- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
bozulmuş olsa tadı kokusu değişirdi bi de kıvamı aynı olmazdı.
kıvamı yerinde..iki üçgün gecmiş kullanımı..azcık nescafeye katmıştım tadıda güzeldi neskafeyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozulmuş olsa tadı kokusu değişirdi bi de kıvamı aynı olmazdı.
Hayırlısı olsun Dilekcim..
kıvamı yerinde..iki üçgün gecmiş kullanımı..azcık nescafeye katmıştım tadıda güzeldi neskafeyle
başvuruda bulunduğum işten aradılar o yaşlı adam (konuşmasından öyle anlıoum)
dio ki dilek hanım saat 5te size bi çay ikram etseydim hemde konuşurduk
ben sizi arayıp hbr veriyim çünkü çalışıoum biliosunuz dedim
yarın öğlen giderim büyük ihtimal.
inş bana kafamdaki gibi burdan daha yüksek para verir Eki Görüntüle 378453
inş.hayırlısıysa olsun cnmmbaşvuruda bulunduğum işten aradılar o yaşlı adam (konuşmasından öyle anlıoum)
bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi
inş.hayırlısıysa olsun cnmm
bişi olmaz cnmm o kadardan.
bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi
ayşeciğim hadi gözün aydın hayırlısı olsun.işallah 10 gün sonra değerin yükselir keseni görürsün bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
bende seni bekliyodum kızlar sormuştu
aa cnm çok sevindim gayet ii çıkmış sonucun hemen baksanda bişe göremezsin zaten 6 veya 7. haftada kalp atışı duyuluyor ancak kese gözükür sen bikaç gün sonra tekrar yaptır ikigünde bir ikiye katlaması gerek sonucun.
kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69dilekcim yüksekmiş oran yaa daha uygunlar vardı neyse atrık inşallah işin içinde ii olur cnm..
sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi
teşekkürler kızlar hayırlısı bakalım. o günü de bi geçiriim bi problem yoksa ailelere o zaman sölicez
evet zeynepcim ya aradığımda eşimin cafesindeydim ve eşimin haberi yoktu daha,kaçacak yerim de yoktu fısır fısır konuştum
kv gidioz şimdi kızlar yemeğe, çıkıorum o yüzden herkese ii akşamlarrrrrr
ay annemle konuşuyodum telefonda aynı anda mesajı okudum bi duraksadım kaldım öyle, annem de noluyo diyoinş.hayırlısıysa olsun cnmm
kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69
12 yada 18 taksit 6000 lira istioum yani ayda 250-350 falan ödeyebiliriz sanırım :26:
ayyyyy
yaaşasın hadi inş 10 gün sonra kesin sonucu alırız
Maşallah canım kızına Yaptıracak mısın detaylı ultrason.selam kızlar kızım çok iyi heryerini gösterdi 400 gr olmuş herşey yolundada dedi doktor. detaylı ultrason için bi adres verdi yaptırmak istersen orada yaptır daha detaylı dedi. balık yağı kullanmaya başlıcam. bide sağlık ocağında aşını yaptır dedi.
annemde muayene oldu onunda miyomları bitmiş sadece regl boyunca içeceği ilaç verdi çok şükür onunda temiz çıktı
başvurduğum iş yerinden aradılar
ama patronlar burdaydı doğru dürüst konuşamadım ki adamla
maaşımı onlardan ne kadar talep ettiğimi sordu
çalışma saatimi sordu biz 6da çıkıouz dedi
ama ben cmt çalışmıoum kriz nedeniyle maaşım düşük gibi açıklamalar tabii yapamadım
patronlar duymasında mimlenmeyim die :106:
Hadi hayırlısı dilekcim şartlarını konuş iyice gerçi bu işyeri kapatmıyormuş ama daha iyiyse çıkarsın tabisi.başvuruda bulunduğum işten aradılar o yaşlı adam (konuşmasından öyle anlıoum)
Ben yokum ya ondandır.selam suskunlar kulübüüü 2 gündür herkeste bi bahar yorgunluğu heralde pek yazan yok, hadi ben giremiom siz nie yazmıonuz hiç bakiiim neyse ama bana da ii oluo geçmişşi okumak kolay oldu böle
dersleri bitirdim ordan pazara geçtim şimdi de eve geldim. yarın dersimin 10.30da olması mutluluğu var üzerimde
dilşadd hoşgeldin cnmm
Geldim kuzum anlatıcam aşağıdaaa ne değişik tarifmiş hiç duymamıştımmmm eline sağlıkkk
özge uğramadı mı bugün naptı acaba ev işlerini???
