• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar çok öksürüyorum; bu akşam bal almam lazım marketten ama şu son günlerde çıkan balda dönen olaylardan dolayı endişeleniyorum bana önereceğiniz bir marka vs var mı?

bir de nektar sen spora devam ediyor musun?

Ben yeni bir egzersize başladım ptesi günü dün ikinci kez yaptım göbeğim basenlerim nasıl acıyor:52:

cnm zencefil içsene..

Yaydan çıkan ok geri dönemez :32:
Kimse kararımı değiştiremez :32:
Ben daha başka ne söyleyeyim :32:
Mesajımı almıştır o :24:

super dilşada katılıyorum aslında ona verilecek en güzel cevap onu adam yerine koyup ona karşılık vermemektir yerinde olsam girdiğim ortamda sadece topluluk içinde sınırlı diyaloga girip yalnızken hiç ciddiye almamak olurdu

onu söyleyen nek ti canım
biz binbirçiçek bal alıyoruz. memnunuz. ben çok sevmem balı ama hamileyken zorla yediriyordu eşim.

o zaman senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
aminn canım

cahil, manyak, terbiyesiz, gerizekalı dediğin kadının seviyesine inip "bozma" onu ilk gördüğüm yerde yapıcam diye niyetlendiğin gibi. Onun seviyesinde değilim diyorsun bak :34:, gerek yok :))) eşin cevap vermiş, güzelce savunmuş zaten seni..

Alyoşşşş :16: :16: Enerjik hatun seni, her yere yetişiyosunn :52: Hoşgeldinnnn :16:

hoşbuldumm nekiimmmmm:54::54::54:
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi:52::52::52::52:
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata:52::52::52:

Sirken balı eşim marketten almıyo yaa, bi adamdan alıyo kendi ballarını satıyo ...zaten bal yemem ,anlamamda oyüzden ...

Nasıl bi egzersizmiş o, benimde şu selülitlerimi yoketmem gerek, hep sölüyorum ama hiç yapmıyorumm :22:

annem söylemişti trt3 te haydi spora diye;internetten videolarını buldum 15 dk lık ekspres karın egzersizi var; 1 dk lık egzersizler baya iyi geliyor gibi çünkü karnımla basenlerim çok acıyo ordaki her kas demetimi hissediyorum resmen :1:

annem söylemişti trt3 te haydi spora diye;internetten videolarını buldum 15 dk lık ekspres karın egzersizi var; 1 dk lık egzersizler baya iyi geliyor gibi çünkü karnımla basenlerim çok acıyo ordaki her kas demetimi hissediyorum resmen :1:

doktor bana egzersiz yap dedi hareketler verdi onları bile yapmıyorum yapamıyorum allahım çok hantalım yaa..
zuzuşşş???????

Son düzenleme:
kızlar çok öksürüyorum; bu akşam bal almam lazım marketten ama şu son günlerde çıkan balda dönen olaylardan dolayı endişeleniyorum bana önereceğiniz bir marka vs var mı?

bir de nektar sen spora devam ediyor musun?

Ben yeni bir egzersize başladım ptesi günü dün ikinci kez yaptım göbeğim basenlerim nasıl acıyor:52:
ediyorum canım. ama bazı akşamlar fire veriyorum :17: yani haftada 3 mutlaka oluyo da, haftada 5 olsa daha iyi sonuç verir..
çubuk kraker yiyorum tüm gün :1: kek, bisküvi olayını da azalltım.

:48:
Kahvede başımı ağrıtıyor benim kokusu:31: Belki nescafe yaparım o olur mu ki:26:
Ben özledim seni :16:
ıhh o olmaz sanki..
ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
ben de özledim seniii :48: hatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. dedikodu yapalım azcık :17:

hoşbuldumm nekiimmmmm:54::54::54:
Hahahhah yetişiyorum ivet yetişmem lazım hiç bişeyden eksik kalmim dimi:52::52::52::52:
Ama anneyim ben enercik olmam lazım kii kuzumda dinç dinamik hevesli olsun hayata:52::52::52:
her zaman bekleriiiz :54:
şimdi bunu miroş okusa, kızına pembe oda yap enerjik, mutlu, dinamik olur hayata der mi demez mi :60:

super dilşada katılıyorum aslında ona verilecek en güzel cevap onu adam yerine koyup ona karşılık vermemektir yerinde olsam girdiğim ortamda sadece topluluk içinde sınırlı diyaloga girip yalnızken hiç ciddiye almamak olurdu

hiç başımı agrıtamam mümkünse konuşmayalım diyeyim ben.demiş ya eşime konuşucam onunla diye:1::19:

plates topuyla mekik çok kolay oluyo.
göbek eritmede mekikten etkili bişe yok zaten.
normalde 30 da nefes nefese kalan ben plates topuyla 100'ü geçiyorum :119:

doktor bana egzersiz yap dedi hareketler verdi onları bile yapmıyorum yapamıyorum allahım çok hantalım yaa..
Zuzuşşş???????

efenim canımmm :102:

..

Annemle konuştum şimdi, o da yürüyüşe çıkıyomuş sabahları 1 haftadır :1:
Yaz geldi ya hatunlar coştu spor için :))

ıhh o olmaz sanki..
ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
ben de özledim seniii :48: hatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. dedikodu yapalım azcık :17:
3ü 1aradam vardı:1::126:
Tamam Yapalım :1::102:
..
Ya şu Türkün uzayla imtihanını izleyen varmı kızlar ben hiç beğenmedim bi kere denk geldim çok basit buluyorum :37:

evet biz de geçen hafta baktık eşimle.
ben piyasada ondan basit bi yapım görmedim. boşa masraf yapmışlar, tek kelimeyle kalitesiz.

birlikte yürüyelim mi bu akşam ben de yemekten sonra 1 sa yürümeyi düşünüyorum :52:

takıl bana hayatını yaşa :52:
eşim artık 8 gibi kapatıyor dükkanı, 8 buçukta evde olur ben 1 saat yürüyüp gelirim o gelene kadar. e yarım saatte de eve gidiyorum zaten. etti bu akşam 1 buçuk saat yürüyüş.

Back