• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

az kaldı ama çok bunaldım çıkınca markete gidip alışveriş yapcam
eve gidip nohut ıslatmıştım onu pişircem
sonra kardeşimi alıp evin yukarısındaki bime gitcem şeker ve çayı ordan alıoum ve
bi kaç bişi daha daha uygun oluo

Hadi gözünüz aydın canım. önemli bişey yokmuş..
sağol canım.

çok şükür özgecim, onun çıkarılması da sıkıntılı olurdu kalsaydı.
Sağol dilşadcım. Neyse ki bişe yokmuş.

kız heryer yeni sezon ne indirimi?
özgecim gözünaydın..
Sağol bolum.

ben de kotona girince bunalıma giriyorum ama fiyatlardan, ve hepsini alasım olduğu için :30:

çok şükür.. çok sevindim canım..
Evet çok pahalı orası yaa:31: güzel şeyler var ama fiyatlar çok :31: Benim arkadaşım var orda çalışıyor :))
..
:38:
..
dışarıda çok güneş vardı başım ağrıdı güneşten 2 dolmuş yaptım giderken gelirkende 2 dolmuş şuan başım çatlıyor eşarpla sardım iyice başı ağrıyan komşu teyzeler gibi.. vitrindeki kadehleri saracaktım kaldı yarın yaparım artık.

Son düzenleme:
üffff bilgisayarın şarjı bitti bütün yazdıklarım alıntılarım silindi:47::47:

ii geceler kızlarrr. akşam yemekten sonra masayı bile toplamadan bi uyumuşuz, 12ye geliodu uyandık :53::53: eşim cafeyi kapatmaya gitti hemen ben de iki dk.buraya bakayım dedim bütün işlerim kaldı yaaaa...ama ii geldi uyumak, birazdan yine hopp atıcam kendimi yatağa :1:

aykkaplara bayıldım dilşad güle güle kullan cnm enki o tüzükleri zaten hep beğeniom sen de güzel günlerde kullan :34:

kızlar hamileliğimi sormuşsunuz alıntılar gitti işte :50: unuttum kim ne yazdı...neyse şöle bugün kan testi yaptırdım tekrar enkinin tavsiyesiyle. 1970 çıktı artmış yani, doktora falan göstermedim ama netten baktım sonuçlarına. erken gidiyim diodum ultrason için ama daha çok erken heralde ben en iyisi 11ini bekliyim yine.
acayip uyku basıo beni akşamları çok fena oluyorum bi de kendimi yorarsam belim ağrıo bi deee göğüslerim büyüdü biraccık :17: bunlar dışında şuan herhangi bişi yok

çok çok öpüyorum hepinizi, yarın da 5ten önce giremem heralde üffffffffff:22:

Günaydın Kızlar

Belirtilerin güzel gidiyor ayşecim.. daha çok uyuklayacaksın canım :))

günaydın kızlarrr, ,,,

ayşam maşallah sana :) :nazar:

karnım ağrıyor hafiften, tedbirli geldim işe ... bugün olurum heralde :31: azcık daha uyusaydım iyi olucaktı :93:

elfiii göbeğinin fotosunu eklesene, bakiim büyümüşmü :1:
nerdeyse 6 ay olmuş :nazar:

kızlar hamileliğimi sormuşsunuz alıntılar gitti işte :50: unuttum kim ne yazdı...neyse şöle bugün kan testi yaptırdım tekrar enkinin tavsiyesiyle. 1970 çıktı artmış yani, doktora falan göstermedim ama netten baktım sonuçlarına. erken gidiyim diodum ultrason için ama daha çok erken heralde ben en iyisi 11ini bekliyim yine.
acayip uyku basıo beni akşamları çok fena oluyorum bi de kendimi yorarsam belim ağrıo bi deee göğüslerim büyüdü biraccık :17: bunlar dışında şuan herhangi bişi yok

daha nolsun kuzum epey bişi var yani
eşinin davranışlarında değişme oldu mu daha bi fazla ilgilenme 3 yerine 5 arama yat yorulma dinlen istediğin bişi var mı gibi şeyler oluo mu?

günaydınlar bu arada çokk ama çok uykum var iki akşamdır geç yatıouz :23:
yine dünkü gibi aynı moddayım sabah hiç uyanmak istemedim $144.gif

günaydınlar bu arada çokk ama çok uykum var iki akşamdır geç yatıouz :23:
yine dünkü gibi aynı moddayım sabah hiç uyanmak istemedim Eki Görüntüle 382326

biz de pazar ve pazartesi hep o sebepten geç yattık, dün gece de ben dizi izliycem diye 1 de yattım :ssz: ölüyorum uykusuzluktan :105:
3 bölüm birden izlemeye takıldım, evde olmaktan da bişi anlamadım zaten :31:

Günaydın herkesee :3:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
ayşecim sonuçların çok güzel :nazar:
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin:nazar::nazar:
dilekcim maşallah hiç boş yok heralde..:9:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin:nazar::nazar:

Maşallah güzel kızına :nazar::nazar:

günaydın kızlar..
maşallah prensese :nazar: :nazar: :16: :16:
Ablan da sağlıkla alır inş kucağına bebeğini canım :nazar:

Günaydın kızlar

elfi göbeğini gördüm maşallah diyim burdan da

bol senin kız da büyümüş ona da bir :nazar:

Dün akşam iş çıkışı anneme geçtik yemeğe; annemlerin orda pazar vardı pazara uğradık bir sürü sebze stoğu yaptım patlıcan ıspanak brokoli mantar lahana aldım. Gece eve geldik; sesim hala düzelmedi gece boyu da garip garip öksürdüm durdum bugün fırsat bulabilirsem doktora çıkmak istiyordum ama işlerden pek mümkün olmayacak gibi.

karnım ağrıyor hafiften, tedbirli geldim işe ... bugün olurum heralde :31: azcık daha uyusaydım iyi olucaktı :93:
benimde günüm bugün. şuan belim ayrılıo resmen ve çok üşüoum
zaten geçen ayda aynı tarihte olmuştuk dimi

titre ve kendine gel dilekkkkk :83:
titremeyle olsaydı keşke hiç umut yok.

günaydın kızlar..

maşallah cimcimeye :nazar:
maalesef 2 gündür yok boşluk dicem ama maalesef yakınma olur ee kendim kaşındığım içinde uygunsuz olur sanırım :17:

Back