Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım.Hadi gözünüz aydın canım. önemli bişey yokmuş..
Sağol dilşadcım. Neyse ki bişe yokmuş.çok şükür özgecim, onun çıkarılması da sıkıntılı olurdu kalsaydı.
Sağol bolum.kız heryer yeni sezon ne indirimi?
özgecim gözünaydın..
Evet çok pahalı orası yaaben de kotona girince bunalıma giriyorum ama fiyatlardan, ve hepsini alasım olduğu için
çok şükür.. çok sevindim canım..
elfiii göbeğinin fotosunu eklesene, bakiim büyümüşmü![]()
nerdeyse 6 ay olmuş![]()
kızlar hamileliğimi sormuşsunuz alıntılar gitti işteunuttum kim ne yazdı...neyse şöle bugün kan testi yaptırdım tekrar enkinin tavsiyesiyle. 1970 çıktı artmış yani, doktora falan göstermedim ama netten baktım sonuçlarına. erken gidiyim diodum ultrason için ama daha çok erken heralde ben en iyisi 11ini bekliyim yine.
acayip uyku basıo beni akşamları çok fena oluyorum bi de kendimi yorarsam belim ağrıo bi deee göğüslerim büyüdü biraccıkbunlar dışında şuan herhangi bişi yok
günaydınlar bu arada çokk ama çok uykum var iki akşamdır geç yatıouz
yine dünkü gibi aynı moddayım sabah hiç uyanmak istemedim Eki Görüntüle 382326
günaydın kızlar..
ayşecim sonuçların çok güzel
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin
dilekcim maşallah hiç boş yok heralde..![]()
maşallah prensesegünaydın kızlar..
benim ablamda hamile ya oda bütün gün uyuyormuş şimdi:)oda benimle aynı zamanda doğuracak allah kısmet ederse belki kızımla aynı tarih olur teyzeleri kızım bugün 5 aylık oldu maşallah deyin
benimde günüm bugün. şuan belim ayrılıo resmen ve çok üşüoumkarnım ağrıyor hafiften, tedbirli geldim işe ... bugün olurum heraldeazcık daha uyusaydım iyi olucaktı :93:
titremeyle olsaydı keşke hiç umut yok.titre ve kendine gel dilekkkkk :83:
günaydın kızlar..