- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
benimki kuru tarhana ama toz değil..
nekim bende 2 aydır tarihlere uyuyorum azaldı gerçekten tek tük çıkmasından bişe olmaz önce kocalarımız kendilerine baksınlar
evet canım 1 tüp kan çöpe gitti ondan sonra yin ekan vermem gerekecekti yarım saati geçmemesi lazımmış 1 saat olmuştu 2.çöpe attım 3.yü aldılar zaten bu hafta 10 tüp kan verdim bide kansızlık çıktı
işallah canım sağol allah razı olsun hepinizden.tamam bende bakayım buraya
bolum tam nasıl tarhana dicektim kuruyu ben ılık suda ıslıyorum ama sen eve gidince yaparsan suyun biraz sıcak olsun.anlarsın tarhana yumuşuyor zaten sonra suyunu süzüyorum tencereye alıyorum kaynamış su ekliyorum pişiriyorum üstünede yağ kırmızı biber bide ben sarımsak rendeliyorum.
enkidu mavi kapaklı tüp kırmızı kapaklı tüpler içeriğindeki maddelere göre farklı oluyor. Kimisinde EDTA kimisinde heparin bulunuyor. Özellikle genetik testler yapılırken kan EDTA lı tüplere alınmaz çünkü belirli gen bölgesini çoğaltmada bu madde inhibitör yani engelleyici bir etkiye sahiptir.
bol madem tarhana kuru halde bunu rondoda daha küçülterek toz hale getiremez misin ki acaba? Benimki de toz oldugu için yapacağım zaman ıslatıyorum soğuk suyla; ilk evlendiğim zamanlar sıcak suda ıslatmıştım hep top top olurdu sonra bir de blendırdan geçirirdim daha sonra öğrendim aslında soğuk suda ıslatılması gerektiğini.
enkidu mavi kapaklı tüp kırmızı kapaklı tüpler içeriğindeki maddelere göre farklı oluyor. Kimisinde EDTA kimisinde heparin bulunuyor. Özellikle genetik testler yapılırken kan EDTA lı tüplere alınmaz çünkü belirli gen bölgesini çoğaltmada bu madde inhibitör yani engelleyici bir etkiye sahiptir.
bol madem tarhana kuru halde bunu rondoda daha küçülterek toz hale getiremez misin ki acaba? Benimki de toz oldugu için yapacağım zaman ıslatıyorum soğuk suyla; ilk evlendiğim zamanlar sıcak suda ıslatmıştım hep top top olurdu sonra bir de blendırdan geçirirdim daha sonra öğrendim aslında soğuk suda ıslatılması gerektiğini.
yaa soğuk sudamı ıslatacam ee enki sıcak demiş
yaa soğuk sudamı ıslatacam ee enki sıcak demiş
pöff enişte yaa diyesim geldi (seksenlerde öyle dio ya)
sirken bu esprimi anlasan anlasan sen anlarsın diziyi izlediğin için tek umudum sensin
ben hiç tarhana çorbası içmem de yapmadım da, yazmıyorum ondan. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?