• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün akşam iş çıkışı anneme geçtik yemeğe; annemlerin orda pazar vardı pazara uğradık bir sürü sebze stoğu yaptım patlıcan ıspanak brokoli mantar lahana aldım. Gece eve geldik; sesim hala düzelmedi gece boyu da garip garip öksürdüm durdum bugün fırsat bulabilirsem doktora çıkmak istiyordum ama işlerden pek mümkün olmayacak gibi.

bende ıspanak brokoli karnıbahar aldım kötü olacak yaa brokoli de o kadar çok ki
dün nohut yapmıştım yine var bugün yanına pilav yapsam yine sebzeler kalıo işte :26:

günaydın kızlar size anlatmasam çatlarım yani eltim eşimle konuşmuş içini dökmüş dolmuşda dolmuşş:35::9:

size anlattığım sessiz olun mevzusunda tersledim ya sonra çektim gittim..terbiyesizlik yaptı o demiş:53::9:

eşim demiş ona terbiyesizlik yapan sizsiniz demiş.put gibimi otursun kız niye sussun demiş..:32:

gerizekalı terbiye ögretemem ki bu yaştan sonra sana cahile laf anlatılmaz:33:

ay yok demiş bana hep soğuk davranıyor.ben onu seviyordum artık sevmiyorum.eşimde demiş demek ki birşeyini gördü senin ki öyle demiş..o seni sevmiyordurki sende onu o yüzden sevmiyorsundur zaten demiş.. hem sebi sevmek zorunda değil ki demiş.sen de aynı şekilde sevmek zorunda değilsin demiş..

abimle ilgili birşey olsa eyvallah ama siz kendi aranızda konuşun eşim sana saygı göstermez göstermez ben ona karışamam kendi bilir demiş..

eşim sizin eve abim için geliyor demiş.senin için gelmiyor..eger sen bizim eve gelmezsen zaten oda gelmez.sen gelirsen oda gelir demiş.

ay yok sen onun g....t..kaldırıyorsun demiş:53::53::53: aboww resmen haset kıskançç:57:benim eşim nasıl hakediyorsa ben ona öyle davranıyorum demiş..seninde eşin sana yapsın demiş:32:

iyide ne alaka bu konuyla dimi kızlar:22: sanamı sorcak nasıl davranacagını tövbe tövbe bariz kıskanıyor..yere batsın kıskanması..

demiş benim hakkımda birşeymi duydu bana böyle varsa hatam özür dilerim demiş..ay kadın manyak seni görmeyeni sende görme,neden bu kadar üstünde duruyorsun ki..:53:

boş insan boş..onu göriyim onla konuşcam demiş.sakın ha demiş benim karıma kimse terbiyesiz diyemez demiş.sen ona bir laf dersin o sana on laf yapar demiş..

görümcemde demiş açık sözlü o lafını yapıştırır zaten kavgacı biri demiş benim için:9: niye abartıyorsunuz ki demiş.:51:

eşime demiş yarın birgün annenede bagırırsa demiş ne alaka:53: oda demiş benim eşim o karakterde biri değil.başkalarıyla karıştırmayın demiş onu.

ay demiş eşime ben senle kötü olmıyım ondan banane falan demiş.eşim onu her görmesinde soğuk davranmış benden ötürü farketmiş:51:

gitmiş ta eski mevzuları atmış kinci belliki:9: düğünde arkadaşların öptü bize makyajım var diye yanak attı sadece demiş..:37: bunu sorun etmiş balayından dönüncede söylemişti zaten ondan sonra sogudumzaten ..aptla aptal düşüncelerinden..:37:

