• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dün gece uyandım eşim daha uyumamış, her zamanki gibi. dio ki nette hamilelik durumlarına bakmaktan beynim döndü, beyfendi heyecan yapmış ilk ayda ne oluo ikinci ayda ne oluo vs.onları araştırıo :16::16:

oyy oyy başlamış desene şimdiden .erkeklerin heyecanı daha farklı geliyor insana bi tuhaf oluyor.işallah hep beraber görürsünüz neler olduğunu ay ay

az yedim nekim :) annem bezelye yemeği yapmış suyundan almadım sadece tanesinden ekmeksiz yedim bi de tost yapıyım dedi yoook dedim. oğluma gidemedik. :( eşimin bizim belediyeden 3700 lira alacağı vardı bugün başkana onaylatmış babam onu ödiycez, direk işe geldim, ayın 5ine kadar çıkarırsan sana 250 lirasını veririm demişti kazandımmm :)

internetim çok kötü yaaaaa, alıntı bile yapamıommmm :47:

sirkencim eşime söyledim o bilio da ailelere ultrasonda bi görelim öle sölicez:31:

dilşad yani 250 tl karda mısın şimdi :32::32::32:

az yedim nekim :) annem bezelye yemeği yapmış suyundan almadım sadece tanesinden ekmeksiz yedim bi de tost yapıyım dedi yoook dedim. oğluma gidemedik. :( eşimin bizim belediyeden 3700 lira alacağı vardı bugün başkana onaylatmış babam onu ödiycez, direk işe geldim, ayın 5ine kadar çıkarırsan sana 250 lirasını veririm demişti kazandımmm :)

tebrikler canım 250tl kazandın ama borçlara harcarsın heralde .

bizde akşam pazartesi günü için 3 hastaneden randevu aldık .kan testi için muaye olmadan testleri yaptıramıyosun doktorun istemesi lazım.eşim diyor onlardan 1inde yaptırırsak özele vericeğimiz para sana kalır diyor.istemiyorum para falan dedim şu iş hallolsunda ama memlekete gideceksin diyor fazladan paran olur diyor .

diş fırçalama olayı süper taktik bence. ben de dişimi fırçalaynca uzunca bi süre yediklerimden tat almıyorum, doğal olarak yiyemiyorum :32: çubuk tabii ki çikolatalı bisküviden iyidir, bence kepekli grissini fln da alabilirsin ben çok seviorum. kalorisi de azdır heralde :1:

bizim yemekte de etlitürlü bulgur pilavı yoğurt kalburabastı vardı yedim geldim ne çabuk gelmişim :1:

dün gece uyandım eşim daha uyumamış, her zamanki gibi. dio ki nette hamilelik durumlarına bakmaktan beynim döndü, beyfendi heyecan yapmış ilk ayda ne oluo ikinci ayda ne oluo vs.onları araştırıo :16::16:
sen şimdi diyet olaylarına hiiç özenme bol bol beslen, inş bulantısız rahat bir hamişlik dönemi geçirirsin canım :nazar:
ayy inş benim eşim de öyle olur, ilgilenir merak eder okur :nazar:

evet boy var ama kiloda olunca göstermiyor.yinede şanslıyım boyum olduğu için kilomu göstermiyorum.70 kiloyum belkide daha fazla canım fotolarda gösteriyomuyumsenin boyun 1.70tende fazladır.
değilim maalesef kuzum.. ama sen de hiç 70 kilo göstermiyosun fotolarda :))) inş canlı canlı da görüşmek kısmet olur bir gün :))

başka zaman gidersiniz :(

ben de suyundan almadım, çünkü suyundan alınca yemeklere ekmeğimi batırmadan duramıyorumm :30:
250 teleee :52: süperr

ben yine kıyamam veririm heralde bi yere bu parayı. 10 gün sonra da sigortadan doğum paramı alıcam onu da önce vermicem ehliyet alcam dedim sonra da kıyamadım hepsini vercem dedim. ama pazar günü annemin doğum günü iş çıkışı yanıma çağırdım çarşıya götürüp beğendiği bişi alcam anneme.

değilim maalesef kuzum.. ama sen de hiç 70 kilo göstermiyosun fotolarda :))) inş canlı canlı da görüşmek kısmet olur bir gün :))

ben yine kıyamam veririm heralde bi yere bu parayı. 10 gün sonra da sigortadan doğum paramı alıcam onu da önce vermicem ehliyet alcam dedim sonra da kıyamadım hepsini vercem dedim. ama pazar günü annemin doğum günü iş çıkışı yanıma çağırdım çarşıya götürüp beğendiği bişi alcam anneme.

ayyy teşekkür ederim canım :34: sevindim dışardan kilomun gözükmediğine ama ben kendim göbişimi kalçaları görünce anlıyorum kilomu.geçen iç çamaşır alıyodum kız diyo 3 numara olur ama benim gözüme küçük gözüktü tabi 4mü alsam dedim biz 4ü 70 ve yukarısına veriyoruz dedi bende öyleyim zaten dedim aaahiç göstermiyosunuz dedi.
işallah canım bir görüşürüz en kısa zamanda işallah

dilşadcığım biz öyleyiz dayanamıyoruz .bişey kapansın istiyoruz .annene güzel bir hediye alırsın.gerisiylede gönlün ne istiyorsa o yaparsın

Son düzenleme:
tebrikler canım 250tl kazandın ama borçlara harcarsın heralde .

