• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Özgecim bizde toparlıyoruz evi biliyorsun. eşim nalburdan streç ve bişey daha aldı adını bilmiyorum ondan aldı tabakların arasına kesti koydu.

hani sıkınca patlıyor naylon türünden bişey.. mobilyalarıda streçledi

Dün geldiğinde güya bana yardım edicekti çok yorulmu işyerinde sol bacağıda ağrıyordu kaç gündür geçmemiş. Eve geldiğinde ev darmadağınıktı mufak altı üstünde kutular poşetler :50: Sinirliydim zaten tek başıma yetiştiremiyorum diye. zor günlerde belli oluyormuş dedim, ancak biz koşturuyormuşuz herkese. Güya annesigilin haberi yokmuş ne zaman taşınacağımızdan oraya uğradığında haberleri olmuş evi toparladığımdan. Ama geliriz falan dememişler anladığıma göre. İstersen söyliyim gelsinler yarın dedi. İstemem söyleme dedim kendileri gelmek isteseler gelirlerdi dedim. Yemek söyledik dışardan yedik. Sonra ben topladım ortalığı biraz o uzandı ve uyuya kaldı :31:

Bende kalktım mutfağı düzenledim, tabak bardak ne varsa indirdim tezgahın masanın üstüne, baharatları poşetlere koydum baharat kaplarını yıkanacakları makineye attım yıkadım, atılacakları çöp poşetlerine doldurdum 3poşet çıktı sabah giderken atsın diye kapının önüne koydum atmamış.:22: Annemde çalışıyormuş bugün:31:
..
Elfi zaman yok ki gidip alıcak eşim işten çıkıp eve gelicek haldur huldur toplicaz bi şekilde. Aslında kutu olsa sardıkları yerleştiririm kutu yok, hurç yok bekliyorum öyle kardeşim getiricek bakalım hurç. kıyafetleri hallederim gelince. Güle güle oturun sizde canım sen yorma kendini sakın.

Babasının tavrı tuhaf olmuş gerçekten. illa bişey oluncamı araman gerekiyordu eşini. tabi merak edicen haber gelmemiş evde annesindemi işi bitti noldu.
birde sanki onun telefonunu aramışım, eşimin telefonuna bakıyo yaklaşıma bak.. :/

Ay zaten eşinden ayrı kalmışsın merak etmen normal tabi. Babasının tele bakma şeklide bi tuhaf yani. Senin aradığını görmüyormu eşisin bişimi olması gerekiyor. Hay allahım yaa. keşke eşine hiç söylemeseydin canım çünkü kondurmazlar haklısın demezler sen kötü taraf kalırsın aklında. Ailemi sevmiyor gelmiyor diye düşünür. Desen de bişi olmuyor demesen de.. işte tutamıyoruz dilimizi.:31:

maalesf o baktıkları yön hiç değişmiyor canım naparsak yapalım onlar aileleri değişmeyecek bir gerçek nekadar bizde karılaraıda olsak savunuyorlar işte.sıkma canını sen yaa düzelir eşin affettirir kendini..
aynen kızlar ne yaparsa yapsınlar onlar onun ailesi :31: ve evet tutamıyoruz bazen kendimizi..
bakalım bolcum ararsa konuşurum, ben aramam onu bugün hiç :19:

ay ben bugün santralde deliririm kesin yaa :102: :102:

..Elfi zaman yok ki gidip alıcak eşim işten çıkıp eve gelicek haldur huldur toplicaz bi şekilde. Aslında kutu olsa sardıkları yerleştiririm kutu yok, hurç yok bekliyorum öyle kardeşim getiricek bakalım hurç. kıyafetleri hallederim gelince. Güle güle oturun sizde canım sen yorma kendini sakın.

canım valla daha bi tek çöp bile toplamadım eşim hallediyor hepsini. büyük mobilyaları nakliyeciler söküp alacak. küçükleri eşim hallediyor. mutfak ve kıyafetler kalıyor geriye. yakın olsak sana verirdim koli. fazla fazla aldık biz. hurçlarda var

nekim neden başkasına vermiyorlar santrali hep sana kalıyo kız olmayınca?
dilekk annen doğru sölemiş 20 yıl sonra belki:9:
özgem valla tek başına çok zorr yaa bana annemler yardım etmişlerdi saolsunlar allah yardımcın olsun cnm..

