- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kızlar araba değişimi için kredi çekmiştik ya şimdi 7bin var bizde
bende 6 binlira kredi cekersem 13 bine dükkanı ekspress yapmayı planlıo eşim
ama ben 6 bin eşim 10 bin kredi ödicez bir tane de bileziğim vardı onu da bozdurcam 3 milyar da o tutuo
geriye hiç bişiyimiz kalmıo kendimi kötü hissedioum hep endişeliyim
eşimde bi atak yapmalıyız böle bişi olmuo dio
1,5yıl ayda 1 milyar kredi diğer giderler falan offf offf
arabayıda değişemiouz tabii
babandan alalım 13 bin lira dedi hayır istemioum dedim
kredi olunca ödenio ama babam olunca bu ay vermesekte oluo ben istemioum
bi t-shirt alsam içime dert oluo adamın parasını vermioum da bi de harcamalar yapıoum die
biz 10 yıl boyunca 1.700 tl ödicez bankaya. şimdi ben çalışınca ay sonu zor gelsede ödeyebiliyoruz. izinli olduğum süre, doğum ve bebek masraflarıda eklenince eşim tek başına napıcak bilmiyorum. dün bizde konuştuk eşim dert etme annemden borç alıcam dedi. bakalım verecekmi dedim verir verir dedi.
çok zor ya geçim derdi
tabii insanlar daha uzun yıllar ödüo bizim kısa zatencnm alma sende artık benimde içim gidiyo ama battım resmen hiçbişe yapamıyorum zam verdiler bu ay sözde %5 50 tl yapıyo odabiyerden başlamak gerek eğer işi daha ii olacaksa yapın bence evt kredi ödemek çok zor ama şükret kendi eviniz olmasaydı bide kira yada ev için kredi çekecektiniz daha çok tutar ve uzun yıllar ödicektiniz 1.5 yıl gayet normal yani..
evt canım 3-4 ay biraz kendini döndürür ama sonra ii olur dio eşim şimdi 2 ise o zaman 4 olurmuş yani.dilek peki dükkanı ekspres yapınca işler artacak mı?
canım Allah sizinde yardımcınız olsun annesinden borç isticek yani öyle mi sizinle yaşıo iste borç diilde yardım etse nolurmuş kibiz 10 yıl boyunca 1.700 tl ödicez bankaya. şimdi ben çalışınca ay sonu zor gelsede ödeyebiliyoruz. izinli olduğum süre, doğum ve bebek masraflarıda eklenince eşim tek başına napıcak bilmiyorum. dün bizde konuştuk eşim dert etme annemden borç alıcam dedi. bakalım verecekmi dedim verir verir dedi.
çok zor ya geçim derdi
kuzum evt ya bak sende para yüzünden hemen geri başladın işeevt cnm bizimde öyle ne yazıkkialabilcekseniz ii olur yoksa gerçekten çok zor ödemek oyüzden ben ücretsiz izin falan alamadım zaten
yok bol'um, yapmadı henüz...kızlar ayşe test yapmışmı göremedimben?
burdayım ben, yemekteydim.. işim de çokben yemeğe geçiyorum annemlere kızlar. afiyet olsun.
bu arada zuzu, özge, nek nerelerde?
Dilek isin dükkan neydi, int. cafe felan mı?
dilek sıkıntınız belki ilk 3-4 ay olacak sonra fazlasıyla çıkaracaksanız işe yatırım yapmak bence mantıklı.
biz 10 yıl boyunca 1.700 tl ödicez bankaya. şimdi ben çalışınca ay sonu zor gelsede ödeyebiliyoruz. izinli olduğum süre, doğum ve bebek masraflarıda eklenince eşim tek başına napıcak bilmiyorum. dün bizde konuştuk eşim dert etme annemden borç alıcam dedi. bakalım verecekmi dedim verir verir dedi.
çok zor ya geçim derdi
evt 3-4 ay yaz dönemi bende tam bişiler yaparız diodum tek borç araba yani bir tek yere ödicez diodum
biraz gezer dolaşırız die planlıodum ama yine benlik durumlar ertelemeye girdi napalım kısmet işte.
umarım üstesinden geliriz.
canım Allah sizinde yardımcınız olsun annesinden borç isticek yani öyle mi sizinle yaşıo iste borç diilde yardım etse nolurmuş ki
hayy allahım yaa bi o toruna bi de oğlunun toruna her ay bi altın alsaymış o zamanO sadece kızına yardım ediyor. bakıcı parasının yarısını veriyordu görümcem zam aldı sonra dedi artık ben ödemicem onun yerine her ay yarım altın alıcam torunuma dedi. sonuçta yine kızı için yapıyor bişeyler. bizimle oturduğu halde bize hiç bi yardımı olmuyor. önceden yemek getiriyordu işyerinden artık onuda getirmiyor mutfak masrafımızda arttı hergün yemek yapıyorum. para biriktircekmiş çalıştığı sürece. sonra o ölünce kızı ile oğlu bölüşüceklermiş ne kadarsa işte..
hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var
kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337
sağol canım
test işini naptınız karar verebildiniz mi?
yok canım ya karar veremedim .cerrahpaşaya gittim.ordada hemotolojide muayene olucakmışım doktor isticekmiş.sonuç ne zaman olur dedim.1 aya çıkarmı dedim 3ayı bulur dedi.malzeme sıkıntısı varmış 5 ayıda bulur diyor.kalsın dedim.
eşimin arkadaşı yabancı hastaneler varya onda çalışıyodu muhasebede .eşim onu aramıştı .hastaneden arkadaşıyla görüştüm oda test formu gönderdi hangileri diye ordanda fiyat ve süre alıcam .doktorumu aradım.panel deynce hepsi dedi.
eve gelirken sordum biyerde paneli 4lü söyledi 520 tl.kromozom analizide kişi başı 180 tl.3-4 hafta içinde sonuç verilecek.
çook güzel dekore etmişsiniz canım, çok beğendim.. ferah ferah, insanın içi açılıyo..bizim de ayda 1700 civarı kredimiz var bir kaç kredi olduğu için net çıkaramıyorum ama 1600-1700 arası. 3 yıl bizimki deçok zor çokk. hele de ben 2 aydır maaş alamadım ki bu ay battık resmen.
hayırlısı olsun can sağlığı olsun canım ödenir inşallah. 1,5 yıl da çok uzun değil. evet babanlardan alma bence de. aynen öyle oluyor bu ay veremeyiz napalım deniyor. bizim bi de dükkan kirası ev kirası var
kızlar bizim dükkanda tadilat bitince fotolarını eklerim demiştim kaldı, ekleyim şimdi.
Eki Görüntüle 378332 Eki Görüntüle 378333 Eki Görüntüle 378334 Eki Görüntüle 378335 Eki Görüntüle 378336 Eki Görüntüle 378337
canım bu son aldığınız fiyatlar biraz daha makul galiba.
rabbim kolaylık versin. hayırlısıyla bebiş kondursun göbüşüne, en sağlıklı hayırlısından.
çook güzel dekore etmişsiniz canım, çok beğendim.. ferah ferah, insanın içi açılıyo..
Bol kazançlar diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?