• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet cnm yaa :((sen mi demiştin geçenlerde sene kaybı olacak die.
sat 1 mart, 25 günde bir regl olurum, işte bat 26sı yani p.tesiydi

sat a göre 28 günde bir hesaplıyolar o zaman 6 aralık oluyor :) Hadi hayırlısı ya heyecan yaptım he :))

Saatimde gelmiş iyi akşamlar size

amaan hayırlısıyla olsunlar da varsın yıl kaybı olsun
evet dilşadcım kesinlikle :nazar:
sat a göre 28 günde bir hesaplıyolar o zaman 6 aralık oluyor :) Hadi hayırlısı ya heyecan yaptım he :))

Saatimde gelmiş iyi akşamlar size

iyi akşamlar elfiiii :9::9::9: tavuklu pilavım pişse de yesem :1: yanına da dünden kalan patlıcan kızartmam vardı yoğurtlu. sarma işi bugün yattı yaniiii

Günaydın Kızlar

Bahar benide fena çarptı uykuda kalmışız servise yetişicem diye yüzümü bile yıkamadan çıktım. şimdi girdim lavoboya bi güzel yıkadım yanımada allık ile göz kalemi almıştım saçlarımıda topladım kendime geldim :))

günaydın kızlar

eşim dün askerlik şubesine gidip ordaki görevlilerle görüşmüş sen araştırma görevlisi olduğun için okulundan yazı getir otomatikman uzar 29 yaş seni kapsamaz demişler. Yüreğimize su serpilmiş oldu resmen :52: Akşam da eve erken geçtim ptesi sardığım pazı vardı onu pişirdim eşimin çok hoşuna gitti yemekten sonra annemlere de götürdük; yaparken annemi kırk kere aramıştım :52:

günaydın kızlar

eşim dün askerlik şubesine gidip ordaki görevlilerle görüşmüş sen araştırma görevlisi olduğun için okulundan yazı getir otomatikman uzar 29 yaş seni kapsamaz demişler. Yüreğimize su serpilmiş oldu resmen :52: Akşam da eve erken geçtim ptesi sardığım pazı vardı onu pişirdim eşimin çok hoşuna gitti yemekten sonra annemlere de götürdük; yaparken annemi kırk kere aramıştım :52:

oh çok şükür canım
afiyet olsun

oh çok şükür canım
afiyet olsun

evet canım çok şükür dedik sıkıntımdan dudağımın kenarında uçuk çıkmış :1:
Bu arada önümüzdeki hafta sonu açıköğretim görevlerinde 4 oturum da eşime çıkmış ona da çok sevindik dar zamanlarda bu görevler acayip rahatlatıyor. :52:

Back