• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhaba kızlar ben geldim test işlerini bitirdim şükürler olsun .bugün 3 tüp kan aldılar.ilkini kırmızı kapaklı aldılar .sevk bölümüne vermen gerek dediler ordanda kapağı mavi olması gerekiyormuş kırmızıydı benimki .yeniden kan aldılar.kırmızı tüplü çöpe gitti.sinir oldum doğru düzgün yapın işinizi şaka gibisiniz dedim.evrak vermeleri gerekiyomuş.polikinliğe gittim yazıcı çalışmıyo faklı polikinliğe gönderdi evrakları aldım uzmana imzalat 3.katta sonra formu doldur getir dediler.taksit taksit iş söylüyorlar.kanı sağ koldan aldı ama kolumu açamıyorum tam olarak .kasamı geldi ters biyeremi geldi kolumun kasları sertleşti morardı bide kan aldığı yer ama artık sonuç almak kaldı.

nekim belki adam sabah uykusundan öyle bişe demiştir .takma kafanı sonuçta eşini arıyosun merak etmişsin.onlar ne dese biz takılıyoruz.eşin yüzünede kapatmamıştır telefonu.akşam düzelirsiniz.
avatarında çok güzel mor mor.yaz geliyor ya uymuş :16:

dileğim hırkan yakışmış güzele ne yakışmaz ki:16:

dilşadcığım eşinde arada kalmış.annesi ne yapsa olmaz .bağırır çağırır atsa atamaz.üzerine gelmesin yeter bayramda gidersin yeter diğer zamanlarda gerek yok.

Nekim çok güzel olur böyle magnet fikri.:16:
Avatarını beğendim bende dün gece değiştim ama farketmedi kismeler...

dimmi, herkesi toplayıp tv den fotoların geçemesi en son ultrason abartılı olmaz mı Ayşam :26:
ben bayılırım Cedrik'e, ama arka fonu beyaz olan avatarları sevmiyorum ben başka fotolarını koysana o ikisinin :16:

inanmıoum yaa oldu yani bişiler demek ki o daha iyi biliodur ee korunmadınız da dimi
valla kuzum benim fikrim belki bana kızcaksın ama daha çok erken kesinlikle hemen yapmamalısınız sağlık ve maneviyat açısından tabii maddiyatı da sıraya katmalıyım

canım nie kızıyım
evet çoook erken hatta
biz sadece evlat acısıyla yenisini düşünüyorduk ama ben vazgeçtim zaten, eşime de diorum beni dk kullanmak zorunda bırakıyorsun sana güvenemiyorum die.

ben yoldayken ne kadar çok yazmışsınız öyle ancak okudum

eve geldim ben de tereyağda yumurta kırdım yedim ıspanakları ıslattım bir yandan da dağınıklıklarımı topluyorum

aranızda brokoliyle çorba yapan oldu mu?

bu arada nektar senin avatar güzelmiş ben de beğendim dilek senin de hırkan güzel durmuş güle güle giy ama taytının o dikişlerini dediğin gibi anlayamadım.

özgem takma görümceyi onlar ana kız ne hali varsa görsün.sen sınava giriş belgeni aldın mı untma al onları.avatarını gördüm yazacaktım ama unuttum ne yacacaktım diye.

ben yoldayken ne kadar çok yazmışsınız öyle ancak okudum

eve geldim ben de tereyağda yumurta kırdım yedim ıspanakları ıslattım bir yandan da dağınıklıklarımı topluyorum

aranızda brokoliyle çorba yapan oldu mu?

bu arada nektar senin avatar güzelmiş ben de beğendim dilek senin de hırkan güzel durmuş güle güle giy ama taytının o dikişlerini dediğin gibi anlayamadım.

ben tereyağında un kavurup üstüne brokoli kaynar su, pişiriyorum blendırdan geçiriyorum, tekrar ocağa koyuyorum ocaktan almaya yakın krema ve sütü karıştırıp ya da sadece süt ekliyorum. birazcık daha pişirip kapatıyorum

amma yazmışsınız heee..
bu arefeden kalma işi modamıymış ya hiç duymadım çok saçma zaten bayram günü gidiliyor yani önceden kalmaya ne gerek var dilşat kaynana karşı kelimeler kıfayetsiz resmen gidipte işi yapma dahada açıkgöz karı:47:
dileğim ben zaten beğenmiştim hırkanı gayet güzel olmuş taytı bende çok severim ama maalesf anca haftasonları işyerinde yasak:50:
başka ne kaldı:26:
hımm enkim inşallah ii sonuçlar alırsın vee ayşem artık söleyin yani nasıl dayandınız ben anına sölemiştim yani..:49:

dileğim hırkan yakışmış güzele ne yakışmaz ki:16:

$133.gif .

kızlaar dün gece eşim ''ben hamile karıma bunları yapmakla, hamileliğini stresli geçirtmekle ahiretimi yok ettim'' dedi hala içim yanıyo bu sözüne yaaa.
dişini çektirmiştik sabah, duramamış eve gidiyormuş ben de anneme yürüyüşe gidelim die söz vermiştim kocam evde yatıyor :5:

