• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz

Hoşgeldin balım.:71: Maşallah size ne güzel:))
Kaç yaşındasın çalışıyormusun, Ankaradamı yaşıyorsun?
..
Gidip işlere devam etsem iyi olucak kızlar arada bakarım buraya:10:

Eos da yok arsede gelmiyor artık.
acomertte gelmio artık onlarında sorunluydu taşınmalar kavgalar falan naptı acaba belkide taşındılar internet yok die gelemiodur.

ay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım :23:
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı :ssz:
bu akşam anamdayım..

kızlaar artık eşim geç gelecek yine :5:
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu :14:
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün :31:
bak bak bak hiç benden aşağı kalmıosun :9:
eşinin durumuna üzüldüm bilirim geç gelince kötü oluo
ama dediğin gibi sabretmeliyiz kuzum :13:

nekkkk :52: bidesi cumaya kadar izin vermiş mişmiş kendisinee :52: ben ni didim daha erken cumaya çok var öle deme dedim mi demedim mii :60:
onunda gönlü varda işte çaktırmıo :40:

Son düzenleme:
Hoşgeldin balım.:71: Maşallah size ne güzel:))
Kaç yaşındasın çalışıyormusun, Ankaradamı yaşıyorsun?
..
Gidip işlere devam etsem iyi olucak kızlar arada bakarım buraya:10:

:nazar: maşallahhh.. ankarada yasıyorumm 23 yasındayım aradaa gayrumenkul şirketimiz var arada oraya gıdıyorummm çalısmak ıcın

boşver canım eşinle beraber yaparsınız yorulacaksınız ama eve taşınıp düzeninizi kurdunuzmu hepsine değecek .şimdi annenlerle beraber oturacaksınız ya ondanda gelmiyolardır yapsınlar diyolardır.sende bundan sonra hiçkimseye yardıma gitmezsin .
biz taşınırkende eşimle sabahlara kadar evi toplamıştık .kaynanamlara haber verdiğmizde daha toplama işlemi bitmemişti.gelelim mi yardıma ihtiyacın varmı demişlerdi dedim biz hallediyoruz ama insan merak eder çıkar gelir.nerdee kızının evine doğalgaz döşendi kadın 10 gün kaldı balkonları boyadı duvarları silmiş evi temizlemiş.hatta kayınpeder gelinde küsüyor banada gelsin temizliğe diyor demiş.kaynanamda yoruldum.sonra isterse gideirm demişti ses soluk yok istememde.allahım kimsenin eline düşürmesin güç kuvvet versin herkese.
Amin canım evet haklısın. Allah üç kuvvet versin yeter. Kendi kızı olunca değişiyor gelini olunca değişiyor işte.:19:

dedimmm :17: :17: amaa kocişin inisiyatifiylen oluyo, masumum benn :1: :1: :1: :1:
ama artık kesssssinn pazara kadar izinliyim, saçlarım bulut gibi duruyo kafamda yıka yıka Eki Görüntüle 383692
Bulut :60::60: Benimde benimde:37: böyle :60:
hoşgeldin Balımm :71: İnş sağlıkla alısınız bebeğinizi kucağınıza :nazar:
cinsiyetiniz belli mi?

havalardan galiba dediğin gibi :1: maşallah diyelim yine de :60: :nazar:

Maşşallah ozman Allah eksik etmesin :60::60: Ay hadi ben gidiyom diyom gidemiyom :1:

ohh hadi bakim boş geçmeyin 3 gündür kocam yok çok şükür bugün geliyo artık bende akşama patlıcan pişirirm:17: ayyy ne ayıpppppppppp:9:

Son düzenleme:
kızlar bunlar napıo
$185.gif
nigarcım sen daha ii anlamışsındır :1:

onunda gönlü varda işte çaktırmıo :40:
çok kötüsün dilekkk :60:

Bulut :60::60: Benimde benimde:37: böyle :60:

Maşşallah ozman Allah eksik etmesin :60::60: Ay hadi ben gidiyom diyom gidemiyom :1:

kolay gelsin kuzummm :16:

ohh hadi bakim boş geçmeyin 3 gündür kocam yok çok şükür bugün geliyo artık bende akşama patlıcan pişirirm:17: ayyy ne ayıpppppppppp:9:
:60: :60: :60:

kızlar bunlar napıo
Eki Görüntüle 383716
ay dilekkkk :60: :60: çok fenasınnnn, tam senin smileyin olmuş buu
birde nigarcım sen daha ii anlamışsın yazmış yaa :17: :17: :17:

ben onları kaydetmişim hep evdeki pc'me tee eskiden buraya getirdim flashımla :17:
daa bir sürü eklerim ben size zamanlaa :))
..
ay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım :23:
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı :ssz:
bu akşam anamdayım..

kızlaar artık eşim geç gelecek yine :5:
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu :14:
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün :31:

selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz

kızlar bunlar napıo
Eki Görüntüle 383716

artık yaz geldi ondanmı böle oldu canım .hayat böle bişe herşey istediğin gibi olmuyor.borcunuz bitene kadar dayanıcaksınız artık.

hoşgeldin canım işallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın .

amanınn dilek bu ne böle :17::17::1:

ayy ben cidden anlamadım naptıklarını da size sorim dedim Eki Görüntüle 383736
he ağam paşam he :60: :60:

taam utanma hadi :38: bak ben de eklim, çok ayıp ama şirin..
parkta karşılaşıyolar erkeğin köpeği kızınkinden hoşlanıyo, kızın bakışlara bak ama etrafa bakıyo çok utanmıış :1: çok tatlı yaa :1:

$ayippp.gif

Back