Son düzenleme:
Selam kızlarrr

nekkk sıkma canını , daha çok erken saat, gün bitmezz :50:
Belki adam uyku sersemi öle saçmalamıştır canım , kasıtlı değildir, yada pek düşünceli değilse öle laf olsun diye sölemiştir :26:

canım valla daha bi tek çöp bile toplamadım eşim hallediyor hepsini. büyük mobilyaları nakliyeciler söküp alacak. küçükleri eşim hallediyor. mutfak ve kıyafetler kalıyor geriye. yakın olsak sana verirdim koli. fazla fazla aldık biz. hurçlarda var
Sağol canım benim:48: Mobilyları eşim halledecek sökmesini takmasını onlardan anlıyor işte mutfak ve kıyafetler bende bitecek inş.
özgem valla tek başına çok zorr yaa bana annemler yardım etmişlerdi saolsunlar allah yardımcın olsun cnm..
Hee 20yıl sonra yaşamadıkları için olay bitecek :1:
Sağol canım annem çalıştığı için kardeşiminde bebeği old. için gelemiyorlar eşim 5de çıkıcakmış öyle dedi gelsin hallederiz

Dün geldiğinde güya bana yardım edicekti çok yorulmu işyerinde sol bacağıda ağrıyordu kaç gündür geçmemiş. Eve geldiğinde ev darmadağınıktı mufak altı üstünde kutular poşetler :50: Sinirliydim zaten tek başıma yetiştiremiyorum diye. zor günlerde belli oluyormuş dedim, ancak biz koşturuyormuşuz herkese. Güya annesigilin haberi yokmuş ne zaman taşınacağımızdan oraya uğradığında haberleri olmuş evi toparladığımdan. Ama geliriz falan dememişler anladığıma göre. İstersen söyliyim gelsinler yarın dedi. İstemem söyleme dedim kendileri gelmek isteseler gelirlerdi dedim. Yemek söyledik dışardan yedik. Sonra ben topladım ortalığı biraz o uzandı ve uyuya kaldı :31:

Bende kalktım mutfağı düzenledim, tabak bardak ne varsa indirdim tezgahın masanın üstüne, baharatları poşetlere koydum baharat kaplarını yıkanacakları makineye attım yıkadım, atılacakları çöp poşetlerine doldurdum 3poşet çıktı sabah giderken atsın diye kapının önüne koydum atmamış.:22: Annemde çalışıyormuş bugün:31:
..
Elfi zaman yok ki gidip alıcak eşim işten çıkıp eve gelicek haldur huldur toplicaz bi şekilde. Aslında kutu olsa sardıkları yerleştiririm kutu yok, hurç yok bekliyorum öyle kardeşim getiricek bakalım hurç. kıyafetleri hallederim gelince. Güle güle oturun sizde canım sen yorma kendini sakın.

evt elfi sen yorma kendini hiç k.validen ve görümcen yardım etsinler eşine lafta üstlerine yok işlerini görelim bide.

kuzum yaa hepimiz aynı yerlerde olsaydık bi günde paketlerdik evi :1: el birliği ile
bugün kardeşin hurç getirince oda yardım eder annende keşke izin alabilseymiş
eşlerin bu işte yoruldum deyip gelince kanepeye yapışmalarına sinir oluoum
biz yorulmuouz sanki bazen çok anlayışsızlar :14:

bende sabah zorlandım belimin ve karnımın ağrısından kalkmak istemedim onu uyandırdım zatende garajdan araba çıkacakmış die bizim arabayı cekmeye gitti zile bastılar
sonra gelmiş mutfakta mermerin üstüne meyve suyu doldurmuş çokokrem sürüo gittim nie kaldırmıosun beni die
sen beni kaldırıosun ya işte dio :27:
sonra bişi demedim banyoya gittim geldi saçlarını yapmaya
senden erken kalkıp kahvaltı hazırlamadığım için böle yapıosun dimi dedim
sinirli davranıosun dedim
yok die ama beş karış surat yediği iki lokma sigara altı yani yarım saat önce kalkıp ona çay demlememi beklio
ee bende çalısıp yoruluoum ama :50:

evt elfi sen yorma kendini hiç k.validen ve görümcen yardım etsinler eşine lafta üstlerine yok işlerini görelim bide.

