- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garanti bana 3600 verio onuda 30 aya bölüo 4500 de geri istio
ingye bakim
inş canım ama çalışıoum görüşmeye bi türlü gidemioum ki
--
napim ya bazen yazamıoum o yolu buldum
--
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
yarın inş babanın anjiosu da iyi sonuçlanır
Bayağı masraflı olucak canım sizin için ama bebiş için değer.
Ben geldim kızlaarr :)
Evi tuttuk yine çift balkonlu çift banyolu bi ev bulduk. 3katlı müstakilin 2katı ev tadilatta mutfak dolabı yeni takılıyor duvarlar boyanıyor haftaya taşınmayı düşünüyoruz tadilat bitince. hemen kaporasını verdik bu sefer
2 gündür annemlerdeyim yeğenimi gördüm sevdim. Bugünde annemleri alıp bize geldim. yarın sabah anjyo olucak babam. hastane bize daha yakın diye geldiler. Sabah 7de orda olucaz.
İnş iyi geçer operasyon. Şimdilik bişi hissetmiorum ama oraya gidince kötü olucağımdan eminim. ( kuru fasulye çıkarttım buzluktan onu yapıcaz birde pilav yanınada tatlı yaıcam etimekli tatlı. Bi uğrayım dedim yanınıza. Şimdi yine gidicem. yarında gelemicem artık pzt. bomba gibi yanınızda olurum inş.
kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69
12 yada 18 taksit 6000 lira istioum yani ayda 250-350 falan ödeyebiliriz sanırım :26:
ayyyyy
yaaşasın hadi inş 10 gün sonra kesin sonucu alırız
aaaa süperr yaa çok sevindim :119: :119:
ay annemle konuşuyodum telefonda aynı anda mesajı okudum bi duraksadım kaldım öyle, annem de noluyo diyo
çoook sevindim yaaaa canımmm inş ikizler geliyodur bile diyesim var (çok istiyoduk senle) sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah canım kızına Yaptıracak mısın detaylı ultrason.
Hadi hayırlısı dilekcim şartlarını konuş iyice gerçi bu işyeri kapatmıyormuş ama daha iyiyse çıkarsın tabisi.
Ben yokum ya ondandır.
Geldim kuzum anlatıcam aşağıda
uYanık :)
geldim kuzum
Hayırlı uğurlu olsun dilşadcım, bol kazançlar inş.
Bayağı masraflı olucak canım sizin için ama bebiş için değer.
ayşeeee ay hadii hayırlısı yaa azınlıkta kalıyorum gitgide yaşlanıyorum
geldim kuzu...
...
Evi tuttuk yine çift balkonlu çift banyolu bi ev bulduk. 3katlı müstakilin 2katı ev tadilatta mutfak dolabı yeni takılıyor duvarlar boyanıyor haftaya taşınmayı düşünüyoruz tadilat bitince. hemen kaporasını verdik bu sefer
2 gündür annemlerdeyim yeğenimi gördüm sevdim. Bugünde annemleri alıp bize geldim. yarın sabah anjyo olucak babam. hastane bize daha yakın diye geldiler. Sabah 7de orda olucaz.
İnş iyi geçer operasyon. Şimdilik bişi hissetmiorum ama oraya gidince kötü olucağımdan eminim. ( kuru fasulye çıkarttım buzluktan onu yapıcaz birde pilav yanınada tatlı yaıcam etimekli tatlı. Bi uğrayım dedim yanınıza. Şimdi yine gidicem. yarında gelemicem artık pzt. bomba gibi yanınızda olurum inş.
alısha planlımkydı kız.hade hayırlı ugurlu olsun şimdiden
Canım bigün bi bahaneyle izin al bikaç saatliğine git görüşmmeye. Hep ordamı kalıcaksın. eğer düzgün biyerse girersin. Memnun değilsin ordan.inş canım ama çalışıoum görüşmeye bi türlü gidemioum ki
--
napim ya bazen yazamıoum o yolu buldum
--
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
yarın inş babanın anjiosu da iyi sonuçlanır
Sağol sedacım inş. hayırlısı olur. Ev sahibi üstümüzde değil ayrıca. üstte gelini oturuyor benim yaşlarımda.özgecim çok sevindim hayırlı olsunn baban içinde geçmiş olsun korkma sende çabucak atlatın inşallah..
