• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben yemeğe geçiyorum annemlere kızlar. afiyet olsun.
bu arada zuzu, özge, nek nerelerde?

Son düzenleme:
kızlar araba değişimi için kredi çekmiştik ya şimdi 7bin var bizde
bende 6 binlira kredi cekersem 13 bine dükkanı ekspress yapmayı planlıo eşim
ama ben 6 bin eşim 10 bin kredi ödicez bir tane de bileziğim vardı onu da bozdurcam 3 milyar da o tutuo
geriye hiç bişiyimiz kalmıo kendimi kötü hissedioum hep endişeliyim
eşimde bi atak yapmalıyız böle bişi olmuo dio
1,5yıl ayda 1 milyar kredi diğer giderler falan offf offf :31:
arabayıda değişemiouz tabii
babandan alalım 13 bin lira dedi hayır istemioum dedim
kredi olunca ödenio ama babam olunca bu ay vermesekte oluo ben istemioum
bi t-shirt alsam içime dert oluo adamın parasını vermioum da bi de harcamalar yapıoum die

cnm alma sende artık benimde içim gidiyo ama battım resmen hiçbişe yapamıyorum zam verdiler bu ay sözde %5 50 tl yapıyo oda :47::47: biyerden başlamak gerek eğer işi daha ii olacaksa yapın bence evt kredi ödemek çok zor ama şükret kendi eviniz olmasaydı bide kira yada ev için kredi çekecektiniz daha çok tutar ve uzun yıllar ödicektiniz 1.5 yıl gayet normal yani..

biz 10 yıl boyunca 1.700 tl ödicez bankaya. şimdi ben çalışınca ay sonu zor gelsede ödeyebiliyoruz. izinli olduğum süre, doğum ve bebek masraflarıda eklenince eşim tek başına napıcak bilmiyorum. dün bizde konuştuk eşim dert etme annemden borç alıcam dedi. bakalım verecekmi dedim verir verir dedi.
çok zor ya geçim derdi :(

biz 10 yıl boyunca 1.700 tl ödicez bankaya. şimdi ben çalışınca ay sonu zor gelsede ödeyebiliyoruz. izinli olduğum süre, doğum ve bebek masraflarıda eklenince eşim tek başına napıcak bilmiyorum. dün bizde konuştuk eşim dert etme annemden borç alıcam dedi. bakalım verecekmi dedim verir verir dedi.

evt cnm bizimde öyle ne yazıkki:( alabilcekseniz ii olur yoksa gerçekten çok zor ödemek oyüzden ben ücretsiz izin falan alamadım zaten:50:

cnm alma sende artık benimde içim gidiyo ama battım resmen hiçbişe yapamıyorum zam verdiler bu ay sözde %5 50 tl yapıyo oda :47::47: biyerden başlamak gerek eğer işi daha ii olacaksa yapın bence evt kredi ödemek çok zor ama şükret kendi eviniz olmasaydı bide kira yada ev için kredi çekecektiniz daha çok tutar ve uzun yıllar ödicektiniz 1.5 yıl gayet normal yani..
tabii insanlar daha uzun yıllar ödüo bizim kısa zaten
araba için ilk çektiğimizde de o mesela bu aralıkta bitcekti ama kapattık bile işler ii olunca belki daha bile kısaltılır yani inş Allahım yardımcımız olsun hepimizin

dilek peki dükkanı ekspres yapınca işler artacak mı?
evt canım 3-4 ay biraz kendini döndürür ama sonra ii olur dio eşim şimdi 2 ise o zaman 4 olurmuş yani.

canım Allah sizinde yardımcınız olsun annesinden borç isticek yani öyle mi sizinle yaşıo iste borç diilde yardım etse nolurmuş ki

evt cnm bizimde öyle ne yazıkki:( alabilcekseniz ii olur yoksa gerçekten çok zor ödemek oyüzden ben ücretsiz izin falan alamadım zaten:50:
kuzum evt ya bak sende para yüzünden hemen geri başladın işe
ahh şu koşullar :31:

kızlar ayşe test yapmışmı göremedimben?
yok bol'um, yapmadı henüz...

ben yemeğe geçiyorum annemlere kızlar. afiyet olsun.
bu arada zuzu, özge, nek nerelerde?
burdayım ben, yemekteydim.. işim de çok :31:
zuzu patronunun pc'sinde herhalde yine, Özgeyi ben de merak ediyorum..

afiyet olsun canım..

