• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar

alisha bebek haberine çok evindim umarım her şey yolunda gider.

Özge siz de evi tutmuşsunuz garanti olmuş bu sefer hadi bakalım hayırlı olsun güle güle oturun

Dilşad ayakkabının resmini isteriz :52:

nektar iki kilo hızlı verilir nedir ki iki kilo dilşada katılıyorum senin boyun kaçtı bu arada? Bu sabah tartıya çıktım 61.4 geldim ben de:50: ki biliyorsunuz bu hafta öğlenleri hep meyveyle geçiştirmeme rağmen ama adetim sanırım onun etksi var:26: yada bilmiyorum benimkisi züğürt tesellisi :27: bu hafta içi akşam pilatese hiç fırsat bulamadım dün yapacaktım güya akşam görümcem aradı bugün okullarında önemli bir toplantı mı ne varmış hadi bize çaya gelin hem kıyafet seçelim hem de laflarız dedi yine yalan oldu pilates
canım ben ankaşmları 10 dk da olsa mutlaka yapıyorum plates, 100 tane mekik hareketi felan inş 2 aya dümdüz karnım olucak iiiinşallah :30: benim boyum 165-168 arası yani bilmiyorum boyumu, senin boyun kaç?

nekk ben de 168 im ama kilodan kısa duruyorum :25: sen benden uzun duruyorsun.
sirkencim bu akşam çekeyim yarın eklerim canım
ve nek beni gaza getirmiş oldu diyete başladım 5 dk önce :)
biz çok geç saatlerde yemek yiyoruz eşimle, onu düzene sokmam lazım en başta.

Son düzenleme:
canım yk de tanıdık kadın verdi krediyi bize en uygun böle oluyor dedi 275 ödeyebilir misin dedi öderim dedim keşke 3 yıl uzatmasaymış 9 bin küsüre geliyor toplamı. hatta 10 bine çok yakın. her ay maaş mı hesaplıyor sizinkiler? ne gerek varmış.

güle güle giy ayakkabılarını canım

bizim 5 martta maaş ödeniodu onu ödemedilerde bazılarına parça pincik avans falan verildi şimdi hesap yapıolar işte herkesinkinin tamamı ödenecek
haftaya prş diğer maaş günü peşpeşe almış olcaz bakalım inş.

canım ben ankaşmları 10 dk da olsa mutlaka yapıyorum plates, 100 tane mekik hareketi felan inş 2 aya dümdüz karnım olucak iiiinşallah :30: benim boyum 165-168 arası yani bilmiyorum boyumu, senin boyun kaç?

benim boyum 1.71 ya ilk evlendiğim zamanlar 56 filandım en fazla. Dukanla bir ara 57 ye kadar geldim çok faydasını gördüm sonra aileler direncimi kırdılar. ben de haftasonları yüzüyorum hafta içi sadece 3 gün pilates yapabilsem biliyorum bu beslenmeyle hemen faydasını görmeye başlarım. Ylnız ben de dilşad gibi itiraf edeyim beni acayip gazladın

nekk ben de 168 im ama kilodan kısa duruyorum :25: sen benden uzun duruyorsun.
sirkencim bu akşam çekeyim yarın eklerim canım
ve nek beni gaza getirmiş oldu diyete başladım 5 dk önce :)
biz çok geç saatlerde yemek yiyoruz eşimle, onu düzene sokmam lazım en başta.
canım ben de çok geç yiyorum yemeği. eşimden dolayı, onu bekliyorum ama şu son hafta bekelmedim yedim o gelene kadar.
evet yemek yiyip yatmak acaip kilo yapıyo :26:

benim boyum 1.71 ya ilk evlendiğim zamanlar 56 filandım en fazla. Dukanla bir ara 57 ye kadar geldim çok faydasını gördüm sonra aileler direncimi kırdılar. ben de haftasonları yüzüyorum hafta içi sadece 3 gün pilates yapabilsem biliyorum bu beslenmeyle hemen faydasını görmeye başlarım. Ylnız ben de dilşad gibi itiraf edeyim beni acayip gazladın

benim eşim de diyo, sen 1.70'den asla kısa değilsin arkadaşlarım da hep senin boyun uzun diyo ama ben tam bilmiyorum boyumu. en kısa zamanda öğrenmem lazım bunu..

ay hadi hep beraber kilo verelim. :46: birde ben hiç su içmiyorum içsem çok daha işe yariycak.. işte 700 ml içiyorum artık evde de 500 felan fazlası olmuyoo :31: 1 lt geçiyo ama buna şükür.

