merhaba kızlar ben geldim test işlerini bitirdim şükürler olsun .bugün 3 tüp kan aldılar.ilkini kırmızı kapaklı aldılar .sevk bölümüne vermen gerek dediler ordanda kapağı mavi olması gerekiyormuş kırmızıydı benimki .yeniden kan aldılar.kırmızı tüplü çöpe gitti.sinir oldum doğru düzgün yapın işinizi şaka gibisiniz dedim.evrak vermeleri gerekiyomuş.polikinliğe gittim yazıcı çalışmıyo faklı polikinliğe gönderdi evrakları aldım uzmana imzalat 3.katta sonra formu doldur getir dediler.taksit taksit iş söylüyorlar.kanı sağ koldan aldı ama kolumu açamıyorum tam olarak .kasamı geldi ters biyeremi geldi kolumun kasları sertleşti morardı bide kan aldığı yer ama artık sonuç almak kaldı.
nekim belki adam sabah uykusundan öyle bişe demiştir .takma kafanı sonuçta eşini arıyosun merak etmişsin.onlar ne dese biz takılıyoruz.eşin yüzünede kapatmamıştır telefonu.akşam düzelirsiniz.
avatarında çok güzel mor mor.yaz geliyor ya uymuş
dileğim hırkan yakışmış güzele ne yakışmaz ki
dilşadcığım eşinde arada kalmış.annesi ne yapsa olmaz .bağırır çağırır atsa atamaz.üzerine gelmesin yeter bayramda gidersin yeter diğer zamanlarda gerek yok.
nekim belki adam sabah uykusundan öyle bişe demiştir .takma kafanı sonuçta eşini arıyosun merak etmişsin.onlar ne dese biz takılıyoruz.eşin yüzünede kapatmamıştır telefonu.akşam düzelirsiniz.
avatarında çok güzel mor mor.yaz geliyor ya uymuş
dileğim hırkan yakışmış güzele ne yakışmaz ki
dilşadcığım eşinde arada kalmış.annesi ne yapsa olmaz .bağırır çağırır atsa atamaz.üzerine gelmesin yeter bayramda gidersin yeter diğer zamanlarda gerek yok.