2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlısı olsun canım.işallah şartları daha iyidir maaşıda fazladır.

dilekcim yüksekmiş oran yaa daha uygunlar vardı neyse atrık inşallah işin içinde ii olur cnm..

inş.hayırlısıysa olsun cnmm
kıvamı yerinde..iki üçgün gecmiş kullanımı..azcık nescafeye katmıştım tadıda güzeldi neskafeyle

bişi olmaz cnmm o kadardan.

bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi

bolcum sormuşsunn :13: sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi

ayşeciğim hadi gözün aydın hayırlısı olsun.işallah 10 gün sonra değerin yükselir keseni görürsün bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
bende seni bekliyodum kızlar sormuştu

aa cnm çok sevindim gayet ii çıkmış sonucun hemen baksanda bişe göremezsin zaten 6 veya 7. haftada kalp atışı duyuluyor ancak kese gözükür sen bikaç gün sonra tekrar yaptır ikigünde bir ikiye katlaması gerek sonucun.

ayşeciğim hadi gözün aydın hayırlısı olsun.işallah 10 gün sonra değerin yükselir keseni görürsün bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
bende seni bekliyodum kızlar sormuştu

teşekkürler kızlar hayırlısı bakalım. o günü de bi geçiriim bi problem yoksa ailelere o zaman sölicez

evet zeynepcim ya aradığımda eşimin cafesindeydim ve eşimin haberi yoktu daha,kaçacak yerim de yoktu fısır fısır konuştum

kv gidioz şimdi kızlar yemeğe, çıkıorum o yüzden herkese ii akşamlarrrrrr

dilekcim yüksekmiş oran yaa daha uygunlar vardı neyse atrık inşallah işin içinde ii olur cnm..
kuzum ben bir tane daha çekcem ya hangisi daha uygun sen bana söylesene eşimin cektiği böyleydi 1,69
12 yada 18 taksit 6000 lira istioum yani ayda 250-350 falan ödeyebiliriz sanırım :26:

sabah kan testi yaptırdım 319 sonuç, bugün adetimin gecikmesinin 3.günü daha, akşam üzeri de doktora gösterdim hamilelik var, ama bi 10 gün geçsin ultrasonda bakalım dedi

ayyyyy
yaaşasın hadi inş 10 gün sonra kesin sonucu alırız

aaaa süperr yaa çok sevindim :119: :119:

ilk anlamadım sonucu duydum anladım.bencede şimdi söylemeyin.10 gün sonra sonuca göre söylersiniz.

afiyet olsun iyi akşamalr canım

ay annemle konuşuyodum telefonda aynı anda mesajı okudum bi duraksadım kaldım öyle, annem de noluyo diyo
çoook sevindim yaaaa canımmm inş ikizler geliyodur bile diyesim var (çok istiyoduk senle) sağlıkla gelsin inşallah

Son düzenleme:

cnm şuan garanti 0.58 gösteriyor bide şehirfırsatında ıng var 1.19 masrafsız gözküyor ama yarın songün bi bakın isterseniz.

Maşallah canım kızına Yaptıracak mısın detaylı ultrason.

Hadi hayırlısı dilekcim şartlarını konuş iyice gerçi bu işyeri kapatmıyormuş ama daha iyiyse çıkarsın tabisi.

Ben yokum ya ondandır.
aa ne değişik tarifmiş hiç duymamıştımmmm eline sağlıkkk

özge uğramadı mı bugün naptı acaba ev işlerini???
Geldim kuzum anlatıcam aşağıda

sırrım ortaya çıkmış

owwww yooooo
uYanık :)
ben yemeğe geçiyorum annemlere kızlar. afiyet olsun.
bu arada zuzu, özge, nek nerelerde?
geldim kuzum
Hayırlı uğurlu olsun dilşadcım, bol kazançlar inş.
Bayağı masraflı olucak canım sizin için ama bebiş için değer.

ayşeeee ay hadii hayırlısı yaa azınlıkta kalıyorum gitgide yaşlanıyorum
özgeciğim nerelerdesin ev işi noldu
geldim kuzu...
...

Ben geldim kızlaarr :)
Evi tuttuk yine çift balkonlu çift banyolu bi ev bulduk. 3katlı müstakilin 2katı ev tadilatta mutfak dolabı yeni takılıyor duvarlar boyanıyor haftaya taşınmayı düşünüyoruz tadilat bitince. hemen kaporasını verdik bu sefer
2 gündür annemlerdeyim yeğenimi gördüm sevdim. Bugünde annemleri alıp bize geldim. yarın sabah anjyo olucak babam. hastane bize daha yakın diye geldiler. Sabah 7de orda olucaz.
İnş iyi geçer operasyon. Şimdilik bişi hissetmiorum ama oraya gidince kötü olucağımdan eminim. ( kuru fasulye çıkarttım buzluktan onu yapıcaz birde pilav yanınada tatlı yaıcam etimekli tatlı. Bi uğrayım dedim yanınıza. Şimdi yine gidicem. yarında gelemicem artık pzt. bomba gibi yanınızda olurum inş.

cnm şuan garanti 0.58 gösteriyor bide şehirfırsatında ıng var 1.19 masrafsız gözküyor ama yarın songün bi bakın isterseniz.
garanti bana 3600 verio onuda 30 aya bölüo 4500 de geri istio
ingye bakim

inş canım ama çalışıoum görüşmeye bi türlü gidemioum ki
--
napim ya bazen yazamıoum o yolu buldum
--
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
yarın inş babanın anjiosu da iyi sonuçlanır

özgecim çok sevindim hayırlı olsunn baban içinde geçmiş olsun korkma sende çabucak atlatın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…