2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Özgecim detaylı dan vazgeçtim sadece renkli ultrasona giricem.

Babana allah acil şifalar versin. evinizde hayırlı olsun :)

aa niye öle az veriyoki en az 5000 vermesi gerek yaaa başka kredide yok üstünde..

olsun canım yerinde paranın önemi bile olmuyor.bebiş için değer .allahım hayırlısıyla nasip eder işallah

eviniz hayırlı olsun canım güüle güle oturun .şimdiden geçmiş olsun canım allahım şifa versin.hayırlısyla sağlıkla atlatır baban

aaaa süperr yaa çok sevindim :119: :119:

alısha planlımkydı kız.hade hayırlı ugurlu olsun şimdiden

teşekkürler kızlarr hepinize ii ki varsınızz :13::13: planlıydı süpercim istioduk 2 aydır.

özgecim çok sevindimmmmmm ya çook şükür istediğiniz gibi bi yer buldunuz sonunda inş. babanın anjiyosu da hemencecik sorunsuz geçer

nekk ikiz kese görürsek ikiz midir dersin hadi hayırlısı cnmm eğer benim öyle olusa şimdiden darısı başına diyeyim

dilek siz de inş. kesenize uygun düşük faizli bi kredi ayarlarsınz

dilşadd eşinin dükkanına yorum yaptım mı unuttum yaptıysam da bi daha yapim. dükkana bayıldım çok şık ferah olmuş allah bol kazanç versin

inş canım ama çalışıoum görüşmeye bi türlü gidemioum ki
--
napim ya bazen yazamıoum o yolu buldum
--
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
yarın inş babanın anjiosu da iyi sonuçlanır
Canım bigün bi bahaneyle izin al bikaç saatliğine git görüşmmeye. Hep ordamı kalıcaksın. eğer düzgün biyerse girersin. Memnun değilsin ordan.
İnş. canım, sağol.
özgecim çok sevindim hayırlı olsunn baban içinde geçmiş olsun korkma sende çabucak atlatın inşallah..
Sağol sedacım inş. hayırlısı olur. Ev sahibi üstümüzde değil ayrıca. üstte gelini oturuyor benim yaşlarımda.
Özgecim detaylı dan vazgeçtim sadece renkli ultrasona giricem.

Babana allah acil şifalar versin. evinizde hayırlı olsun :)
Sağol canım. Amin. inş.

Teşekkürler ayşamm :)) İnş. geçer canım.
Asıl haberler sende.. inş. bebiş de sağlıkla gelir istiyordunuz zaten. Gönlünüze göre versin Allah canım.

Özgemm, babana geçmiş olsun gelebilirsen bize de haber ver olur mu.. inş sorunsuz ve çok kolay geçer anjiyosu.
eviniz de hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah
özledim senii :26:

Günaydın herkese

bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi

ayyy çok sevindim canım hadi inşallah sorunsuzca geçer şu 10 gün vee yeğenimiz gelir.

kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69
12 yada 18 taksit 6000 lira istioum yani ayda 250-350 falan ödeyebiliriz sanırım :26:
canım 6000 i nasıl ayda 250-300 ödeyerek 18 ayda tamamlıyorsun?
ben yk den 36 ay 7000 çektim aylık 274.45 lira.

garanti bana 3600 verio onuda 30 aya bölüo 4500 de geri istio
ingye bakim

garanti bana da 3600 veriyordu asgari ücret olduğu için.

özgecimm inşallah babanın anjiyosu çoook ii geçer canım

günaydın

Son düzenleme:
bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi

çokk sevindim canımmm

hayırlı olsun canım...

babanın ame. inşallah sorunsuz geçer

aa niye öle az veriyoki en az 5000 vermesi gerek yaaa başka kredide yok üstünde..
valla bilmioum ki canım vermio işte

dilek siz de inş. kesenize uygun düşük faizli bi kredi ayarlarsınz
inş canım dün akşam bankacı aradı iş çıkışı
bugün belli olcakmış inş olur.

