- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
valla hiçte ölmezler bizimkilerde öyleymiş diğer eltim her arife orda kalırdı
1.günüde hep orda geçirirdi
biz ilk bayramımızda tatile gittik laf çarptı hiçte tınmadım
diğer bayramda da öteki eltim yeni evlenmişti oda sabah 6da mı ne gitmiz apartmanın yanında cami var neymiş topluca orda kılıncakmış namaz
o bayramda biz yine gitmedik eşim bizim mahalledeki camiye gitmiş babamla sonra kahvaltıya size geliriz demiş oraya gittik
tabii k.valide yine mutfakta laf çarptı diğer eltime de dilek getirmio demiş
bende dedim ki anne oğlun benim ailemle kahvaltı etmek istedi oraya gittik sonra sustu
ama o bayram annem bana laf çarpıp beni sinirlendiğini üzdüğünü duyunca oda ağladı benim bir tane kızım diğer kardeşim engelli pek bişi yapamıo ya
bende kurban kesioum kendinin zaten köpek sürüsü gibi sülalesi var oğluna biz kalabalığız sen eşinin ailesine yardımcı ol kurban kesiminde dicene bide kızıma laf çarpıo die
yani diğer bayramda da oraya yatmaya da namaza da karga bokunu yemeden kahvaltıya da gitmem yırtınsın dursun
canım benm eşim de kalma taraftarı olmasa keşke. bi de anası ben gidene kadar bayram temizliği yapmıyor beni bekliyor, ben de hiç bişe ellemiyorum, ilk bayramımızda arife gecesi 2 ye kadar tatlı yaptırdı bana ne aptalmışım, şimdi elimi dahi sürmem. ben de ilk gün kahvaltıyı orda yapıp babannemlere geçiyorum eşimle. annemler orda toplanıyor kahvaltıya. kv de de peşimize düşüyor babaanneye geliyim diye, ağırdan alıyor bir türlü hazırlanmıyor ki annesigili hemen görmesin diye, evde gezinip duruyor evi süpürmeyi, silmeyi toz almayı çamaşır yıkamayı vallahi bayram sabahına bırakıyor.