• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

dün ofisten erken çıktım banka işlerimi hallettim ordan da eşimin iş yerindeki kurum doktoruna gittim muayene oldum soğuk algınlığı başlangıcıymış ilaç verdi dün alamadık bugün alacak eşim akşam 6 gibi bir uyumuşum 10 civarı uyandım bi şeyler yedim geri yine yatmışım sabah uyandığımda saat 7 buçuktu.

dün gece annemde kaldım ya, eşimin de mağazayı devri 5 i bulmuş.. o mağaza da annesine yakın, 10 dk mesafede..
oraya gitmiş işte gece.. beni alıcaktı erken biterse geç biterse oraya gidecekti.
gece aradım alma erken biterse de kardeşimle yatıyodum, özlemişim zaten minnoş kıvrıldı koynuma (9 yaşında :16:)
sabah uyandım sms felan da yok, hani eve mi geçti anasına mı gitti bilmiyorum.
aradım 8 gibi.. babası açtı teli.. bana diyo ki "hayırdır? nooldu?" bi tuhaf oldum..
"bişi olmadı baba? m.. merak ettim haber de vermemiş eve mi geçti size mi gitti?" dedim ama bozulduğumu anladı sesimden.
"o burda kızım, işi çok geç bitmiş buraya geldi" felan başladı ses tonunu değiştirdi tabi.. "sen napıyosun" dedi
"servisyetim, neyse arasın beni uyanınca" dedim kapattım :31: çok gerildim ama..
eşim aradı 1 saat sonra neşeli neşeli.. anlattım olayı, "hiç bir ters kelime kullanmadım bugüne kadar sizinkilere annen de tuhaf konuşuyo bazen telefonda babanın yaptığı çok ayıp" dedim
"kavga mı çıkartıcan saçma sapan şeylerden" diyo
"yok kavga çıkartmak için değil, rahatsız olduğumu bozulduğumu bil diye söylüyorum" dedim
tabi savunmada benim eşim.
"bilmiyomusun babamı" dedi
"bilmiyorum tabi ki ben senin babanı, nekadar tanıyorum ki, doğru düzgün sohbet etmişliğim yok" dedim
telefon kapandı o ara..
sms attım "suratıma kapat böyle işine gelmeyince " diye
aradı, açmadım.
muhtemelen dokunmatik ya ben kapattım teli, çünkü hiç suratıma kapatmaz.. :31: bilmiyorum yine de..

dün gece annemde kaldım ya, eşimin de mağazayı devri 5 i bulmuş.. o mağaza da annesine yakın, 10 dk mesafede..
oraya gitmiş işte gece.. beni alıcaktı erken biterse geç biterse oraya gidecekti.

adamda birden sen yalnızsında bişi mi oldu die öyle demiştir belki canım
eşinin onları savunması da senin yaşadığın sana özel bişi diil hep aynı şeyi yapıolar
ve saçmalama yine neye takıldın cümleleri beni delirtio:47:

sende dün işteki olay yüzünden gergindin ayrı yatıncada kötü olmuştur tabii
bu akşam durum düzelir üzme kendini :48:

alishia nerde dünde yoktu sanki:44:

adamda birden sen yalnızsında bişi mi oldu die öyle demiştir belki canım
eşinin onları savunması da senin yaşadığın sana özel bişi diil hep aynı şeyi yapıolar
ve saçmalama yine neye takıldın cümleleri beni delirtio:47:

Sende dün işteki olay yüzünden gergindin ayrı yatıncada kötü olmuştur tabii
bu akşam durum düzelir üzme kendini :48:

[ı]alishia nerde dünde yoktu sanki[/ı]:44:
yok kuzum, annemde kaldığımı biliyolar... Bu saatte niye aradın modundaydı..sesinden anlarsın ya hani :31:
Ay zaten 3-4 ayda bir görüyorum böyle olunca hiçç gidesim göresim gelmiyo.

nekim dileğin dediği gibi olabilir yaa gerilme sabah sabah biz onlara takık olduğumuz için ne söleseler batıyo bence bize öyle düşünüyorum.üzme eşinide aileleri işte herhalükarda savunuyorlar işte sonuçta onun suçu yok..