Son düzenleme:
kızlaar dün gece eşim ''ben hamile karıma bunları yapmakla, hamileliğini sterli geçirtmekle ahiretimi yok ettim'' dedi hala içim yanıyo bu sözüne yaaa.
dişini çektirmiştik sabah, duramamış eve gidiyormuş ben de anneme yürüyüşe gidelim die söz vermiştim kocam evde yatıyor :5:

eşinde aslında psikolojik bunalımda onunda desteğe ihtiyacı var

Güney Kore'nin başkenti Seul'da bilgisayar oyunu bağımlısı kadın yeni doğan bebeğini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.
Polis, neredeyse her gün oyun oynamak için internet kafeye giden 26 yaşındaki kadının kafenin tuvaletinde doğurduğunu ve bebeği plastik bir poşete koyduğunu belirtti.
Kadının poşeti kafenin yakınındaki bir park yerine attığı bildirildi.
Polis sözcüsü, son ana kadar kadının oyun oynamaya devam ettiğini vurguladı.
Güney Kore hükümetinin tahminlerine göre 50 milyon nüfuslu ülkenin 2 milyonu internet ve bilgisayar oyunu bağımlısı.

zamanla seninde belki çıkma aralığı uzar bu tarihlerde devam ettiğin sürece.
taam ben devam ediyim bu tarihlerde almaya :103:

merhaba kızlar ben geldim test işlerini bitirdim şükürler olsun .bugün 3 tüp kan aldılar.ilkini kırmızı kapaklı aldılar .sevk bölümüne vermen gerek dediler ordanda kapağı mavi olması gerekiyormuş kırmızıydı benimki .yeniden kan aldılar.kırmızı tüplü çöpe gitti.sinir oldum doğru düzgün yapın işinizi şaka gibisiniz dedim.evrak vermeleri gerekiyomuş.polikinliğe gittim yazıcı çalışmıyo faklı polikinliğe gönderdi evrakları aldım uzmana imzalat 3.katta sonra formu doldur getir dediler.taksit taksit iş söylüyorlar.kanı sağ koldan aldı ama kolumu açamıyorum tam olarak .kasamı geldi ters biyeremi geldi kolumun kasları sertleşti morardı bide kan aldığı yer ama artık sonuç almak kaldı.
saçmalığa bak yaaa :22: sinir oldum ben de
inş tüm sonuçların temiz çıkar canım, dualarım seninle :29:

nekim banada bulsana güzel bir avatar yaz geliyor iç açıcı ben bulamıyorum:109:
canımm ben de genelde burdan alıyorum avatarlarımı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-94.html

dimmi, herkesi toplayıp tv den fotoların geçemesi en son ultrason abartılı olmaz mı ayşam :26:
Ben bayılırım cedrik'e, ama arka fonu beyaz olan avatarları sevmiyorum ben başka fotolarını koysana o ikisinin :16:

evet magnette iyi fikir :))

bencede özgee :40:

kızlar tarhana çorbasını nasıl yapıyosunuz;?

tarhanayı az soğuk suyla tencerede çözdürüyom, o hemen kaynıyo kaynayınca ..... Ketıldaki kaynayan suyuda ekliyom kıvamını ayarlarak

enkii böle demişti bikez, böle yapıyom hep :34:

taam ben devam ediyim bu tarihlerde almaya :103:

saçmalığa bak yaaa :22: sinir oldum ben de
inş tüm sonuçların temiz çıkar canım, dualarım seninle :29:

canımm ben de genelde burdan alıyorum avatarlarımı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-94.html

kızlar tarhana çorbasını nasıl yapıyosunuz;?

tarhanayı az soğuk suyla tencerede çözdürüyom, o hemen kaynıyo kaynayınca ..... Ketıldaki kaynayan suyuda ekliyom kıvamını ayarlarak

enkii böle demişti bikez, böle yapıyom hep :34:

benimki kuru tarhana ama toz değil..

nekim bende 2 aydır tarihlere uyuyorum azaldı gerçekten tek tük çıkmasından bişe olmaz önce kocalarımız kendilerine baksınlar:1:
evet canım 1 tüp kan çöpe gitti ondan sonra yin ekan vermem gerekecekti yarım saati geçmemesi lazımmış 1 saat olmuştu 2.çöpe attım 3.yü aldılar zaten bu hafta 10 tüp kan verdim bide kansızlık çıktı
işallah canım sağol allah razı olsun hepinizden.tamam bende bakayım buraya

bolum tam nasıl tarhana dicektim kuruyu ben ılık suda ıslıyorum ama sen eve gidince yaparsan suyun biraz sıcak olsun.anlarsın tarhana yumuşuyor zaten sonra suyunu süzüyorum tencereye alıyorum kaynamış su ekliyorum pişiriyorum üstünede yağ kırmızı biber bide ben sarımsak rendeliyorum.

Back