- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ya şu boğazımı bi tutamıyorum yemekten sonra mutlaka tatlı yemem gerekiyor ama şişiyorum off ((((((
ben de ben de şekerim düşüyor galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şu boğazımı bi tutamıyorum yemekten sonra mutlaka tatlı yemem gerekiyor ama şişiyorum off ((((((
kotona gidip deli gibi alışveriş yapasım var yaa bunalıma girdim bişe alamıyorum(
Kızlar gittik hastaneye damar sertleşmiş içinde bişe yok dediler imkansızmış içinde olması. Önce genel cerrahiye yönlendirdiler sonra ortapediye çok kalabalıktı sıra beklerken ben anjiyo servisine çıktım bir de oraya sorim diye 3 hemşire baktı 3üde anı şeyi söyledi damarda kan sertleşmiş masaj yapın ılık suyla geçer dediler.
burda da indirim varr ben de alamıyorummm ((
kız heryer yeni sezon ne indirimi?
özgecim gözünaydın..
mağaza kotona yeni geçti tanıtım fiyatı yavyum :)
ben de kotona girince bunalıma giriyorum ama fiyatlardan, ve hepsini alasım olduğu içinkotona gidip deli gibi alışveriş yapasım var yaa bunalıma girdim bişe alamıyorum(
çok şükür.. çok sevindim canım..Kızlar gittik hastaneye damar sertleşmiş içinde bişe yok dediler imkansızmış içinde olması. Önce genel cerrahiye yönlendirdiler sonra ortapediye çok kalabalıktı sıra beklerken ben anjiyo servisine çıktım bir de oraya sorim diye 3 hemşire baktı 3üde anı şeyi söyledi damarda kan sertleşmiş masaj yapın ılık suyla geçer dediler.
outlettir ozaman o.. kotonun her mağazasında fiyatlar aynıdır.mağaza kotona yeni geçti tanıtım fiyatı yavyum :)
zeynepcim senin yüzükte çok hoş güle güle kullan
canım güle güle kullan yüzüğünü
kimse yok yaa sıkıldım ben nerelerdesinizzz???
Zuzuş geç yiyosanız sende kilo alırsın gerçi zaten zayıfsın sorun olmaz senin için.