Sağol canım. Amin. inş.Özgecim detaylı dan vazgeçtim sadece renkli ultrasona giricem.
Babana allah acil şifalar versin. evinizde hayırlı olsun :)
teşekkürler kızlarr hepinize ii ki varsınızz :13::13: planlıydı süpercim istioduk 2 aydır.
özgecim çok sevindimmmmmm ya çook şükür istediğiniz gibi bi yer buldunuz sonunda inş. babanın anjiyosu da hemencecik sorunsuz geçer
nekk ikiz kese görürsek ikiz midir dersin hadi hayırlısı cnmm eğer benim öyle olusa şimdiden darısı başına diyeyim
dilek siz de inş. kesenize uygun düşük faizli bi kredi ayarlarsınz
dilşadd eşinin dükkanına yorum yaptım mı unuttum yaptıysam da bi daha yapim. dükkana bayıldım çok şık ferah olmuş allah bol kazanç versin
bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi
canım 6000 i nasıl ayda 250-300 ödeyerek 18 ayda tamamlıyorsun?kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69
12 yada 18 taksit 6000 lira istioum yani ayda 250-350 falan ödeyebiliriz sanırım :26:
garanti bana 3600 verio onuda 30 aya bölüo 4500 de geri istio
ingye bakim
bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi
...
valla bilmioum ki canım vermio işteaa niye öle az veriyoki en az 5000 vermesi gerek yaaa başka kredide yok üstünde..
inş canım dün akşam bankacı aradı iş çıkışıdilek siz de inş. kesenize uygun düşük faizli bi kredi ayarlarsınz
canım bugün öğlen yada yarın öğlen için görüşebiliriz adam beni arıcak yani inş ararCanım bigün bi bahaneyle izin al bikaç saatliğine git görüşmmeye. Hep ordamı kalıcaksın. eğer düzgün biyerse girersin. Memnun değilsin ordan.
İnş. canım, sağol.
canım 6000 i nasıl ayda 250-300 ödeyerek 18 ayda tamamlıyorsun?
ben yk den 36 ay 7000 çektim aylık 274.45 lira.
canım 250-350 ödeyebiliriz dedim öyle ödicez demedim ki
ama zaten 6000e 6900 geri ödeme diolardı sanırım oda 380 edio
24 ay yaptırırsam 7200 falan oluo oda 300 ödenio
yani 350-350 arası bu şekilde ödeyebiliriz dedim
senin 36 ay olduğu için geri ödenecek para çok daha yüksektir
günaydın kızlar
sabah bi doktorun yanına gittim ihtiyar bunak beni delirtti ya
o yüzden geç geldim
maaşlarda bi verilmedi hesaplıolar işte
artık verseler çok sevincem açıklamada yapmıolar en çok ona delirioum
güle güle giy canım, komşuluk vazifesi güzel indirim yapmışşşkızlar eşimin yan dükkanı ayakkabıcı, pazar günü bi ayakkabı bakmıştım ordaki abi, beğendiysen al götür falan dedi yok giyemem parasını vermeden dedim ayırıyorum o zaman numara tek yabancı mısınız demişti. dün de işe gelirken babetlerim ayağımı vuruyordu, eşim üzülmüş akşam gelirken aradı sana bi sürprizim var diye hiç de aklıma gelmedi. bi baktım aaa o ayakkabı. ama giyemedim ayaklarımın arkası yara olmuş bana 75 demişti ama bişeyler yaparım demişti, eşime 50 demiş :)