o kolyede çetin metin tekin nejla yazıo 4 çocuğunun adı sen ne yazdırcaksın peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enkim şimdi testler yapıldı sonuçları mı bekliyorusunuz?:44: Ne güzel senin için iyi olur kafan rahatlar biraz memleketini de görürsün. Biz tatile çıkıcakmıyız acaba geçen yıl çok niyetlenip gidememiştik.
Yok kız olur mu öyle şey. Bende bi ara böyle paranoyalar yapıyordum girdiğim sayfayı bulup üye olup okuyorlar mı diye
:26:
![]()
Benim görümcemdede var bundan.. eşi kendi adı ve kızının adı var çok güzel
bana üstünde isim yazan kolyeler hoş gelmiyor aslında güzel de ben takamam
oluo canım ağ bağlantısı olan bilgisayarlar birbirini görüo ve bi şifreyle karşı tarafın bilgisayarını yönetebiliosun
daha önceden çalıştığım yerde yapıoduk çünkü.
zeynepcim güzelmiş yüzüğün güle güle kullan.
acaba burda da mı öyle oluyo :18: :18: :18:yazamıoum hayatım yaa burası iyice bi tuhaf oldu yazılanlar ağ bağlantılarından ekran görüntüsünden okunuo die de şüphenioum arada
manyadım yani burda![]()
hımm evet sarkan kısım güzel değil..
ben de sevmem isimli kolyeleri, ve evet bu da bana hoş geldi bir kaç isim olduğu için sanırım. bebek olunca almak lazım 3 isim hoş olur :))isim yazanlar benimde hoşuma gitmiyordu ama birden fazla olunca gözüme güzel geldi.
benimkisinin tıııııpkısının aynısııı :))
acaba burda da mı öyle oluyo :18: :18: :18:
ee yani kuzucuum randevular felan![]()
endişeli gördüm seni![]()
ee yani kuzucuum randevular felanokunuyosa çok rencide olurumm
![]()
ben de "çak" yapmak istiyorum :13:özeli okumak bi suçtur şuanda bizi okuyasanız bunun cezası büyük demek istioum![]()