kuzum yaa hepimiz aynı yerlerde olsaydık bi günde paketlerdik evi :1: el birliği ile
bugün kardeşin hurç getirince oda yardım eder annende keşke izin alabilseymiş
eşlerin bu işte yoruldum deyip gelince kanepeye yapışmalarına sinir oluoum
biz yorulmuouz sanki bazen çok anlayışsızlar :14:

bende sabah zorlandım belimin ve karnımın ağrısından kalkmak istemedim onu uyandırdım zatende garajdan araba çıkacakmış die bizim arabayı cekmeye gitti zile bastılar
sonra gelmiş mutfakta mermerin üstüne meyve suyu doldurmuş çokokrem sürüo gittim nie kaldırmıosun beni die
sen beni kaldırıosun ya işte dio :27:
sonra bişi demedim banyoya gittim geldi saçlarını yapmaya
senden erken kalkıp kahvaltı hazırlamadığım için böle yapıosun dimi dedim
sinirli davranıosun dedim
yok die ama beş karış surat yediği iki lokma sigara altı yani yarım saat önce kalkıp ona çay demlememi beklio
ee bende çalısıp yoruluoum ama :50:
Valla çalışan kadından kimse bişi beklemesin zaten senle aynı şartlarda sabah gidip akşam geliyor bu kadın. Yemek ev işi ee birde 3 kuruşluk uykusundan kalkıp sana kahvaltı hazırlamasını bekle. Olduuuu....
Evet 2gündür yardım edicem dedi 1. gün malum:17: 2.gün uyudu:19:
Bazen aynı şehirde olmayı çok istiyorum kuzum yardım için değil böyle birleşip dertleşmek gülmek eğlenmek için:31:
Kardeşim gelsinde yavaş yavaş yaparız onla. kutu hurç olmayınca yapıcak bişide olmuyor öyle bekliyorum :31:

kızlarrrrrrrrrrr slmmmmm:3::3::3:
nasılsınız bakalımmm
size birşey sorcemmm yafsss
yaz için parfüm öneriniz var mıııı?

Ben hiç hazırlamıyorum kahvaltı ... Eşim bendn sonra kalıyo ( ama hergün geçirir beni) , kendine sallama çayla çikolu ekmek yapıyo yiyo ...
Bugün mutfak dağınıktı bardaklar falan ... Ben toplayamadım, çıkmadan o makinaya yerleştirmiş, çöpleri toplamış atmış...sabah telde diyo bana "üff çıkamadım evden bitürlü ne çok iş varmış " :9:

nasılsınız bakalımmm

valla benim aklımda equal ve rayş var..kokularına bakmam lazım, nasıl bilmiyom ama yaz için kullanan çok duydum

nasılsınız bakalımmm

benim yazın kullandığım parfüm davidoff cool water dır kışları ise lancome un hyponose sense ini kullanıyorum ama duty free de denemiştim calvin klein ın beauty de çok hoştu.

valla benim aklımda equal ve rayş var..kokularına bakmam lazım, nasıl bilmiyom ama yaz için kullanan çok duydum
gucci rush mı bana ağır geliyor
2 farklısı var sen hangisini diyorsun bilemedim ama rush sevmiyorum ben hgaliba tatlımm
benim yazın kullandığım parfüm davidoff cool water dır kışları ise lancome un hyponose sense ini kullanıyorum ama duty free de denemiştim calvin klein ın beauty de çok hoştu.

davidoff uzun seneler kullandım sıkıldımmm
calvin clein bakıcam ama europa ya bakıcam ama kış kokusumudur bilemiyorummm
beauty de bakayım bi saol tatlımm

Valla çalışan kadından kimse bişi beklemesin zaten senle aynı şartlarda sabah gidip akşam geliyor bu kadın. Yemek ev işi ee birde 3 kuruşluk uykusundan kalkıp sana kahvaltı hazırlamasını bekle. Olduuuu....
Evet 2gündür yardım edicem dedi 1. gün malum:17: 2.gün uyudu:19:
Bazen aynı şehirde olmayı çok istiyorum kuzum yardım için değil böyle birleşip dertleşmek gülmek eğlenmek için:31:
Kardeşim gelsinde yavaş yavaş yaparız onla. kutu hurç olmayınca yapıcak bişide olmuyor öyle bekliyorum :31:

beklemesin tabii iyi güzel sölüosunda zorunlu olarak beklenio
yemeği o yapcak temizliği düzeni o yapcak evin eksiği fatura tarihi derken
bende de var hata aptal kafam :22:
amann gecinip gtcez işte
annem ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen dio
seviouz die katlanıouz işte ama onlar aç kalsa kirli kıyafetle kalsa sevgilerini hemen unuturlar agresifleşirler :50:

diğer evin temizliği yapıldı mı canım yani yoksa içine girince mi yerleştirirken yapcaksınız.