biz akşamı zaten geç yiyoruz bir de sonrasında yatmaya yakın yine yemek türü hamur türü.bunlar bugünden itibaren yok, zaten yeni bebiş gelirse göbek olmaması lazım ki gerilmesin, dikişleri zorlamasın. markete gidip sağlıklı ürünler alışverişi yapmam gerek :) ev ıvır zıvırla dolu. ben günde 2 bardak ancak içiyorum suyu onu çoğaltmam lazım. evet evet hep birlikte yapalım diyet, dolabım kıyafet dolu hiç biri olmuyor 60 kiloyken olanlar şimdi olmaz tabi.

bu muhabbetin üstüne olmıcak ama ben annemlere gidiyorum yemeğe :))) sabaha karşı kaynım hava değişimine geldi askerden, kıl dönmesinden ameliyat oldu, biraz sonra eğer o dükkana doğru gelirse yemekten sonra da bebeğimi ziyarete gidecez.

valla bende gaza geldim .kilo vermem lazım 3 gündür kemerimi takıyorum ,akşamları bisiklet çeviriyorum.su içmeye çalışıyorum.sabahlarıda ılık limonlu su içiyorum.yazlıklarımı çıkarmam lazım ama yapmıyorum doğru düzgün olan kıyafetim kalmadı.benimde 60küsürlere inmem gerek.boyum 1.69

Çok teşekkürler zuzummm alıntıyı unutmuşum kusuruma bakma :1:

dün akşam tartıldım 58,4 çıktım çok sevindimm
bi ara 63 lere dayanmıştım ben :31:
ki yemekten 1 saat sonra tartıldım, sabah tartılsaydım 58 çıkardım sanırım.. geriye kaldı 2 kilo.. :8:

ama baya kilo vermişsin :46: 2 kilo da kolayca verilir heralde dikkat ettikten sonra. sayende bütün kızlar diyete başlıo heralde :1::1:

benim dersim bitti, eşim aradı abim ve eltim hepberaber gelceklermiş buray yemeğe, son anda eltimin işi çıkmış vazgeçmişler tüh yaa ümitlenmiştim beraber yicez die.ne yesem bilmiorum yemekhaneye gidim bari. dönüşte görüşürüz kızlarrr:10:

biz akşamı zaten geç yiyoruz bir de sonrasında yatmaya yakın yine yemek türü hamur türü.bunlar bugünden itibaren yok, zaten yeni bebiş gelirse göbek olmaması lazım ki gerilmesin, dikişleri zorlamasın. markete gidip sağlıklı ürünler alışverişi yapmam gerek :) ev ıvır zıvırla dolu. ben günde 2 bardak ancak içiyorum suyu onu çoğaltmam lazım. evet evet hep birlikte yapalım diyet, dolabım kıyafet dolu hiç biri olmuyor 60 kiloyken olanlar şimdi olmaz tabi.
ay evet o abur-cubur olayını iptal edin canım. ben yemekten sonra çay içersem içiyorum sonrasında hemen dişlerimi fırçalıyorum, çünkü fırçalayınca bişe yemiyorum yatarken yine fırçalamaya erindiğim için :1: ama fırçalamazsam yatarken fırçalanacak ya o vakte kadar atıştırıyorum :30: bu da minik bi taktik..

bu muhabbetin üstüne olmıcak ama ben annemlere gidiyorum yemeğe :))) sabaha karşı kaynım hava değişimine geldi askerden, kıl dönmesinden ameliyat oldu, biraz sonra eğer o dükkana doğru gelirse yemekten sonra da bebeğimi ziyarete gidecez.
afiyet olsunnn, az ye.. :)
ben 2 minik dilim ekmek, yarım kepçe patlıcan musakka ve yoğurt yedim.
ve artık 4 çayı için her gün bisküvi yada kek getiriyodum yanımda, çubuk kraker getiriyorum 3 gündür sade olanından.
çok acıkırsam onu yiyorum. yatıştırıyo açlığımı. çikolatalı bisküviden iyidir dimmi :26:
valla bende gaza geldim .kilo vermem lazım 3 gündür kemerimi takıyorum ,akşamları bisiklet çeviriyorum.su içmeye çalışıyorum.sabahlarıda ılık limonlu su içiyorum.yazlıklarımı çıkarmam lazım ama yapmıyorum doğru düzgün olan kıyafetim kalmadı.benimde 60küsürlere inmem gerek.boyum 1.69
uff uzunmuşsun sen de. :29:
fotolarda daha kısa görünüyosun sankii, ben de varımdır yaa 1.70 bunu mutlaka öğrenmem lazımm :52:

