• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım çok şükür dedik sıkıntımdan dudağımın kenarında uçuk çıkmış :1:
Bu arada önümüzdeki hafta sonu açıköğretim görevlerinde 4 oturum da eşime çıkmış ona da çok sevindik dar zamanlarda bu görevler acayip rahatlatıyor. :52:

günaydııınn, bende de uçuk çıktı ya su toplamış gibi:5:

evet canım çok şükür dedik sıkıntımdan dudağımın kenarında uçuk çıkmış :1:
Bu arada önümüzdeki hafta sonu açıköğretim görevlerinde 4 oturum da eşime çıkmış ona da çok sevindik dar zamanlarda bu görevler acayip rahatlatıyor. :52:

oh çok şükür ben pek ihtimal vermiodum zaten şaşırmıştım da okuduğumda.

açıköğretim görevlerine ben başvurmamıştım fırsatım olmamıştı.şimdi açık varsa gelmeyen falan- ki illa ki oluyor onların yerine girerim heralde.

benim ders gelio kızlar kaçtım ben öpüldünüzzzzzzzzzzz:10:

oh çok şükür ben pek ihtimal vermiodum zaten şaşırmıştım da okuduğumda.

açıköğretim görevlerine ben başvurmamıştım fırsatım olmamıştı.şimdi açık varsa gelmeyen falan- ki illa ki oluyor onların yerine girerim heralde.

benim ders gelio kızlar kaçtım ben öpüldünüzzzzzzzzzzz:10:

ben de ihtimal vermiyordum ama bedelliye katılım beklendiğinden düşük gelince acaba insanları zorunlu kılmak için mi yapıldı ki diye düşünmeye başlamıştım.

açıköğretime son hafta bile başvuru yapabilirsin çok iyi oluyor; 300 TL para az değil :52:

iyi dersler

günaydın kızlar

eşim dün askerlik şubesine gidip ordaki görevlilerle görüşmüş sen araştırma görevlisi olduğun için okulundan yazı getir otomatikman uzar 29 yaş seni kapsamaz demişler. Yüreğimize su serpilmiş oldu resmen :52: Akşam da eve erken geçtim ptesi sardığım pazı vardı onu pişirdim eşimin çok hoşuna gitti yemekten sonra annemlere de götürdük; yaparken annemi kırk kere aramıştım :52:
çok sevindim canım adınıza :))

günaydın kızlar dünden beri giremedim siteye yaa nasıl olduysa girdi birden sıkılmıştım bende..
sirkencim sevindim sizin adınıza hadi hayırlısı:)

kızlar sizce bu sarının adı ne, gözlemlediğiniz kadarıyla söyleyin bakayım..ben platin olmayan tek renk güzel bir sarı yaptırcam..bakınıp duruyorum.

:31: arada esiyor bana saçlarımı küt yaptırsam mı diye düşünüyorum:31: ama sonu pişmanlık oluyor:5:

birde saçlarım sarı değil diye sıkılıyorum belki arada acaba mı diyorum :ssz:

Eklentiler

• $paris_hilton_l_44755.jpg
    $paris_hilton_l_44755.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 17
bir gün kestirmeye karar veririsem yıllar sonra:9: bu ilk bu model yapıcam..

birde ben kestirirsem kısa devam ederim hep ondan kıyamıyorum.hemde uzun saç cazibesi çok başka.ama kısa saçda çok rahat..benimki güzelliğin zorlugu işte:)

Eklentiler

• $paris-hilton-Sacmodeli2.JPG
    $paris-hilton-Sacmodeli2.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 15
niye begenmedin dişadcım..

Eklentiler

• $Paris-Hilton-Saç-Modelleri.jpg
    $Paris-Hilton-Saç-Modelleri.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
kızlar araba değişimi için kredi çekmiştik ya şimdi 7bin var bizde
bende 6 binlira kredi cekersem 13 bine dükkanı ekspress yapmayı planlıo eşim
ama ben 6 bin eşim 10 bin kredi ödicez bir tane de bileziğim vardı onu da bozdurcam 3 milyar da o tutuo
geriye hiç bişiyimiz kalmıo kendimi kötü hissedioum hep endişeliyim
eşimde bi atak yapmalıyız böle bişi olmuo dio
1,5yıl ayda 1 milyar kredi diğer giderler falan offf offf :31:
arabayıda değişemiouz tabii
babandan alalım 13 bin lira dedi hayır istemioum dedim
kredi olunca ödenio ama babam olunca bu ay vermesekte oluo ben istemioum
bi t-shirt alsam içime dert oluo adamın parasını vermioum da bi de harcamalar yapıoum die

Back