beklemesin tabii iyi güzel sölüosunda zorunlu olarak beklenio
yemeği o yapcak temizliği düzeni o yapcak evin eksiği fatura tarihi derken
bende de var hata aptal kafam :22:
amann gecinip gtcez işte
annem ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen dio
seviouz die katlanıouz işte ama onlar aç kalsa kirli kıyafetle kalsa sevgilerini hemen unuturlar agresifleşirler :50:

diğer evin temizliği yapıldı mı canım yani yoksa içine girince mi yerleştirirken yapcaksınız.

Evet öyle :31:
Kısmen yapıldı canım odaları halletmiş annem mutfağa dolap ve fayans takılıdığı için temizleyememiş. Ya bugün yada taşınmamızın sabahına temizlenecek. Ay çok acıktım bişe de yemedim kalktığımdan beri.

Ben hiç hazırlamıyorum kahvaltı ... Eşim bendn sonra kalıyo ( ama hergün geçirir beni) , kendine sallama çayla çikolu ekmek yapıyo yiyo ...
Bugün mutfak dağınıktı bardaklar falan ... Ben toplayamadım, çıkmadan o makinaya yerleştirmiş, çöpleri toplamış atmış...sabah telde diyo bana "üff çıkamadım evden bitürlü ne çok iş varmış " :9:

ohh zuzuş ne güzel nazar değmesin ozman:nazar:
benimkide tost falan istiyo yapim diye arada yapıyorum gönlü oluyo herzaman yapamıyorum tabi yataktan kalkmak zor geliyo valla o erken gidiyor çünkü:50:

önce benim işimdi ya yapıştı üstüme direk bana veriyolar off sıkıldım burdan çok :ssz:

Selam kızlarrr

nekkk sıkma canını , daha çok erken saat, gün bitmezz :50:
Belki adam uyku sersemi öle saçmalamıştır canım , kasıtlı değildir, yada pek düşünceli değilse öle laf olsun diye sölemiştir :26:
resmen dakika sayıyorum :ssz:
nasılsınız bakalımmm
ben pek değiştirmem parfümümü alyam, uzuuuun zamandır ck2u kullanıyorum.
ama bu ara arayıştayım ben de 2 tane daha parfüm bakıcam kendime değişik yaz için.

gucci rush mı bana ağır geliyor
2 farklısı var sen hangisini diyorsun bilemedim ama rush sevmiyorum ben hgaliba tatlımm

davidoff uzun seneler kullandım sıkıldımmm
calvin clein bakıcam ama europa ya bakıcam ama kış kokusumudur bilemiyorummm
beauty de bakayım bi saol tatlımm

canım hangisi bilmiyorum, kışın parfümlerden konu açılmıştı bi ortamda, yaz kokularından... yazdığım ikisini dediler hep ..telime kaydetmişim bende..ama hangi rayş bilmiyom :101:
benimde ihtiyacım var yaz kokusuna

ohh zuzuş ne güzel nazar değmesin ozman:nazar:
benimkide tost falan istiyo yapim diye arada yapıyorum gönlü oluyo herzaman yapamıyorum tabi yataktan kalkmak zor geliyo valla o erken gidiyor çünkü:50:

aman bozulmasın :nazar::nazar:
ben c.ertesileri hazırlıyom bitek..bende geç geliym c.ertesi..ozamn yumurta tost falan yapıyom bitek :40:

ama seninki erken gidiyomuş ,zordur tabi yataktan kalması ... benimkide bazen yatakta öpüyo,kalkamıyo kapıya kadar :9:
mesela ablamla eniştemde sizin gibi, eniştem çok erken gidiyo 6 falan, lokantada çalıştığından ... eniştemde istiyomuş ablamın kalkmasını, ama kalkamam diyo ablam :9: onun gürültüsüne bile uyandığımda sonra zor uykuya dalıyom, kendi saatimde uyanamıyom diyo :19::1:

bizde de düzen kendiliğinden oturdu; hafta içi kahvaltıları eşime aittir o hazırlar hafta sonlarında ise bana ait; zaman çok olduğu için daha detaylı hazırlarım ama bu hafta sonu erken çıkacağı için muhtelemen ben uyuyor olurum. :1:

sus yaa böyle anlatınca iyice canım sıkılıo $188.gif

Back