• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç kullanmadım desem yeridir, 4-5 tanesini açtım sonra da lastikleyip buzdolabına attım duruyolar öyle :26:
çok sevmedim onları galiba :26:
Bir tek inegöl köfte harcından atıyorum bazen köftelerime, daha o çıtır pane harcını bile kullanmadım kavanoza boşaltıp buzdolabına kaldırdım :31:

aa böyle de denenebilir :56:

ben de kullanacak yer bulamadım bi türlü. inegöl harcını h.sonu farkettim mesela aa böle bişi varmış bende dedim :1: bi gün köftemde denicem...

dilşadddd pirinci başka tencerede kavurup eklio öyle mi? ay canım çekti ha uzun zamandır pilav üstü tavuk yemiodum buzluktaki göğüs etinin ucundan kesiim de kendime göre azcık yapim :1:

canım istersen pirinci kavurup bi tabağa al, tavuğu o tencereye boşalt tavuğun kızarması için gereken yağ da o tencerede kalmış olur, tam emin değilim çünkü.

Son düzenleme:
dünden kalan ıspanak ile şehriye çorbası var dün akşam karnabahar haşladım eve gidince bende yumurtaya bulayıp kızartıcam. üzerine sarımsaklı (1 diş) yoğurt.

Şehriye çorbası
Ispanak yemeği
Karnabahar Kızartması :))

Son düzenleme:
4-5 tanesini açtım sonra da lastikleyip buzdolabına attım

size lastikleme yerine bişi tavsiye etcem ben aldım makarna poşetleri buzdolabı poşetine sucuk salam kaşar koyunca hep bunları kullanıoum
bisküviler cipslerin ağzını kapatıoum hep bayatlamıo :34:
Eki Görüntüle 377749
30tane var İKEAda 7 lira falan sanırım.

size lastikleme yerine bişi tavsiye etcem ben aldım makarna poşetleri buzdolabı poşetine sucuk salam kaşar koyunca hep bunları kullanıoum
Eki Görüntüle 377749

bunlardan görmüştüm bi yerde.ikea yok burda ama bi yerde denk gelirse alırım. ben de strece ya da folyoya sararım kaşar vs...

benm annem de şundan kullanıyor cipsler falan açılmamış gibi oluyor
$pilli_poset_kapatici_isitarak_posetleri_muhurlenmis_gibi_kapatir_.jpg

Eki Görüntüle 377749

evet güzellermiş bende ıkeaya gidince alayım.gidecektik eşimle zaten değişik şeyler gelmişti en son

bana çok pratik geldi bunlar kullanışlı yani strece sarmak geri açmak bazen zor oluo yırtılıo falan.

ayşemmm yaa çok erken mi ki test için hüsran olmasın die dioum gerçi elfi gibi çıkadabilir yani
ki zaten çalışmalarda yapıodunuz yani
eee yapcak mısın ne düşünüosun!

ünv.de var eczane aklıma gelio acaba gidip alsam mı diom sonra gitmeye üşeniom.dün iş çıkışı eşim almaya geldi beni, yoldan alalım dedik sonra vazgeçtik :1: benim reglim çokkk nadir gecikir yarın belki bi test yaparım kızlarrrr çaktırmıom da içten içe bi garip hissediom aslında hiçbişi hissetmiom hamile olduğuma dair ayy ne hissettiğimi bile bilmiyorum :1:

ben emzirmediğim için doğum yapmış olmama rağmen, normal zamanda olmam gerekiyormuş regli, bakalım zamanında olcam mı olmazsam test yapmalı mıyım heyecanla bekliyorum.

selam kızlarrr....naılsınız ayşecim hayırlısı olur inşallah....ben giremiyorum topiğe okul vizeler geldi ayın 2 sinde başlıcak 8 inde taşınıyoruz ev rezil durumda derslere kafamı veremiyorum çok bitkin ve agresif hissediyorum kendimi bugün eşim açlık oyunlarına gideriz belki kafamız dağılır dedi işten gelmesini bekliyorum çok stresliyim sanki hiç bir şey yetişmicekmiş çok kötü olucakmış gibi çok kötü bi tarihte taşınıyoruz çok yorgunum uyumak istiyorum hep böle ama geceleride uyuyamıyorum bugün biraz genzim yanıyo okulda ada çayı içtim ama fayda etmedi doktor vitamin vermişti kullanıyorum ama fayda etmicek galiba offf bitsin şu stresli dönem artıkkk:14:

ben emzirmediğim için doğum yapmış olmama rağmen, normal zamanda olmam gerekiyormuş regli, bakalım zamanında olcam mı olmazsam test yapmalı mıyım heyecanla bekliyorum.
aa yani hamile olma ihtimalin olabilir mi :44: ne zaman cnm bat?

bu arada tarifini yapıom şuan dayanamadım :1: tavuğumu haşladım didikleyip pişiricem pilavımı:56:
selam kızlarrr....naılsınız ayşecim hayırlısı olur inşallah....ben giremiyorum topiğe okul vizeler geldi ayın 2 sinde başlıcak 8 inde taşınıyoruz ev rezil durumda derslere kafamı veremiyorum çok bitkin ve agresif hissediyorum kendimi bugün eşim açlık oyunlarına gideriz belki kafamız dağılır dedi işten gelmesini bekliyorum çok stresliyim sanki hiç bir şey yetişmicekmiş çok kötü olucakmış gibi çok kötü bi tarihte taşınıyoruz çok yorgunum uyumak istiyorum hep böle ama geceleride uyuyamıyorum bugün biraz genzim yanıyo okulda ada çayı içtim ama fayda etmedi doktor vitamin vermişti kullanıyorum ama fayda etmicek galiba offf bitsin şu stresli dönem artıkkk:14:

8inde taşınmak zorunda mısınız? yani sizee bi tarih mi verildi eğer bi zorunluluğunuz yoksa eşine söylesen de biraz erteleseniz? tam yoğun zamanında zor olacak gerçekten :50: saol cnm bu arada hayırlısı olsun inş. evet:31:

hoşgeldin aydancığım .allah kolaylık versin.üst üste gelmiş vize taşınma işi .ama strese girme işallah hepsini atlatırsın.

aa yani hamile olma ihtimalin olabilir mi :44: ne zaman cnm bat?

bu arada tarifini yapıom şuan dayanamadım :1: tavuğumu haşladım didikleyip pişiricem pilavımı:56:

8inde taşınmak zorunda mısınız? yani sizee bi tarih mi verildi eğer bi zorunluluğunuz yoksa eşine söylesen de biraz erteleseniz? tam yoğun zamanında zor olacak gerçekten :50: saol cnm bu arada hayırlısı olsun inş. evet:31:

canım korunmuyoruz ama çok da bişi olmadı yaşadıklarımızdan dolayı.
yap yap afiyet olsun. ben evde yemek yok, dükkanda oturuyorum hala.
aydancım erteleyebilirseniz erteleyin bence de, bu kadar yorulmayın, sarsılmayın.

Back