bizde akşam pazartesi günü için 3 hastaneden randevu aldık .kan testi için muaye olmadan testleri yaptıramıyosun doktorun istemesi lazım.eşim diyor onlardan 1inde yaptırırsak özele vericeğimiz para sana kalır diyor.istemiyorum para falan dedim şu iş hallolsunda ama memlekete gideceksin diyor fazladan paran olur diyor .
inş. uygun bişiler sölerler de paranız da cebinizde kalır cnm

bu arada bence de mümkün diil 70 üstü göstermiosun 60 ya da hadi 65 derdim en fazla :44:
sen şimdi diyet olaylarına hiiç özenme bol bol beslen, inş bulantısız rahat bir hamişlik dönemi geçirirsin canım :nazar:
ayy inş benim eşim de öyle olur, ilgilenir merak eder okur :nazar:

yok aslında giricektim ama geç kaldım :9: 57 kiloyla başıyoruz bakalım devamı nasıl gelecek, inş.nekim yaa en korktuğum şey bulantılar allahım olmasın nolurrr:31:

inş. uygun bişiler sölerler de paranız da cebinizde kalır cnm

bu arada bence de mümkün diil 70 üstü göstermiosun 60 ya da hadi 65 derdim en fazla :44:

yok aslında giricektim ama geç kaldım :9: 57 kiloyla başıyoruz bakalım devamı nasıl gelecek, inş.nekim yaa en korktuğum şey bulantılar allahım olmasın nolurrr:31:

hayırlısı canım bakıcazartık.ben formda bi konuya yazmıştım ordan biri cevap vermiş sağolsun.eşimde araştırıyor önüne hep kk çıkıyor .bu ne ya diyor hep burası çıkıyor maşallah diyor.dedim burda herşey var.o hastanelerde yapılıyomuş.eşimde hepsinin sonucunu bir alıp öyle gideriz diyor doktora zaten öle olması gerekiyor ben alsam önce bile beklicem hepsi sonuçlanacak ozaman doktorun yanına gideceğiz.bende dinlenmiş olurum aradan en az 1 ay geçsin.

ayy gerçekten çok sevindim o kadar göstermediğime:52: ilk 57 kiloydum çalışmaya başladım yavaş yavaş çıktım evlendikten sonra hep çıktım ama artık kilo vermem lazım .ne giysem göbiş çıkıyor.

benden herkese kahve gelsin :68: :68: :68: :68::68: herkes uyansın.

benim uykum geldi evin içi karardı dışarısıda öyle yağmur başladı.

kızlar görüşmeye gittim olumsuz olmadı yani konuşamadık bile
ama uzun vadeli diil yani aradıkları çıktım geldim valla kısmet
yani burda sizlerleyim :29:

slm kızlar yine sorun oldu sabahtan beri girilmedi yeni girebildim biraz baktım geçmişe toplu diyet var sanırım benide alın aranıza göbiş gitmniyo valla akşamalrı az yemeye ekmeği azaltmaya başladım hayırlısı bakalım.
bugün inanamayacağınız bişe oldu müdürüm çağırdı şeytan kulağına kurşun bu aralar iyiyz burda normalde kariye belirleme sınavları oluyo bölüm değiştiryosun ama artık olmuyo sadece müdür isterse yapılyolar ne düşünüyosun dedi bend egeleceğim açısından girmek istiyourm hep aynı yerde kalmak istemiyorum dedim ama şube çok zor çok zorlanırsın çokta yoğun olur dedi ben seninle 1 yıl daha çalışmak istiyorum senden çok memnunum dedi ben şoklardayım tabi umarım kısa sürmez bu mutluluk tek sorun geç çıkmak işte hayırlısı artık.
dilekcim senin içinde hayırlısı olsun cnm..

enkim ben de 57 kiloydum 2 buçuk yıl önce aaahhh ahhh :)

kızlar görüşmeye gittim olumsuz olmadı yani konuşamadık bile
ama uzun vadeli diil yani aradıkları çıktım geldim valla kısmet
yani burda sizlerleyim :29:

vodem internetim 245 lira gelmiş :53:

ahhhh ki ne ahhh dilşadcığım .38 giyiyordum ne güzel.

hayırlısı böyleymiş dileğim olsun.gitseydin 1 kişi daha eksilecekti yoksa .

çok gelmiş canım ya sınırsız değilmiydi .

slm kızlar yine sorun oldu sabahtan beri girilmedi yeni girebildim biraz baktım geçmişe toplu diyet var sanırım benide alın aranıza göbiş gitmniyo valla akşamalrı az yemeye ekmeği azaltmaya başladım hayırlısı bakalım.
bugün inanamayacağınız bişe oldu müdürüm çağırdı şeytan kulağına kurşun bu aralar iyiyz burda normalde kariye belirleme sınavları oluyo bölüm değiştiryosun ama artık olmuyo sadece müdür isterse yapılyolar ne düşünüyosun dedi bend egeleceğim açısından girmek istiyourm hep aynı yerde kalmak istemiyorum dedim ama şube çok zor çok zorlanırsın çokta yoğun olur dedi ben seninle 1 yıl daha çalışmak istiyorum senden çok memnunum dedi ben şoklardayım tabi umarım kısa sürmez bu mutluluk tek sorun geç çıkmak işte hayırlısı artık.
dilekcim senin içinde hayırlısı olsun cnm..

evet canım nekim başlattı diyeti hepimiz kararlılıkla devam edeceğiz işallah.

okuyunca hıııı dedim kaldım canım.allahım bozmasın canım iyi olun.işte huzursuzluk hiçbişeye benzemiyor.tabiki herkes kariyerini düşünecek send eiyi demişsin.acaba müdürn kafasına aş falaanmı düştü aman ne düştüyse düştü hep öle olsun .ilerdede hakkında hayırlısı olsun

Back