağlıkla uyusun büyüsün içinde oğluşun.

emzikle ilgili kötü bişey duymadım ama :26:

zuzum hijyen açısından diyor düşücek alıcak ağzına sonra bırakamıcak sevmiyom öyle ağızlarda emziği diyor :)))

Back