burda hava 27 derece, bastı birazda. bunaldım çok.
vakit de geçmiyor bugün. uuuf çok sıkıldım, migrostan tereyağ ve pirinç alıp otobüsle geçecem eve annemle konuştum önder evde yatıyor beni çağırıyor gitmeyelim yürüyüşe dedim. bol humana içiyor musun?
zuzuuu senin enişten de benm eniştem gibi hamarat desene :)
aynen aynenbende içmem
offf çok sıkıldım yaa
hoşgeldin topikimize adaaslm...
2010 da evlendim...uzunnnn bir birliktelikten sonra...şimdi de bebeğimi kucağıma almaya 2 ay gibi bir süre kaldı,oğlumu bekliyorum...
sonrası ben de bu şimdilik :)))
burası 30 muş bugün
evt yaa bitsin artıkk..
yok cnm ilk zamanlar içtim artık içmiyorum ne yaparsam yapim olmadı fazla sütüm kızım zaten artık emmiyor sağdıklarımı içiyo biberona alıştı cadı kolayına gidiyor tabi cok cok içiyor 1 aya kalmaz onuda içmez heralde yine bunada şükür ben daha erken bırakır diye düşünüyodum.
Evet , bi akşam yemeğe çağırmışdı ablam , göya ablam çağırdı Bütün yemekleri mezeleri eniştem yapmıştı, gene izin günüydü
Ablam zaten yemek yapmasını sevmezDaha çok ikramlık (kek, pasta,kurbik vs.) şeyleri yapmayı seviyo,
hoşgeldin topikimize adaa
evet 2010 geliniyim ben dee :123:anemmmm sende mi buradaydın canım,hoş buldum
ne güzel bişi işte :)Nekkk ne çok topik geziyomuşsun
Her gelen tanıyo seni :)
aynen aynen
evet bebeyim ama çok konuşmadık, abim geldi şimdi yanıma dedi kapattı.kuzum konuştun mu eşinle :102:
evet bebeyim ama çok konuşmadık, abim geldi şimdi yanıma dedi kapattı.
sonra ariycam dedi, aramadı daha.. umrumda değil, akşam da hiç sırnaşmasın bana
eşimde emziğe alıştırmayalım diyor napıcağımıza karar veremedik daha.
evet bebeyim ama çok konuşmadık, abim geldi şimdi yanıma dedi kapattı.
Sonra ariycam dedi, aramadı daha.. Umrumda değil, akşam da hiç sırnaşmasın bana
dileeek ekleme şu smileyi çok utanıyorummmaman yaa birbirinizi özlemiş olcaktınız güzel bi akşam geçircektiniz belki de Eki Görüntüle 384504
ama adamın bi langur lungur konuşması bozdu durumları hiç dikkat etmiolar ya tlflara bile bakmamalılar yani
emzikle ilgili kötü bişey duymadım ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?