Dilek isin dükkan neydi, int. cafe felan mı?

dilek sıkıntınız belki ilk 3-4 ay olacak sonra fazlasıyla çıkaracaksanız işe yatırım yapmak bence mantıklı.

dilek sıkıntınız belki ilk 3-4 ay olacak sonra fazlasıyla çıkaracaksanız işe yatırım yapmak bence mantıklı.

evt 3-4 ay yaz dönemi bende tam bişiler yaparız diodum tek borç araba yani bir tek yere ödicez diodum
biraz gezer dolaşırız die planlıodum ama yine benlik durumlar ertelemeye girdi napalım kısmet işte.
umarım üstesinden geliriz.

bizim de ayda 1700 civarı kredimiz var bir kaç kredi olduğu için net çıkaramıyorum ama 1600-1700 arası. 3 yıl bizimki de :( çok zor çokk. hele de ben 2 aydır maaş alamadım ki bu ay battık resmen.

evt 3-4 ay yaz dönemi bende tam bişiler yaparız diodum tek borç araba yani bir tek yere ödicez diodum
biraz gezer dolaşırız die planlıodum ama yine benlik durumlar ertelemeye girdi napalım kısmet işte.
umarım üstesinden geliriz.

hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var

kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
$403137_10150540349954626_808079625_8453930_878819167_n.jpg $400571_10150540348424626_808079625_8453928_1193554827_n.jpg $400569_338440732856220_100000708882070_1140309_856032330_n.jpg $400419_10150540350854626_808079625_8453931_582533470_n.jpg $166907_10150540348694626_808079625_8453929_654708564_n.jpg $404930_10150540347429626_808079625_8453927_542818275_n.jpg

canım Allah sizinde yardımcınız olsun annesinden borç isticek yani öyle mi sizinle yaşıo iste borç diilde yardım etse nolurmuş ki

O sadece kızına yardım ediyor. bakıcı parasının yarısını veriyordu görümcem zam aldı sonra dedi artık ben ödemicem onun yerine her ay yarım altın alıcam torunuma dedi. sonuçta yine kızı için yapıyor bişeyler. bizimle oturduğu halde bize hiç bi yardımı olmuyor. önceden yemek getiriyordu işyerinden artık onuda getirmiyor mutfak masrafımızda arttı hergün yemek yapıyorum. para biriktircekmiş çalıştığı sürece. sonra o ölünce kızı ile oğlu bölüşüceklermiş ne kadarsa işte..

O sadece kızına yardım ediyor. bakıcı parasının yarısını veriyordu görümcem zam aldı sonra dedi artık ben ödemicem onun yerine her ay yarım altın alıcam torunuma dedi. sonuçta yine kızı için yapıyor bişeyler. bizimle oturduğu halde bize hiç bi yardımı olmuyor. önceden yemek getiriyordu işyerinden artık onuda getirmiyor mutfak masrafımızda arttı hergün yemek yapıyorum. para biriktircekmiş çalıştığı sürece. sonra o ölünce kızı ile oğlu bölüşüceklermiş ne kadarsa işte..
hayy allahım yaa bi o toruna bi de oğlunun toruna her ay bi altın alsaymış o zaman
evt yemek artık daha çok yapıosun nie getirmio ki

hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var

kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337

bizim iyiki ev kirası yok yaa dükkan kirası var tabii 800
arabanın benzini aylık 400 falan dio eşim e bunlarda etti 1200
1000 de kredi 2200
mutfak masrafı giderler faturalar ben çok çok zorlancaz die düşünüoum özellikle kışları o faturalar adamı öldürüo

kuzum dükkan bi harika olmuş valla sölüodun ama hiç bu kadar düşünmemiştim görsel olarak çok şık canım
inş hayırlı işler bol kazançlar sağlarsınız.:nazar:

amin, tşk ederim kızlar inşallah, hepimizin kazancı bereketli olsun inşallah
dilek bizim de ev kirası 360
dükkan kirası 1250
krediler 1650 diyelim
dükkandaki çocuğun maaşı 500,sigortası 400 ü buluyor
eşimin annesinin yediği....
faturalar şunlar bunlar
6000 liradan fazla aylık kesin gider var

Son düzenleme:
sağol canım

test işini naptınız karar verebildiniz mi?

yok canım ya karar veremedim .cerrahpaşaya gittim.ordada hemotolojide muayene olucakmışım doktor isticekmiş.sonuç ne zaman olur dedim.1 aya çıkarmı dedim 3ayı bulur dedi.malzeme sıkıntısı varmış 5 ayıda bulur diyor.kalsın dedim.

eşimin arkadaşı yabancı hastaneler varya onda çalışıyodu muhasebede .eşim onu aramıştı .hastaneden arkadaşıyla görüştüm oda test formu gönderdi hangileri diye ordanda fiyat ve süre alıcam .doktorumu aradım.panel deynce hepsi dedi.
eve gelirken sordum biyerde paneli 4lü söyledi 520 tl.kromozom analizide kişi başı 180 tl.3-4 hafta içinde sonuç verilecek.

yok canım ya karar veremedim .cerrahpaşaya gittim.ordada hemotolojide muayene olucakmışım doktor isticekmiş.sonuç ne zaman olur dedim.1 aya çıkarmı dedim 3ayı bulur dedi.malzeme sıkıntısı varmış 5 ayıda bulur diyor.kalsın dedim.

eşimin arkadaşı yabancı hastaneler varya onda çalışıyodu muhasebede .eşim onu aramıştı .hastaneden arkadaşıyla görüştüm oda test formu gönderdi hangileri diye ordanda fiyat ve süre alıcam .doktorumu aradım.panel deynce hepsi dedi.
eve gelirken sordum biyerde paneli 4lü söyledi 520 tl.kromozom analizide kişi başı 180 tl.3-4 hafta içinde sonuç verilecek.

canım bu son aldığınız fiyatlar biraz daha makul galiba.
rabbim kolaylık versin. hayırlısıyla bebiş kondursun göbüşüne, en sağlıklı hayırlısından.

bizim de ayda 1700 civarı kredimiz var bir kaç kredi olduğu için net çıkaramıyorum ama 1600-1700 arası. 3 yıl bizimki de :( çok zor çokk. hele de ben 2 aydır maaş alamadım ki bu ay battık resmen.

Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337
çook güzel dekore etmişsiniz canım, çok beğendim.. ferah ferah, insanın içi açılıyo..
Bol kazançlar diliyorum :))

Son düzenleme:
canım bu son aldığınız fiyatlar biraz daha makul galiba.
rabbim kolaylık versin. hayırlısıyla bebiş kondursun göbüşüne, en sağlıklı hayırlısından.

evet canım bura daha makul.allahım kimseyi hastaneler düşürmesin özellikle fakültelere insan kayboluyor içinde.allahım herkesin yardımcısı olsun.

amin canım işallah hayırlı zamanda sağlıkla canım hepimizin bebişleri olur

çook güzel dekore etmişsiniz canım, çok beğendim.. ferah ferah, insanın içi açılıyo..
Bol kazançlar diliyorum :))

çok tşk canım, dükkanın eski hali vrane gibiydi çok zor oldu bu hale getirmek, ama çok şükür atlattık o günleri.

Back