şu saatten sonrada asla yakın olmam zaten mesafe mesafe:35: :33:

bende ıspanak brokoli karnıbahar aldım kötü olacak yaa brokoli de o kadar çok ki
dün nohut yapmıştım yine var bugün yanına pilav yapsam yine sebzeler kalıo işte :26:

ben brokoliyi yarım kilo aldım buharda haşlayıp yoğurtla yemeyi çok seviyorum; eşim de lahana salatasına bayılıyormuş lahanaya zaten 1TL ödedim. Mantarı da bugün ptesiden kalma tavuk sotem var onla birleştirip bir şeyler yapacam yada napsam ki acaba? Ispanağa dolapta bir şey olmuyor benim 10 günlük ıspanağım vardı içindeki solucan bile hala canlıydı :52:

benimde günüm bugün. şuan belim ayrılıo resmen ve çok üşüoum
zaten geçen ayda aynı tarihte olmuştuk dimi

titremeyle olsaydı keşke hiç umut yok.

evet canım ...

bende üşüyom biraz,en çok ellerim :(

çayımdan içtim sabah ... inş bugünü atlatıp akşama iyice sökülürde rahat ederim biraz yarına..

kardeşimde busabah oldu(düngece bizdeydi) çok ağrıyo diye diye gitti işe, aklım onda :5:

e negüzel işte, yanına haşla brokoliden ...
çoksa eğer, buzluğa at bence

günaydın kızlar

bolcuğum fıstığa maşallah:nazar::nazar:

elfim senin göbişinde artık belli oluyor kkilo almamışsın ama göbiş güzel çıkmış maşallah:nazar:

ayşem sonucun güzel çıkmış gayet :nazar:güzel ilerliyor .aklında soru işareti kalmamıştır şimdi doktorun istediği zamanda gidersin.

ben brokoliyi yarım kilo aldım buharda haşlayıp yoğurtla yemeyi çok seviyorum; eşim de lahana salatasına bayılıyormuş lahanaya zaten 1TL ödedim. Mantarı da bugün ptesiden kalma tavuk sotem var onla birleştirip bir şeyler yapacam yada napsam ki acaba? Ispanağa dolapta bir şey olmuyor benim 10 günlük ıspanağım vardı içindeki solucan bile hala canlıydı :52:

:52: ay sirken güldürdün beni solcanlar bile canlıydı hıı:52:

brokoli salatası yap nohutun yanına çok uyumlu olmaz gerçi ama :44:

:9: :9: :9:

tşk ederim kızlar:))darısı daha güzel aylarına inşallah.
nekim inşallah cnm saol..
acaba yareninde ablasımı doğum yaptı ondan gelmiyodur belki.
ay evet yaa yaren yok kaç gündür :26:
aramak lazım onu..

aykkaplara bayıldım dilşad güle güle kullan cnm enki o tüzükleri zaten hep beğeniom sen de güzel günlerde kullan :34:

kızlar hamileliğimi sormuşsunuz alıntılar gitti işte :50: unuttum kim ne yazdı...neyse şöle bugün kan testi yaptırdım tekrar enkinin tavsiyesiyle. 1970 çıktı artmış yani, doktora falan göstermedim ama netten baktım sonuçlarına. erken gidiyim diodum ultrason için ama daha çok erken heralde ben en iyisi 11ini bekliyim yine.
acayip uyku basıo beni akşamları çok fena oluyorum bi de kendimi yorarsam belim ağrıo bi deee göğüslerim büyüdü biraccık :17: bunlar dışında şuan herhangi bişi yok

çok çok öpüyorum hepinizi, yarın da 5ten önce giremem heralde üffffffffff:22:

canım maşallah :nazar:

günaydın kızlarrr, ,,,

ayşam maşallah sana :) :nazar:

karnım ağrıyor hafiften, tedbirli geldim işe ... bugün olurum heralde :31: azcık daha uyusaydım iyi olucaktı :93:

benm de yarın olmam lazım, dıp dıp dıp dıp durumlarındayım yani, bakalım olcam mı :26:

günaydın kızlar..
ayşecim sonuçların çok güzel :nazar:
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin:nazar::nazar:
dilekcim maşallah hiç boş yok heralde..:9:

benim de normalde doğum yapmam gereken günüm ablamın oğlunun doğum günüyle aynıydı bolcum :)
şeker kızına da maşallah :nazar:

zaten eşim hiç sebze yemio ki
ben zor tüketioum
akşama havuçlu yoğurtlu salatasını yapim bari

karnıbaharı da fırında beşamel soslu yapcaktıma ama 3gün oldu yapamadım hala.

