Bizim sınav giriş belgesi netten alınıyormuş aöfden çıkarıcam bende. Eşimle sınav yerleri değişik bir de
evet netten alınıyor ben kimliği almaya gittiğimde ordan aldım.send eyarın alırsın.keşke aynı okula düşseydiniz işallah çok uzak değildir size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sınav giriş belgesi netten alınıyormuş aöfden çıkarıcam bende. Eşimle sınav yerleri değişik bir de
birinin kocası geldi yaa oynaya oynaya gelio
günaydın kızlar uykusuzum hastalıktan belim kırılıo
dün gece annemde kaldım ya, eşimin de mağazayı devri 5 i bulmuş.. o mağaza da annesine yakın, 10 dk mesafede..
oraya gitmiş işte gece.. beni alıcaktı erken biterse geç biterse oraya gidecekti.
yok kuzum, annemde kaldığımı biliyolar... Bu saatte niye aradın modundaydı..sesinden anlarsın ya haniadamda birden sen yalnızsında bişi mi oldu die öyle demiştir belki canım
eşinin onları savunması da senin yaşadığın sana özel bişi diil hep aynı şeyi yapıolar
ve saçmalama yine neye takıldın cümleleri beni delirtio
Sende dün işteki olay yüzünden gergindin ayrı yatıncada kötü olmuştur tabii
bu akşam durum düzelir üzme kendini
[ı]alishia nerde dünde yoktu sanki[/ı]:44:
onun suçu o taraftan bakıyo olması olaylara.nekim dileğin dediği gibi olabilir yaa gerilme sabah sabah biz onlara takık olduğumuz için ne söleseler batıyo bence bize öyle düşünüyorum.üzme eşinide aileleri işte herhalükarda savunuyorlar işte sonuçta onun suçu yok..
dün gece annemde kaldım ya, eşimin de mağazayı devri 5 i bulmuş.. o mağaza da annesine yakın, 10 dk mesafede..
oraya gitmiş işte gece.. beni alıcaktı erken biterse geç biterse oraya gidecekti.
gece aradım alma erken biterse de kardeşimle yatıyodum, özlemişim zaten minnoş kıvrıldı koynuma (9 yaşında )
sabah uyandım sms felan da yok, hani eve mi geçti anasına mı gitti bilmiyorum.
aradım 8 gibi.. babası açtı teli.. bana diyo ki "hayırdır? nooldu?" bi tuhaf oldum..
"bişi olmadı baba? m.. merak ettim haber de vermemiş eve mi geçti size mi gitti?" dedim ama bozulduğumu anladı sesimden.
"o burda kızım, işi çok geç bitmiş buraya geldi" felan başladı ses tonunu değiştirdi tabi.. "sen napıyosun" dedi
"servisyetim, neyse arasın beni uyanınca" dedim kapattım çok gerildim ama..
eşim aradı 1 saat sonra neşeli neşeli.. anlattım olayı, "hiç bir ters kelime kullanmadım bugüne kadar sizinkilere annen de tuhaf konuşuyo bazen telefonda babanın yaptığı çok ayıp" dedim
"kavga mı çıkartıcan saçma sapan şeylerden" diyo
"yok kavga çıkartmak için değil, rahatsız olduğumu bozulduğumu bil diye söylüyorum" dedim
tabi savunmada benim eşim.
"bilmiyomusun babamı" dedi
"bilmiyorum tabi ki ben senin babanı, nekadar tanıyorum ki, doğru düzgün sohbet etmişliğim yok" dedim
telefon kapandı o ara..
sms attım "suratıma kapat böyle işine gelmeyince " diye
aradı, açmadım.
muhtemelen dokunmatik ya ben kapattım teli, çünkü hiç suratıma kapatmaz.. bilmiyorum yine de..
onun suçu o taraftan bakıyo olması olaylara.
şey dedim birde
beni arasan annem açsa telefonu "hayırdır nooldu?ne var?" dese açar açmaz tuhaf olmazmıydın
"olurdum" diyo
e hala savunuyu.. Ay neyse gerildim sabah sabah..
Santraldeki kzı da yok, telefonlar da bende, bu adamla da gerginiz bugün akşam olmaz bana
hadi ama böyle yaparsan günün hepten kötü gececek o affettirir kendinionun suçu o taraftan bakıyo olması olaylara.
şey dedim birde
beni arasan annem açsa telefonu "hayırdır nooldu?ne var?" dese açar açmaz tuhaf olmazmıydın
"olurdum" diyo
e hala savunuyu.. Ay neyse gerildim sabah sabah..
Santraldeki kzı da yok, telefonlar da bende, bu adamla da gerginiz bugün akşam olmaz bana
maalesf o baktıkları yön hiç değişmiyor canım naparsak yapalım onlar aileleri değişmeyecek bir gerçek nekadar bizde karılaraıda olsak savunuyorlar işte.sıkma canını sen yaa düzelir eşin affettirir kendini..