wallahi yok işteki pc de bulsunlar rezil rüsva olim dimmiii evde de yok gerçi yaa walla yoooksende daha vardır bişiler köpekleri boşver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wallahi yok işteki pc de bulsunlar rezil rüsva olim dimmiii evde de yok gerçi yaa walla yoooksende daha vardır bişiler köpekleri boşver
kızlar ben toparlanıyımm, herkese iyi akşamlar Eki Görüntüle 383742
acaba kocalar bu konuşmaları duysalar bize ne yaparlardı?
Havalardan herhalde benim kocişte sıkıştırdı beni sabah 06:30 uyanıp banyo yapmak zorunda kaldık :))
benimkisi özelimizi ne ifşa ediyon diye çook kızardı
Ay kaçtımm
ayy benimkide valla çok kötü olurdu
elfi kız zorlanmıyonmu sen bana çok zor gelirdi valla.
artık yaz geldi ya çoştu herkes akşam neysede sabah zor olur işe gidince
aslında yatmak üzerdeyken kandırdı beni saat 12:30 pazı sardım çok yoruldum kayınvalidem işyerinden avon kataloğu getirmişti bakmam lazımdı bugün götürecekti baktım bitti koluma aşı yapıldı ya sana sırtımı dönücem mecburen kolum ağrıyor dedim. o sırada sırnaşıyordu hemen uyuyayım dedim. anlaşıldı boşuna soyunmuşum dedi sonra kıyamadım ama sonra şeytana uyup o saatte banyo yapamadım 06:30 da kalkıp girdim duşa
Off belim koptu yaa tencereleri bi kutuya doldurdum iyice bantladım. Erzaklarıda bi kutuya yerleştirdim. plastikleride hallettim gibi çatal bıçak takımımın çekmeceli kutu var ona yerleştirdim diğerlerininde kutusu var onlarıda ona yerleştiricem. Ama kutu yetmedi yaa eşime söyledim akşam gelince bakarız diyor. Daha yemek takımım sarılacak yarın tek halletmem mümkün değil yaa. Anneme söylesem gelebilir mi acaba bir de taşınacağımız günün sabahında sınava gireceğiz 9da diğer günde 9da sınav var hiç bilmiyorum napıcaz pek de çalışmadım valla daha vize diye. Kızlar pratik bilgileriniz var mı bu toparlanmayla ilgili:26: Çok saçma oldu ama şuan öyle bi mucize gerek yani bana.
:)) boş göndermeyim dedin yani
valla bende 7. aya kadar sürdü sonra bıraktım yapamadım çok zor oldu benim bide göbiş çok çıkmıştı yaa ondan heralde nefes almakta zorlanıyordum öpemiyodum bile..
ay cnm bunun pratiği olurmuki napcan hepsini paketlemeden olmazki o kadar işin arasında burayada yetişiyosun yaa tebrik ederim cicim
Off belim koptu yaa tencereleri bi kutuya doldurdum iyice bantladım. Erzaklarıda bi kutuya yerleştirdim. plastikleride hallettim gibi çatal bıçak takımımın çekmeceli kutu var ona yerleştirdim diğerlerininde kutusu var onlarıda ona yerleştiricem. Ama kutu yetmedi yaa eşime söyledim akşam gelince bakarız diyor. Daha yemek takımım sarılacak yarın tek halletmem mümkün değil yaa. Anneme söylesem gelebilir mi acaba bir de taşınacağımız günün sabahında sınava gireceğiz 9da diğer günde 9da sınav var hiç bilmiyorum napıcaz pek de çalışmadım valla daha vize diye. Kızlar pratik bilgileriniz var mı bu toparlanmayla ilgili:26: Çok saçma oldu ama şuan öyle bi mucize gerek yani bana.
Perdeleri gittiğimzde yıkıcam canım orda yıkayıp asıcam asılıyken kurusun birde orda ütülemeyle uğraşmıyım. Cmt. öğleden sonra taşınıcaz neyse ki sınav sabah 12 - 1 gibi olsa napardık.yemek takımı çok zorlar canım gazeteye tek tek saracaksın onları ben cam eşyaların arasına kıyafetlerimiz havlu nevresim ne varsa koymuştum farklı farklı kutulara sonra kıyafetleri yıkamıştım hep .kalın çöp poşetleri yada çuvallara minderleri yastıkları kıyafetleri koyabilrsin ama mutfak eşyalarını mecburen kolilemen lazım bide odalardan tülleri veya perde güneşlik ne varsa yıkayıp yeni eve götürüp takabilrsin yarın.
sınav var evet çok kötü denk geldi taşınmanız cumartesi kaç gibi taşınacaksınız ki canım
Canım annemler çok eşya almıcaklar sadece demirbaş eşyalarını alıyorlar gerisini dul bir kadın var ihtiyacı olan ona bırakıcaklar. Biz ev aldığımızda da yeni eşya alıcaz bizimkileri annemlere vericez. Eşim böyle söyledi bizim için yeniden eşya almak zor olucak o sırada ama napim dinletemedim.özgem ya siizn eşyalarınız nasıl sığacak eve .sizin eşyalar annenlerin eşyası 2 evi 1 ev yapacaksınız
Çalış canım bakalım nasıl olucak sonuçlar ben daha kimliğimi almadım sen aldın mı?kimse kalmadı bende ders çalışmaya döneyim 3 dersim var daha 1 dersimi daha bitirirsem olacak 2side kalsın.yarında hastaneye gidicem kan vermeye testler için hafat sonu sınavlar şu hafta geçse rahatlayacağım işallah
Perdeleri gittiğimzde yıkıcam canım orda yıkayıp asıcam asılıyken kurusun birde orda ütülemeyle uğraşmıyım. Cmt. öğleden sonra taşınıcaz neyse ki sınav sabah 12 - 1 gibi olsa napardık.
Canım annemler çok eşya almıcaklar sadece demirbaş eşyalarını alıyorlar gerisini dul bir kadın var ihtiyacı olan ona bırakıcaklar. Biz ev aldığımızda da yeni eşya alıcaz bizimkileri annemlere vericez. Eşim böyle söyledi bizim için yeniden eşya almak zor olucak o sırada ama napim dinletemedim.
Çalış canım bakalım nasıl olucak sonuçlar ben daha kimliğimi almadım sen aldın mı?
öğleden sonra taşınmak iyi olur .3 dersin var senin cumartesi galiba pazarda öyle.
anladım canım sevap olur.ozamana kadar işallah sende güzel bir işe girersin canım hayırlısıyla.ailende yardım eder alırsınız.
biraz üstün körü oldu ama napim 3-4 tanesinden iyi alsam yeter benim 10 ders varya .büroya gittim sınava giriş yerlerini aldım kimliğimide soyadımı yeniletmiştim onuda aldım .