• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım hangisi bilmiyorum, kışın parfümlerden konu açılmıştı bi ortamda, yaz kokularından... yazdığım ikisini dediler hep ..telime kaydetmişim bende..ama hangi rayş bilmiyom :101:
benimde ihtiyacım var yaz kokusuna

aman bozulmasın :nazar::nazar:
ben c.ertesileri hazırlıyom bitek..bende geç geliym c.ertesi..ozamn yumurta tost falan yapıyom bitek :40:

ama seninki erken gidiyomuş ,zordur tabi yataktan kalması ... benimkide bazen yatakta öpüyo,kalkamıyo kapıya kadar :9:
mesela ablamla eniştemde sizin gibi, eniştem çok erken gidiyo 6 falan, lokantada çalıştığından ... eniştemde istiyomuş ablamın kalkmasını, ama kalkamam diyo ablam :9: onun gürültüsüne bile uyandığımda sonra zor uykuya dalıyom, kendi saatimde uyanamıyom diyo :19::1:

evt yaa sabah 6.15 e kuruyo saati 6.30 da kalkıyor yataktan bugün çalıyo duymuyo bile çocukta uyanıyor o saatte:50:bende uyanınca yatamam hiç öle yatakta kızımla oynuyorum.

önce benim işimdi ya yapıştı üstüme direk bana veriyolar off sıkıldım burdan çok :ssz:

Resmen dakika sayıyorum :ssz:

Ben pek değiştirmem parfümümü alyam, uzuuuun zamandır ck2u kullanıyorum.
Ama bu ara arayıştayım ben de 2 tane daha parfüm bakıcam kendime değişik yaz için.

nekimm senn ne cici olmussun yine avatar süperr
bende çok değişirim parfüm uzun süre kullanamam bişiyi
alam da sanada öneririm belki
tabi ten farı parfümde etkenn
saol kuzum:34:

nekk ,yazcam, araya laf karışıyo

avatarını iyiki dğişmişin, tam zamanıymış ...gözüme çok hoş geldi ,ohh dedim :26::44: miladını doldurmuş öbürsü avatarın

diğerine bayılıodum ama buda hoş olmuş nekim
bende bu tarzın sarışın versiyonunu istioum ne diosun :31:

kızlar bunlar napıo
Eki Görüntüle 383716
nigarcım sen daha ii anlamışsındır :1:

ne kadan ayıppp :1:

:1::1::1:
tabi cnm 3 gündür görmüyodum napalım sizi dinledim iç çektim dermişim:9:
oldunmu cnm yaa sıcak bişeler iç bari rahatlatır biraz..

hasret giderdiniz mii :1:

mrb kızlar
akşam eve gittim yemek yaptım arkadaşımla buluştum eşim aradı, yanıma gelin gezelim dedi, gezdik ettik,ayrıldık o arkilerle, 2 dk sürdü sürmedi başka arkiler aradı nerdesiniz die, onlarla buluştuk bi yerde oturduk bişiler yeyip içtik, dolandık eve gittik hep birlikte alkol aldılar , eşim onun etkisiyle dertleşmeye başladı geçen ki meselede babasını aramış bağırmış çağırmış benm karım da çalışıyor biz kendi brcumuzu ödüyoruz nasıl biz bakıyoruz dersiniz falan demiş kapatmış teli, annemin yaptığı yanlış ama atamam satamam eşimde zamanında diklik yaptı dedi, kızdım ama gönlümü aldı :) onları anlattı, ben eşimle ailem ii olsun ii geçinsin gidelim gelelim istiyorum dedi, 3:30 da yattık.

ne kadan ayıppp :1:

hasret giderdiniz mii :1:

mrb kızlar
akşam eve gittim yemek yaptım arkadaşımla buluştum eşim aradı, yanıma gelin gezelim dedi, gezdik ettik,ayrıldık o arkilerle, 2 dk sürdü sürmedi başka arkiler aradı nerdesiniz die, onlarla buluştuk bi yerde oturduk bişiler yeyip içtik, dolandık eve gittik hep birlikte alkol aldılar , eşim onun etkisiyle dertleşmeye başladı geçen ki meselede babasını aramış bağırmış çağırmış benm karım da çalışıyor biz kendi brcumuzu ödüyoruz nasıl biz bakıyoruz dersiniz falan demiş kapatmış teli, annemin yaptığı yanlış ama atamam satamam eşimde zamanında diklik yaptı dedi, kızdım ama gönlümü aldı :) onları anlattı, ben eşimle ailem ii olsun ii geçinsin gidelim gelelim istiyorum dedi, 3:30 da yattık.

evt cnm:))
bencede eşinde biliyor annesinin nekadar hatalı olduğunu ama yapacak bişeyi yok boşa onuda üzme bence..

ben annenlere gitmem deyince bayramda da mı gitmicen dedi, bayrama kadar gitmicem en azından :1: ama ramazanda kesin götürür küslük olmaz oruç oruç der.

Back