• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özge dilekk.. Sizinle bikaçgün var aramızda (regl açısından) daha benimkide gelmedi tam anlamıyla bekliyom

supper ben işlerimden yazmaya anca fırsat bulabildim

eşini takdir ettim doğrusu aferin ona; ailesi dıdısı ne olursa olsun eşin seni koruyup kolladığı sürece kimse bir şey yapamaz bi kez daha kanıtlandı; eltin gibi kıskanç insanlara da susup yerine oturmak düşer. Eltinin derdi o gün senin konuşman konuşmaman değilmiş anladığm kadarıyla eğer sus pus otursaydın da bu sefer onu laf eder dururdu; hatun senle kafayı bozmuş :1:

:34: eş olmak odur zaten sirkencim..herkes bilmiyor işte eşlik nedir o mesela kalkıpta kendimi yormak istemiyorum.bir kaç cümle ile güzelce bozucam onu beklesin beni:1:

manyak yaa onun tranvalarınımı çekicem ben sevmiyorum işte sevmiyorum :33: eşim agladı falanda ddi.:9:

suratsız karı..bildigin şeytan beni diğer eltilere benzetmesin.kimse bana sus pus diyemez..dişimi çıkardım:37:

dilşad bu kadar endişeli olduğuna göre sanırım şüphe duyduğun bişi var
birde şey geldi aklıma süt korur gibi bi olay vardı senin öyle bi durum olmadı mı :44:

var :26:
geçen hafta istiyorduk ama şimdi vazgeçtim çok erken.
2 aylık bebeği olup da hamile kalanlar var netten bakıyorum da. süt korur yok :50: . hem benim öyle çok çok sütüm yok, gün içinde aktığını hissediyorum sıkınca da püskürüyor ama o kadar dolmuyor yani artık göğüslerim.

2 aylık bebeği olup da hamile kalanlar var netten bakıyorum da. süt korur yok :50: . hem benim öyle çok çok sütüm yok, gün içinde aktığını hissediyorum sıkınca da püskürüyor ama o kadar dolmuyor yani artık göğüslerim.

Senin normalde daha doğumuna vardı dimi canım.

slmm kızçelerrrrrrr:3::3::3::3:
nasılsınız pakem:21::21:
alisha hamilemi aaa çok sevindimmm hayırlısıyla kucağına alır inşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

sende olursun o zaman özgem bide ev toparlıcan zor olcak senin için şimdi:31:

sedacım ne fena yaa hamileler ve doğurcak tekrar öyle mi yani :53:
Yavaş yavaş toparlicam canım artık.

özge dilekk.. Sizinle bikaçgün var aramızda (regl açısından) daha benimkide gelmedi tam anlamıyla bekliyom
Önce sen oluyordun zuzum sonra dilek en son ben böyleydi galiba:44: Neysem olalımda kurtulalım ya bi an önce benim ki taşınacağımız güne denk gelmesinde:30:
Neekkk nerdesin bebeyiimmm :36:

yaşadığın olay nedeniyle mantıklı hareket edememişsin gçen hft die düşünüoum ama şimdi de ya bişi varsa endişesindesin
dr bişi demiş miydi hamilelik bebek için herhangi bir süre vermişmiydi peki

yaşadığın olay nedeniyle mantıklı hareket edememişsin gçen hft die düşünüoum ama şimdi de ya bişi varsa endişesindesin
dr bişi demiş miydi hamilelik bebek için herhangi bir süre vermişmiydi peki

aynen öyle
süre vermedi kendini ne zaman hazır hissedersen, ben istiyorum dersen o zaman olabilir sakınca yok dedi.

Son düzenleme:
Durex takipçileri!
Amerikan Pastası: Buluşma filminin ön gösterimine iki kişilik davetiye kazanmak ister misin?
Hemen Ad-Soyad, telefon numaranı ve bulunduğun şehri bize özel mesaj olarak gönder, bileti kap!

Not: Çift kişilik davetiyeleri, İstanbul'dan mesaj gönderen ilk 25, İzmir'den ilk 42, Ankara'dan 88 kişi kazanacaktır.

İstanbul için sona ermiştir.

https://www.facebook.com/Durex.Turkiye

Kızlar belkim ilgilenen olur.:1:

:34: eş olmak odur zaten sirkencim..herkes bilmiyor işte eşlik nedir o mesela kalkıpta kendimi yormak istemiyorum.bir kaç cümle ile güzelce bozucam onu beklesin beni:1:

manyak yaa onun tranvalarınımı çekicem ben sevmiyorum işte sevmiyorum :33: eşim agladı falanda ddi.:9:

suratsız karı..bildigin şeytan beni diğer eltilere benzetmesin.kimse bana sus pus diyemez..dişimi çıkardım:37:
cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. onun seviyesinde değilim diyorsun bak :34:, gerek yok :))) eşin cevap vermiş, güzelce savunmuş zaten seni..
slmm kızçelerrrrrrr:3::3::3::3:
nasılsınız pakem:21::21:
alisha hamilemi aaa çok sevindimmm hayırlısıyla kucağına alır inşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:
alyoşşşş :16: :16: enerjik hatun seni, her yere yetişiyosunn :52: hoşgeldinnnn :16:

Son düzenleme:
kızlar çok öksürüyorum; bu akşam bal almam lazım marketten ama şu son günlerde çıkan balda dönen olaylardan dolayı endişeleniyorum bana önereceğiniz bir marka vs var mı?

bir de nektar sen spora devam ediyor musun?

Ben yeni bir egzersize başladım ptesi günü dün ikinci kez yaptım göbeğim basenlerim nasıl acıyor:52:

Yavaş yavaş toparlicam canım artık.

Önce sen oluyordun zuzum sonra dilek en son ben böyleydi galiba:44: Neysem olalımda kurtulalım ya bi an önce benim ki taşınacağımız güne denk gelmesinde:30:
Neekkk nerdesin bebeyiimmm :36:
burayım Özgimmm :16: :16: :16:
başın ağrıyomuş kıyamam sanaaa, türk kahvesi iyi geliyomuş. hadi kendine bi kahve yap :48:

cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. onun seviyesinde değilim diyorsun bak :34:, gerek yok :))) eşin cevap vermiş, güzelce savunmuş zaten seni..

:46: aynen kendimi yormak istemiyorum kısa ve öz konuşcam.yine tınlmadıgımı anlasın çıldırsın:9:

diyecegimde şu yani ilk seninle tartışamam ben dicem,seninle yakın olmak zorunda deilim ,bunu kafana sok dicem..boşuna uzatma yani:34:

Son düzenleme:
super dilşada katılıyorum aslında ona verilecek en güzel cevap onu adam yerine koyup ona karşılık vermemektir yerinde olsam girdiğim ortamda sadece topluluk içinde sınırlı diyaloga girip yalnızken hiç ciddiye almamak olurdu

Sirken balı eşim marketten almıyo yaa, bi adamdan alıyo kendi ballarını satıyo ...zaten bal yemem ,anlamamda oyüzden ...

Nasıl bi egzersizmiş o, benimde şu selülitlerimi yoketmem gerek, hep sölüyorum ama hiç yapmıyorumm :22:

Back