2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kotona gidip deli gibi alışveriş yapasım var yaa bunalıma girdim bişe alamıyorum(

Kızlar gittik hastaneye damar sertleşmiş içinde bişe yok dediler imkansızmış içinde olması. Önce genel cerrahiye yönlendirdiler sonra ortapediye çok kalabalıktı sıra beklerken ben anjiyo servisine çıktım bir de oraya sorim diye 3 hemşire baktı 3üde anı şeyi söyledi damarda kan sertleşmiş masaj yapın ılık suyla geçer dediler.

Hadi gözünüz aydın canım. önemli bişey yokmuş..

kotona gidip deli gibi alışveriş yapasım var yaa bunalıma girdim bişe alamıyorum(
ben de kotona girince bunalıma giriyorum ama fiyatlardan, ve hepsini alasım olduğu için

çok şükür.. çok sevindim canım..

mağaza kotona yeni geçti tanıtım fiyatı yavyum :)
outlettir ozaman o.. kotonun her mağazasında fiyatlar aynıdır.

Gözünüz aydın özgecim ...

Acıktım sanki .. öğlen yemek yemedim , 10da büroda simit yemiştim,öğle arası acıkmadım ... 1 saat öncede çikilata yemiştim,şimdi hafiften acıktım

Nereye gittiniz

Acıktım yawss Artık eşim geç geliyo, 7.30-8.00 Bekliyom bende onu

kimse yok yaa sıkıldım ben nerelerdesinizzz???
zuzuş geç yiyosanız sende kilo alırsın gerçi zaten zayıfsın sorun olmaz senin için.

kimse yok yaa sıkıldım ben nerelerdesinizzz???
Zuzuş geç yiyosanız sende kilo alırsın gerçi zaten zayıfsın sorun olmaz senin için.

almışım zaten canım ...
Pazar tartıldım... Wc den önce 58 , wc den sonra 57,5

Dünde bi müşterimiz, "kilo almışın,hiç iyi değil" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…