• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o kolyede çetin metin tekin nejla yazıo 4 çocuğunun adı sen ne yazdırcaksın peki.

Benim görümcemdede var bundan.. eşi kendi adı ve kızının adı var çok güzel

güzel gözüküyo canım bende bakmıştım bi ara ama vazgeçmiştim sen 2 isinmi yazdıracaksın

eşimle benim ismimi yazdırcam kızlar ... beğenmedinizmi, istiyodum ama çok geldi bana o kolyeye 400 vermek ...

yada diyorum bilezikmi aldırsam d.günüme :31: yada güneş gözlüğü :82:, yada hiçbiri :111: yazın belki antalyaya tatilede gidebiliriz haziranda, orda da paralazım olcak harcamıyım diyom ...kara veremedim

çok fena $178.gif geldi tek ihtiyacım olan $181.gif

enkii güle güle tak yüzüğünü, pek güzelmiş :31:

hımm evet sarkan kısım güzel değil..

ben de sevmem isimli kolyeleri, ve evet bu da bana hoş geldi bir kaç isim olduğu için sanırım. bebek olunca almak lazım 3 isim hoş olur :))

.

bizim hamileler grubundakilerde bundan doğum hediyesi yaptırdılar kendilerine , ben de isim yazılanları sevmem ama bu güzel duruyor bence öyle ayarlattır ki, bebiş olduğunda onun adı da eklenebilsin

evet kızlar bende sevmiyodum isimli, ve herkeste vardı onlrdan, istemedim ben nişanda falan ...
çok isimli diye heralde :) dilşad bende biara düşündüm, acaba çocuğumuz oluncamı yaptırsam öle diye

en iyisi vazgeçeyim kolyeden :40:

eşimle benim ismimi yazdırcam kızlar ... beğenmedinizmi, istiyodum ama çok geldi bana o kolyeye 400 vermek ...

yada diyorum bilezikmi aldırsam d.günüme :31: yada güneş gözlüğü :82:, yada hiçbiri :111: yazın belki antalyaya tatilede gidebiliriz haziranda, orda da paralazım olcak harcamıyım diyom ...kara veremedim

3 isimli olan 400 2 isim daha düşük olabilir
bence doğum günü hediyesini almak lazım maddi değeri azda olsa sembolik bişi olsun isterim ben
ve yıllardır hep saklarım eşimin aldığı hediyeleri eskise bile

benim düşüncem küçükte olsa bişi alsın asıl o 300-350lilik kolye parasını tatilde keyif yaparak harcayın :34:

3 isimli olan 400 2 isim daha düşük olabilir
bence doğum günü hediyesini almak lazım maddi değeri azda olsa sembolik bişi olsun isterim ben
ve yıllardır hep saklarım eşimin aldığı hediyeleri eskise bile

benim düşüncem küçükte olsa bişi alsın asıl o 300-350lilik kolye parasını tatilde keyif yaparak harcayın :34:

2 isim olan 400 canım dün sordum :31:

ben nekadar alma desemde biliyorum alıcak ...
söleyim en iyisi o ince kolyelerden alsın kendisi işte, öle istiyom diyim, 100 falandır onlar... yazın çinkim haziran 27 yıldönümümüz, 30 haziran tatil, 6 temmuz eşimin d.günü....yeterince para harcancak :31:

2 isim olan 400 canım dün sordum :31:

ben nekadar alma desemde biliyorum alıcak ...
söleyim en iyisi o ince kolyelerden alsın kendisi işte, öle istiyom diyim, 100 falandır onlar... yazın çinkim haziran 27 yıldönümümüz, 30 haziran tatil, 6 temmuz eşimin d.günü....yeterince para harcancak :31:

owww hepsi peşpeşeymiş
ince kolyeler hangisi 100 falandır dediğin foto görüyüm :27:

gözlüğe de çok para verme, kolye işini doğuma ertele..parayı tatile kullan bence de :129:

Eki Görüntüle 381811

eşim dün annemlerin fotosunu çekti ya işte :)
he hoş olmuş :)))
annene benziyosun çok Diloş :12:

tşk kızlar
beni hep babama benzetirler ilk kez siz anneme benzettiniz, yeğenim bana benziyoo evet :)

çok şık duruyor yeni mi aldınız? güle güle kullan

benimkisinin tıııııpkısının aynısııı :))
güle güle kullan canım..

enkii güle güle tak yüzüğünü, pek güzelmiş :31:

evet canım 2hafta oluyor .teşekkür ederim

evet canım öyle 5li şık durmadı parmak uzun olmalı dedi 3lü daha şık durdu.teşekkür ederim canım.

teşekkür ederim zuzum bende seviyorum yüzüğümü

kolye hoşmuş yaa okadar pahalı olmasaydı bende yaptırırdm ama çokmuş 400:(
zeynepcim senin yüzükte çok hoş güle güle kullan

Son düzenleme:
ya şu boğazımı bi tutamıyorum yemekten sonra mutlaka tatlı yemem gerekiyor ama şişiyorum off :(((((((

bende şu yeni malzemeler için bi geçiş yapim topluca

dilşadcım ayakkabılarını güzel günlerde giy
zeynebim o yüzükten bende de 5 sırası sölemiştim zaten benim parmaklar biraz uzun hiç sıkıntı olmuo :1:
sende güzel günlerde tak
elfim sende rahatça giyiyim die aldığın ayakkabılarını güle güle kullan
dilşadcım annen ve babanın mutlulukları daha uzun yıllar sürsün inş :nazar:

başka bişi alan olmuşmuydu yaww :44:
uyku sersemi unuttum mu yoksa $179.gif

Back