benm eşimde sebze yemeklerinin sadece suyunu yer. sebzeleri hep bana kalır, ona köfte olsun, sucuk olsun et döner olsun... tavuğu da sadece sote,ızgara ya da döner olarak yer. çok zorlanıyorum. her gün aynı şeyleri yemesinden de bıktımmmm
ben karnıyarık yapıyorum kolayıma gidiyor

Son düzenleme:
yemek sitesine bakarken hiç karnıyarık yapmadığımı anladım :26:

ben severim karnıyarığı ama uğraştırıyor işte biraz önce kızart sonra içini hazırla bidaha fırına koy falan ama haftasonu yapmayı düşünüyorum çünkü hep haftasonları tavuklu bişelr yapıyorum..aklıma çeşit gelmiyo yaa fikir verin banada..sadece haftasonları yapabildiğim için güzel bişeler olsun bari.

benm de yarın olmam lazım, dıp dıp dıp dıp durumlarındayım yani, bakalım olcam mı :26:

dilşad bu kadar endişeli olduğuna göre sanırım şüphe duyduğun bişi var
birde şey geldi aklıma süt korur gibi bi olay vardı senin öyle bi durum olmadı mı :44:

Günaydın kızlarrr :74::92::78::ssz:
Sabah 7de kalkıp çamaşır attım makineye sonra uyumuşum serdim şimdi dışarısı çok güneş çok güzel yaa tam gezmelik
Başım hala ağrıyor ağrı kesici aldım yatarken ama geçmemiş dileğim senle aynı zamanda oluyorduk sanki :44: kaç gündür gögüslerim çok ağrıyor hassaslaştı olucam yakınlarda herhalde.
..
Bolcum maşallah:nazar: kızına ne çabuk 5 ay geçmiş ya darısı diğer aylarına.
..
Ayşam değerlerden anlamıyorum ben ama kızların dediğine göre iyi çıkmış. Belirtilerde var hadi darısı ultrason fotolarına :))
..
Benimde brokolim var birde ıspanağım dünde tavuk sote yaptım kaynanamda köfte göndermişti onu haşladım yedik. Bugün öğlen kendime brokoli yapim bende limonlayıp yerim:56:
Akşama ne yapıcağımı hiç bilmiyorum kırılacakları sarmam lazım zaten bugün az kaldı :10:

dilşad bu kadar endişeli olduğuna göre sanırım şüphe duyduğun bişi var
birde şey geldi aklıma süt korur gibi bi olay vardı senin öyle bi durum olmadı mı :44:

yok cnm yaa o yalan hiçte korumuyor kasım annalerinden emziren 3 anne yine hamile:)ona güvenmiceksin yani:1:

kızlar koskoca yazdıgım yazıyı görmediniz mi:ssz:

supper ben işlerimden yazmaya anca fırsat bulabildim

eşini takdir ettim doğrusu aferin ona; ailesi dıdısı ne olursa olsun eşin seni koruyup kolladığı sürece kimse bir şey yapamaz bi kez daha kanıtlandı; eltin gibi kıskanç insanlara da susup yerine oturmak düşer. Eltinin derdi o gün senin konuşman konuşmaman değilmiş anladığm kadarıyla eğer sus pus otursaydın da bu sefer onu laf eder dururdu; hatun senle kafayı bozmuş :1:

sende olursun o zaman özgem bide ev toparlıcan zor olcak senin için şimdi:31:

sedacım ne fena yaa hamileler ve doğurcak tekrar öyle mi yani :53:

Back