• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim de ayda 1700 civarı kredimiz var bir kaç kredi olduğu için net çıkaramıyorum ama 1600-1700 arası. 3 yıl bizimki de :( çok zor çokk. hele de ben 2 aydır maaş alamadım ki bu ay battık resmen.

hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var

kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337

çok güzel olmuş canım dükkanınız.sizin oralar çok büyük değil sanırım oraları tahmin edince harika bir yer olmuş.allahım bol kazançlar versin canım

evet canım bura daha makul.allahım kimseyi hastaneler düşürmesin özellikle fakültelere insan kayboluyor içinde.allahım herkesin yardımcısı olsun.

amin canım işallah hayırlı zamanda sağlıkla canım hepimizin bebişleri olur

çok güzel olmuş canım dükkanınız.sizin oralar çok büyük değil sanırım oraları tahmin edince harika bir yer olmuş.allahım bol kazançlar versin canım

fakulteler özel hastaneler, yokluklarını da görmeyelim de maddi manevi çok zor hastaneler.
evet canım bizim bura küçük bi şehir 99.900 nüfus :) tşk ederimm.

nek bana parayla ilgili smile lazım.
bunları bulabildim
$para.gif $para2.gif $paraa.gif

akşama ne var yemekte kızlar?
ben dün dondurucuyu açtım, bütün tavuklar çok yer tutuyor diye, bütün çıkardım, sabah buzu açılmıştı, hiç su koymadan pişirdim biraz önlü arkalı kızarınca yağı da baya çıkmıştı su koydum, haşlanınca balkona attım, gidince onun suyuna çorba yapcam tavuklu pilav yapcam, pirinci de ıslayıp çıktım evden. iş çıkışı gezmeye gidicem yemeğim yarım yamalak hazır gibi bişe nasılsa.

akşama ne var yemekte kızlar?
ben dün dondurucuyu açtım, bütün tavuklar çok yer tutuyor diye, bütün çıkardım, sabah buzu açılmıştı, hiç su koymadan pişirdim biraz önlü arkalı kızarınca yağı da baya çıkmıştı su koydum, haşlanınca balkona attım, gidince onun suyuna çorba yapcam tavuklu pilav yapcam, pirinci de ıslayıp çıktım evden. iş çıkışı gezmeye gidicem yemeğim yarım yamalak hazır gibi bişe nasılsa.
canım havalar okadar soğuk mu orda, bizim balkona yemek koysan kötü olurdu akşama kadar.. güneş var bayaa bayaa :44:

bu smile ları nasıl kaydediyorsunuz?
sağ tıklayıp "farklı kaydet" diyosun..

canım havalar okadar soğuk mu orda, bizim balkona yemek koysan kötü olurdu akşama kadar.. güneş var bayaa bayaa :44:

sağ tıklayıp "farklı kaydet" diyosun..

güneş var ama ayazında maşallahı var yani. dün akşam eve yürüyerek gittik eşime yapıştım resmen dondum. şu an 10 derece.
farklı kaydet deyince o listeye girmiyor die sordumdu canım.

dilşatcım hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş..
dilek bişe sorcam siz hangi bankdan çektiniz aylı tutar ve faiz oranınekadar yazarmısın cnm araştırdınızmı bide oranları?

güneş var ama ayazında maşallahı var yani. Dün akşam eve yürüyerek gittik eşime yapıştım resmen dondum. şu an 10 derece.
Farklı kaydet deyince o listeye girmiyor die sordumdu canım.
listeye girmiyor zaten canım, biz her defasında yeniden ekliyoruz :)
listeye yöneticiler ekleyebiliyor ancak :)

benim dünden fırında tavuklu pilavım var yanına kaşarlı domates çorbası yapıcam.
Kalmış tavuğu eşim yer :52: çorba salata felan idare ederim ben zaten dikkat edicem artık çok yemicem yaza kadar 2 kilo vermem lazım.
Plates de yapıyorum her akşam 10 dk :8:

listeye girmiyor zaten canım, biz her defasında yeniden ekliyoruz :)
listeye yöneticiler ekleyebiliyor ancak :)

benim dünden fırında tavuklu pilavım var yanına kaşarlı domates çorbası yapıcam.
Kalmış tavuğu eşim yer :52: çorba salata felan idare ederim ben zaten dikkat edicem artık çok yemicem yaza kadar 2 kilo vermem lazım.
Plates de yapıyorum her akşam 10 dk :8:

nie dalga geçion kiii :)))
ben de listeye ekleniyor sandım :)yoksaaa farklı kaydeti biliyorum yavs :)
2 kilo verilir ne var onda, vermesende bişecik olmaz 2 kilodan :)

dilek bişe sorcam siz hangi bankdan çektiniz aylı tutar ve faiz oranınekadar yazarmısın cnm araştırdınızmı bide oranları?
tşk ederim canım

akkbbank canım 1,69
eşim 10çekti 11,500 ödicez
ben dün biraz baktım aşağı yukarı oranlar bu

*nekim saol :54:

nie dalga geçion kiii :)))
ben de listeye ekleniyor sandım :)yoksaaa farklı kaydeti biliyorum yavs :)
2 kilo verilir ne var onda, vermesende bişecik olmaz 2 kilodan :)

tşk ederim canım
aşk olsunnn ne dalgası :83: :29:
..
Oluyo canım o iki kilo göbeğimde ve basenimde maalesef, e yaz geliyo bikiniler şortlar giyilecek :17:

başvuruda bulunduğum işten aradılar o yaşlı adam (konuşmasından öyle anlıoum)
dio ki dilek hanım saat 5te size bi çay ikram etseydim hemde konuşurduk :1:
ben sizi arayıp hbr veriyim çünkü çalışıoum biliosunuz dedim
yarın öğlen giderim büyük ihtimal.
inş bana kafamdaki gibi burdan daha yüksek para verir Eki Görüntüle 378453

öyle tabi dilekçim sonuçta hepimiz maaşlarımızı alabilmek için çalışıyoruz

Back