Özgecim bizde toparlıyoruz evi biliyorsun. eşim nalburdan streç ve bişey daha aldı adını bilmiyorum ondan aldı tabakların arasına kesti koydu.
hani sıkınca patlıyor naylon türünden bişey.. mobilyalarıda streçledi
Dün geldiğinde güya bana yardım edicekti çok yorulmu işyerinde sol bacağıda ağrıyordu kaç gündür geçmemiş. Eve geldiğinde ev darmadağınıktı mufak altı üstünde kutular poşetler Sinirliydim zaten tek başıma yetiştiremiyorum diye. zor günlerde belli oluyormuş dedim, ancak biz koşturuyormuşuz herkese. Güya annesigilin haberi yokmuş ne zaman taşınacağımızdan oraya uğradığında haberleri olmuş evi toparladığımdan. Ama geliriz falan dememişler anladığıma göre. İstersen söyliyim gelsinler yarın dedi. İstemem söyleme dedim kendileri gelmek isteseler gelirlerdi dedim. Yemek söyledik dışardan yedik. Sonra ben topladım ortalığı biraz o uzandı ve uyuya kaldı
Bende kalktım mutfağı düzenledim, tabak bardak ne varsa indirdim tezgahın masanın üstüne, baharatları poşetlere koydum baharat kaplarını yıkanacakları makineye attım yıkadım, atılacakları çöp poşetlerine doldurdum 3poşet çıktı sabah giderken atsın diye kapının önüne koydum atmamış. Annemde çalışıyormuş bugün
..
Elfi zaman yok ki gidip alıcak eşim işten çıkıp eve gelicek haldur huldur toplicaz bi şekilde. Aslında kutu olsa sardıkları yerleştiririm kutu yok, hurç yok bekliyorum öyle kardeşim getiricek bakalım hurç. kıyafetleri hallederim gelince. Güle güle oturun sizde canım sen yorma kendini sakın.