ünv.de var eczane aklıma gelio acaba gidip alsam mı diom sonra gitmeye üşeniom.dün iş çıkışı eşim almaya geldi beni, yoldan alalım dedik sonra vazgeçtik benim reglim çokkk nadir gecikir yarın belki bi test yaparım kızlarrrr çaktırmıom da içten içe bi garip hissediom aslında hiçbişi hissetmiom hamile olduğuma dair ayy ne hissettiğimi bile bilmiyorum
uYanık :)sırrım ortaya çıkmış
owwww yooooo
geldim kuzumben yemeğe geçiyorum annemlere kızlar. afiyet olsun.
bu arada zuzu, özge, nek nerelerde?
Hayırlı uğurlu olsun dilşadcım, bol kazançlar inş.bizim de ayda 1700 civarı kredimiz var bir kaç kredi olduğu için net çıkaramıyorum ama 1600-1700 arası. 3 yıl bizimki de çok zor çokk. hele de ben 2 aydır maaş alamadım ki bu ay battık resmen.
hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var
kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337
Bayağı masraflı olucak canım sizin için ama bebiş için değer.yok canım ya karar veremedim .cerrahpaşaya gittim.ordada hemotolojide muayene olucakmışım doktor isticekmiş.sonuç ne zaman olur dedim.1 aya çıkarmı dedim 3ayı bulur dedi.malzeme sıkıntısı varmış 5 ayıda bulur diyor.kalsın dedim.
eşimin arkadaşı yabancı hastaneler varya onda çalışıyodu muhasebede .eşim onu aramıştı .hastaneden arkadaşıyla görüştüm oda test formu gönderdi hangileri diye ordanda fiyat ve süre alıcam .doktorumu aradım.panel deynce hepsi dedi.
eve gelirken sordum biyerde paneli 4lü söyledi 520 tl.kromozom analizide kişi başı 180 tl.3-4 hafta içinde sonuç verilecek.
ayşeeee ay hadii hayırlısı yaa azınlıkta kalıyorum gitgide yaşlanıyoruminş.hayırlısıysa olsun cnmm
geldim kuzu...özgeciğim nerelerdesin ev işi noldu
garanti bana 3600 verio onuda 30 aya bölüo 4500 de geri istiocnm şuan garanti 0.58 gösteriyor bide şehirfırsatında ıng var 1.19 masrafsız gözküyor ama yarın songün bi bakın isterseniz.
Hadi hayırlısı dilekcim şartlarını konuş iyice gerçi bu işyeri kapatmıyormuş ama daha iyiyse çıkarsın tabisi.
---
uYanık :)
---
geldim kızlaarr :)
Evi tuttuk yine çift balkonlu çift banyolu bi ev bulduk. 3katlı müstakilin 2katı ev tadilatta mutfak dolabı yeni takılıyor duvarlar boyanıyor haftaya taşınmayı düşünüyoruz tadilat bitince. hemen kaporasını verdik bu sefer
2 gündür annemlerdeyim yeğenimi gördüm sevdim. Bugünde annemleri alıp bize geldim. yarın sabah anjyo olucak babam. hastane bize daha yakın diye geldiler. Sabah 7de orda olucaz.
İnş iyi geçer operasyon. Şimdilik bişi hissetmiorum ama oraya gidince kötü olucağımdan eminim. ( kuru fasulye çıkarttım buzluktan onu yapıcaz birde pilav yanınada tatlı yaıcam etimekli tatlı. Bi uğrayım dedim yanınıza. Şimdi yine gidicem. yarında gelemicem artık pzt. bomba gibi yanınızda olurum inş.