Dün akşam iş çıkışı anneme geçtik yemeğe; annemlerin orda pazar vardı pazara uğradık bir sürü sebze stoğu yaptım patlıcan ıspanak brokoli mantar lahana aldım. Gece eve geldik; sesim hala düzelmedi gece boyu da garip garip öksürdüm durdum bugün fırsat bulabilirsem doktora çıkmak istiyordum ama işlerden pek mümkün olmayacak gibi.
bende ıspanak brokoli karnıbahar aldım kötü olacak yaa brokoli de o kadar çok ki
dün nohut yapmıştım yine var bugün yanına pilav yapsam yine sebzeler kalıo işte :26:
benimde günüm bugün. şuan belim ayrılıo resmen ve çok üşüoum
zaten geçen ayda aynı tarihte olmuştuk dimi
titremeyle olsaydı keşke hiç umut yok.
bende ıspanak brokoli karnıbahar aldım kötü olacak yaa brokoli de o kadar çok ki
dün nohut yapmıştım yine var bugün yanına pilav yapsam yine sebzeler kalıo işte :26:
maşallah prensese
Ablan da sağlıkla alır inş kucağına bebeğini canım
ben brokoliyi yarım kilo aldım buharda haşlayıp yoğurtla yemeyi çok seviyorum; eşim de lahana salatasına bayılıyormuş lahanaya zaten 1TL ödedim. Mantarı da bugün ptesiden kalma tavuk sotem var onla birleştirip bir şeyler yapacam yada napsam ki acaba? Ispanağa dolapta bir şey olmuyor benim 10 günlük ıspanağım vardı içindeki solucan bile hala canlıydı
brokoli salatası yap nohutun yanına çok uyumlu olmaz gerçi ama :44:bende ıspanak brokoli karnıbahar aldım kötü olacak yaa brokoli de o kadar çok ki
ben brokoliyi yarım kilo aldım buharda haşlayıp yoğurtla yemeyi çok seviyorum; eşim de lahana salatasına bayılıyormuş lahanaya zaten 1TL ödedim. Mantarı da bugün ptesiden kalma tavuk sotem var onla birleştirip bir şeyler yapacam yada napsam ki acaba? Ispanağa dolapta bir şey olmuyor benim 10 günlük ıspanağım vardı içindeki solucan bile hala canlıydı
ay evet yaa yaren yok kaç gündür :26:tşk ederim kızlar:))darısı daha güzel aylarına inşallah.
nekim inşallah cnm saol..
acaba yareninde ablasımı doğum yaptı ondan gelmiyodur belki.
aykkaplara bayıldım dilşad güle güle kullan cnm enki o tüzükleri zaten hep beğeniom sen de güzel günlerde kullan
kızlar hamileliğimi sormuşsunuz alıntılar gitti işteunuttum kim ne yazdı...neyse şöle bugün kan testi yaptırdım tekrar enkinin tavsiyesiyle. 1970 çıktı artmış yani, doktora falan göstermedim ama netten baktım sonuçlarına. erken gidiyim diodum ultrason için ama daha çok erken heralde ben en iyisi 11ini bekliyim yine.
acayip uyku basıo beni akşamları çok fena oluyorum bi de kendimi yorarsam belim ağrıo bi deee göğüslerim büyüdü biraccıkbunlar dışında şuan herhangi bişi yok
çok çok öpüyorum hepinizi, yarın da 5ten önce giremem heralde üffffffffff
günaydın kızlarrr, ,,,
ayşam maşallah sana :)
karnım ağrıyor hafiften, tedbirli geldim işe ... bugün olurum heraldeazcık daha uyusaydım iyi olucaktı :93:
günaydın kızlar..
ayşecim sonuçların çok güzel
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin
dilekcim maşallah hiç boş yok heralde..
yemek sitesine bakarken hiç karnıyarık yapmadığımı anladım :26:
benm de yarın olmam lazım, dıp dıp dıp dıp durumlarındayım yani, bakalım olcam mı :26:
dilşad bu kadar endişeli olduğuna göre sanırım şüphe duyduğun bişi var
birde şey geldi aklıma süt korur gibi bi olay vardı senin öyle bi durum olmadı mı :44:
kızlar koskoca yazdıgım yazıyı görmediniz mi
kızlar koskoca yazdıgım yazıyı görmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?