nekim dileğin dediği gibi olabilir yaa gerilme sabah sabah biz onlara takık olduğumuz için ne söleseler batıyo bence bize öyle düşünüyorum.üzme eşinide aileleri işte herhalükarda savunuyorlar işte sonuçta onun suçu yok..
onun suçu o taraftan bakıyo olması olaylara.
şey dedim birde
beni arasan annem açsa telefonu "hayırdır nooldu?ne var?" dese açar açmaz tuhaf olmazmıydın
"olurdum" diyo
e hala savunuyu.. Ay neyse gerildim sabah sabah..
Santraldeki kzı da yok, telefonlar da bende, bu adamla da gerginiz bugün akşam olmaz bana :14:

Babasının tavrı tuhaf olmuş gerçekten. illa bişey oluncamı araman gerekiyordu eşini. tabi merak edicen haber gelmemiş evde annesindemi işi bitti noldu.

gece aradım alma erken biterse de kardeşimle yatıyodum, özlemişim zaten minnoş kıvrıldı koynuma (9 yaşında :16:)
sabah uyandım sms felan da yok, hani eve mi geçti anasına mı gitti bilmiyorum.
aradım 8 gibi.. babası açtı teli.. bana diyo ki "hayırdır? nooldu?" bi tuhaf oldum..
"bişi olmadı baba? m.. merak ettim haber de vermemiş eve mi geçti size mi gitti?" dedim ama bozulduğumu anladı sesimden.
"o burda kızım, işi çok geç bitmiş buraya geldi" felan başladı ses tonunu değiştirdi tabi.. "sen napıyosun" dedi
"servisyetim, neyse arasın beni uyanınca" dedim kapattım :31: çok gerildim ama..
eşim aradı 1 saat sonra neşeli neşeli.. anlattım olayı, "hiç bir ters kelime kullanmadım bugüne kadar sizinkilere annen de tuhaf konuşuyo bazen telefonda babanın yaptığı çok ayıp" dedim
"kavga mı çıkartıcan saçma sapan şeylerden" diyo
"yok kavga çıkartmak için değil, rahatsız olduğumu bozulduğumu bil diye söylüyorum" dedim
tabi savunmada benim eşim.
"bilmiyomusun babamı" dedi
"bilmiyorum tabi ki ben senin babanı, nekadar tanıyorum ki, doğru düzgün sohbet etmişliğim yok" dedim
telefon kapandı o ara..
sms attım "suratıma kapat böyle işine gelmeyince " diye
aradı, açmadım.
muhtemelen dokunmatik ya ben kapattım teli, çünkü hiç suratıma kapatmaz.. :31: bilmiyorum yine de..

Ay zaten eşinden ayrı kalmışsın merak etmen normal tabi. Babasının tele bakma şeklide bi tuhaf yani. Senin aradığını görmüyormu eşisin bişimi olması gerekiyor. Hay allahım yaa. keşke eşine hiç söylemeseydin canım çünkü kondurmazlar haklısın demezler sen kötü taraf kalırsın aklında. Ailemi sevmiyor gelmiyor diye düşünür. Desen de bişi olmuyor demesen de.. işte tutamıyoruz dilimizi.:31:

Özgecim bizde toparlıyoruz evi biliyorsun. eşim nalburdan streç ve bişey daha aldı adını bilmiyorum ondan aldı tabakların arasına kesti koydu.

hani sıkınca patlıyor naylon türünden bişey.. mobilyalarıda streçledi

şey dedim birde
beni arasan annem açsa telefonu "hayırdır nooldu?ne var?" dese açar açmaz tuhaf olmazmıydın
"olurdum" diyo
Santraldeki kzı da yok, telefonlar da bende, bu adamla da gerginiz bugün akşam olmaz bana :14:

maalesf o baktıkları yön hiç değişmiyor canım naparsak yapalım onlar aileleri değişmeyecek bir gerçek nekadar bizde karılaraıda olsak savunuyorlar işte.sıkma canını sen yaa düzelir eşin affettirir kendini..

şey dedim birde
"olurdum" diyo
hadi ama böyle yaparsan günün hepten kötü gececek o affettirir kendini
savunması yanlış tabii ama böyle yapıolar sanki sövüouz kırıldık diouz
ben o yüzden eşime diil direk ailesine sölerim hatta bu yüzden bir kere babasıyla çatır çatır kavga etmiştim :17:

maalesf o baktıkları yön hiç değişmiyor canım naparsak yapalım onlar aileleri değişmeyecek bir gerçek nekadar bizde karılaraıda olsak savunuyorlar işte.sıkma canını sen yaa düzelir eşin affettirir kendini..

maalesef canım hep bi savunma halindeler sanki biz düşmanız
annem zaman içinde düzelceklerini düşünüo 20 yıl kadar sonra :30:

Back