Çok teşekkürler zuzummm alıntıyı unutmuşum kusuruma bakma :1:

ama baya kilo vermişsin :46: 2 kilo da kolayca verilir heralde dikkat ettikten sonra. sayende bütün kızlar diyete başlıo heralde :1::1:

benim dersim bitti, eşim aradı abim ve eltim hepberaber gelceklermiş buray yemeğe, son anda eltimin işi çıkmış vazgeçmişler tüh yaa ümitlenmiştim beraber yicez die.ne yesem bilmiorum yemekhaneye gidim bari. dönüşte görüşürüz kızlarrr:10:
evettt güzel oldu ama, yaza kadar hepimiz az bişe versek bile güzel olucak :46:
afiyet olsun canım sana :29: bebişe dee :16:

Son düzenleme:
ay evet o abur-cubur olayını iptal edin canım. ben yemekten sonra çay içersem içiyorum sonrasında hemen dişlerimi fırçalıyorum, çünkü fırçalayınca bişe yemiyorum yatarken yine fırçalamaya erindiğim için :1: ama fırçalamazsam yatarken fırçalanacak ya o vakte kadar atıştırıyorum :30: bu da minik bi taktik..

afiyet olsunnn, az ye.. :)
ben 2 minik dilim ekmek, yarım kepçe patlıcan musakka ve yoğurt yedim.
ve artık 4 çayı için her gün bisküvi yada kek getiriyodum yanımda, çubuk kraker getiriyorum 3 gündür sade olanından.
çok acıkırsam onu yiyorum. yatıştırıyo açlığımı. çikolatalı bisküviden iyidir dimmi :26:

fotolarda daha kısa görünüyosun sankii, ben de varımdır yaa 1.70 bunu mutlaka öğrenmem lazımm :52:

evettt güzel oldu ama, yaza kadar hepimiz az bişe versek bile güzel olucak :46:
afiyet olsun canım sana :29: bebişe dee :16:

diş fırçalama olayı süper taktik bence. ben de dişimi fırçalaynca uzunca bi süre yediklerimden tat almıyorum, doğal olarak yiyemiyorum :32: çubuk tabii ki çikolatalı bisküviden iyidir, bence kepekli grissini fln da alabilirsin ben çok seviorum. kalorisi de azdır heralde :1:

bizim yemekte de etlitürlü bulgur pilavı yoğurt kalburabastı vardı yedim geldim ne çabuk gelmişim :1:

dün gece uyandım eşim daha uyumamış, her zamanki gibi. dio ki nette hamilelik durumlarına bakmaktan beynim döndü, beyfendi heyecan yapmış ilk ayda ne oluo ikinci ayda ne oluo vs.onları araştırıo :16::16:

diş fırçalama olayı süper taktik bence. ben de dişimi fırçalaynca uzunca bi süre yediklerimden tat almıyorum, doğal olarak yiyemiyorum :32: çubuk tabii ki çikolatalı bisküviden iyidir, bence kepekli grissini fln da alabilirsin ben çok seviorum. kalorisi de azdır heralde :1:

bizim yemekte de etlitürlü bulgur pilavı yoğurt kalburabastı vardı yedim geldim ne çabuk gelmişim :1:

dün gece uyandım eşim daha uyumamış, her zamanki gibi. dio ki nette hamilelik durumlarına bakmaktan beynim döndü, beyfendi heyecan yapmış ilk ayda ne oluo ikinci ayda ne oluo vs.onları araştırıo :16::16:

kan testinden eşinin haberi var mı? ailelere henüz söylemediniz sanırım değil mi?

fotolarda daha kısa görünüyosun sankii, ben de varımdır yaa 1.70 bunu mutlaka öğrenmem lazımm

evet boy var ama kiloda olunca göstermiyor.yinede şanslıyım boyum olduğu için kilomu göstermiyorum.70 kiloyum belkide daha fazla canım fotolarda gösteriyomuyumsenin boyun 1.70tende fazladır.

az yedim nekim :) annem bezelye yemeği yapmış suyundan almadım sadece tanesinden ekmeksiz yedim bi de tost yapıyım dedi yoook dedim. oğluma gidemedik. :( eşimin bizim belediyeden 3700 lira alacağı vardı bugün başkana onaylatmış babam onu ödiycez, direk işe geldim, ayın 5ine kadar çıkarırsan sana 250 lirasını veririm demişti kazandımmm :)

Back