Canım bigün bi bahaneyle izin al bikaç saatliğine git görüşmmeye. Hep ordamı kalıcaksın. eğer düzgün biyerse girersin. Memnun değilsin ordan.
İnş. canım, sağol.
canım bugün öğlen yada yarın öğlen için görüşebiliriz adam beni arıcak yani inş arar
babam orayı biliomuş çok ii sağlam yerdir dedi
adam orayı açmadan önce babamda dizgici dışardan ona bi kaç iş yaptırmış
annem dio ki çok güzel kazak ve gömlek hediye etmişti dio
tömer dil kurslarının kurucusuymuş aynı zamanda
ya inş maddi açıdan tatmin ederse gitcem yoksa düzenimi bozmıcam.

canım 6000 i nasıl ayda 250-300 ödeyerek 18 ayda tamamlıyorsun?
ben yk den 36 ay 7000 çektim aylık 274.45 lira.

canım 250-350 ödeyebiliriz dedim öyle ödicez demedim ki
ama zaten 6000e 6900 geri ödeme diolardı sanırım oda 380 edio
24 ay yaptırırsam 7200 falan oluo oda 300 ödenio
yani 350-350 arası bu şekilde ödeyebiliriz dedim
senin 36 ay olduğu için geri ödenecek para çok daha yüksektir

günaydın kızlar
sabah bi doktorun yanına gittim ihtiyar bunak beni delirtti ya
o yüzden geç geldim
maaşlarda bi verilmedi hesaplıolar işte
artık verseler çok sevincem açıklamada yapmıolar en çok ona delirioum

kızlar eşimin yan dükkanı ayakkabıcı, pazar günü bi ayakkabı bakmıştım ordaki abi, beğendiysen al götür falan dedi yok giyemem parasını vermeden dedim ayırıyorum o zaman numara tek yabancı mısınız demişti. dün de işe gelirken babetlerim ayağımı vuruyordu, eşim üzülmüş akşam gelirken aradı sana bi sürprizim var diye hiç de aklıma gelmedi. bi baktım aaa o ayakkabı. ama giyemedim ayaklarımın arkası yara olmuş bana 75 demişti ama bişeyler yaparım demişti, eşime 50 demiş :)

canım yk de tanıdık kadın verdi krediyi bize en uygun böle oluyor dedi 275 ödeyebilir misin dedi öderim dedim keşke 3 yıl uzatmasaymış 9 bin küsüre geliyor toplamı. hatta 10 bine çok yakın. her ay maaş mı hesaplıyor sizinkiler? ne gerek varmış.

güle güle giy canım, komşuluk vazifesi güzel indirim yapmışşş

dün akşam tartıldım 58,4 çıktım çok sevindimm
bi ara 63 lere dayanmıştım ben
ki yemekten 1 saat sonra tartıldım, sabah tartılsaydım 58 çıkardım sanırım.. geriye kaldı 2 kilo..

ben hiç söylemeyim o zaman kaç kg olduğumu :) 75 i vurdum ben. keten tohumuna başlıcam. yediklerime 3-4 gündür dikkat etmeye başladım zaten.

Günaydın kızlar

alisha bebek haberine çok evindim umarım her şey yolunda gider.

Özge siz de evi tutmuşsunuz garanti olmuş bu sefer hadi bakalım hayırlı olsun güle güle oturun

Dilşad ayakkabının resmini isteriz

nektar iki kilo hızlı verilir nedir ki iki kilo dilşada katılıyorum senin boyun kaçtı bu arada? Bu sabah tartıya çıktım 61.4 geldim ben de ki biliyorsunuz bu hafta öğlenleri hep meyveyle geçiştirmeme rağmen ama adetim sanırım onun etksi var:26: yada bilmiyorum benimkisi züğürt tesellisi bu hafta içi akşam pilatese hiç fırsat bulamadım dün yapacaktım güya akşam görümcem aradı bugün okullarında önemli bir toplantı mı ne varmış hadi bize çaya gelin hem kıyafet seçelim hem de laflarız dedi yine yalan oldu pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…