• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam suskunlar kulübüüü :9: 2 gündür herkeste bi bahar yorgunluğu heralde pek yazan yok, hadi ben giremiom siz nie yazmıonuz hiç bakiiim :47: neyse ama bana da ii oluo geçmişşi okumak kolay oldu böle :9:

dersleri bitirdim ordan pazara geçtim şimdi de eve geldim. yarın dersimin 10.30da olması mutluluğu var üzerimde :1:

dilşadd hoşgeldin cnmm:3:

evet canım bu hafta durgun başlandı işallah haftaya düzelir.işler yoğun galiba vakit olmuyordur.
bende evde yavaş yavaş iş yapmaya çalışıyorum ama karnım ağrıyor yapamıyorum .ütü yapmam lazım toz almam lazım çamaşırlarımı katlamam lazım .dün sağolsun kardeşim süpürdü viledeyla sildi bende lavoboyu yıkadım.

testleri yaptıracağım yer arıyorum .testin içeriği okadar geniş ki hangisini yaptırıcam bilemedim.o yüzden yardımcı olamıyorlar.doktora sormam lazım.

evet canım bu hafta durgun başlandı işallah haftaya düzelir.işler yoğun galiba vakit olmuyordur.
bende evde yavaş yavaş iş yapmaya çalışıyorum ama karnım ağrıyor yapamıyorum .ütü yapmam lazım toz almam lazım çamaşırlarımı katlamam lazım .dün sağolsun kardeşim süpürdü viledeyla sildi bende lavoboyu yıkadım.

testleri yaptıracağım yer arıyorum .testin içeriği okadar geniş ki hangisini yaptırıcam bilemedim.o yüzden yardımcı olamıyorlar.doktora sormam lazım.

ya sen nie yoruosun ki kendini misafirin mi gelecek? yooooo!!! bira dinlen cnm işler kaçmıo ya acil olanlarını yap en azından :34:

elfi dündü sanırım bi yere sormuş ya hani test fiyatlarını o hastaneyle görüştün mü?

ya sen nie yoruosun ki kendini misafirin mi gelecek? yooooo!!! bira dinlen cnm işler kaçmıo ya acil olanlarını yap en azından :34:

elfi dündü sanırım bi yere sormuş ya hani test fiyatlarını o hastaneyle görüştün mü?

yok misafir gelmeyecek belki yarına üniversitedki bi arkadaşım gelecek .temizleyeyim dedim yavaş yavaş dün biraz iyiydim bugün ağrım başladı.

bende o hastaneyle görüştüm canım doktor isim vermişti trombofili paneli diye 500 tl civarı tutuyor.çok detaylı bir test .2 tane özel laboratuara sordum biri 4lü 650 3lü 430 tl

acaba diğer şartları ve ücreti nasıldı acaba dilek merak ettim ben de o aradıkları işi? ne zaman aramayı düşünüosun ya da aramayı düşünüo musun? gerçi işin düzelmiş artık ama saatleri falan uygunsa öbür iş neden olmasın?:31:
canım bilmioum para için ben biraz daha yükseğini düşünüoum dedim 9-7 çalışıoum dedim biz 6da çıkıouz dedi
ama mesela ben bi cmt çalışıoum bi cmt çalışmıoum
parası daha da yüksek olsa giderim sanırım
ama burası da çok rahat yaa :44:

hb canım
ben de birazdan dükkana geçecem mesai bitti, kocişle gideriz eve milföyüm var milföy pizza yapıyım bari en pratiğinden. :)
milföyle pizza nası oluo yaa bende yapsam ama çok kuru olur sanırım.

canım dün süpürmüş işte kardeşin evi silmişte noldu ki sanki 1 günde yorma kendini kalsın ev öyle.

ya elfi dündü sanırım bi yere sormuş ya hani test fiyatlarını o hastaneyle görüştün mü?
evt dün yazmıştı işte tlfda sormuştu 16 tl diodu :102:

benim karnıbaharım var .eşime haşladım yumurtaya bulayıp kızarttım.kendimede havuçla yemeğini yaptım.mantar sote bide karışık kızartmam var.

canım dün süpürmüş işte kardeşin evi silmişte noldu ki sanki 1 günde yorma kendini kalsın ev öyle.

evt dün yazmıştı işte tlfda sormuştu 16 tl diodu :102:

sadece toz alınacak işte .eşimin gömleği kalmadı ütü yapmam lazım.

bende gördüm aradım ama doktor 2 test istemişti ya 500tl dediler orda

nekk fırında tavuklu pilav nasıll?
Diloşum ben şöyle yapıyorum, misal akşamki miktarıma göre söylim
5 tavuk butunu, azcık sıvı yağ, tuz ve 1-1,5 kaşık tereyağ ile fırına atıyorum. 1 su bardağı su ekliyorum ayrıca.
200 derecede kızarana kadar ve suyunu çekene kadar pişiriyorum.
kızarınca 2 bardak pirinci atıyorum tepsiye, 2-3 kez karıştırıyorum, pirinçler tavuğun yağında kuruyo (kavruluyo gibi, ama karıştırmak lazım)
pirince de az tuz atıyorum çünkü ilki tavuğun tuzu.. sonra da işte 2 bardak pirince 3 bardak su ekliyorum çook az daha fazla su koyuyorum çünkü fırında su çabuk buharlaşıyo.
pirinçler suyunu çekince fırını kapatıp üstüne folyo sarıyorum pirinç kurumasın diye fırında bırakıyorum 5-7 dk
bukadar, çok lezzetli oluyo fırında tavuklu pilav $yemekk.gif

5 tavuk butunu, azcık sıvı yağ, tuz ve 1-1,5 kaşık tereyağ ile fırına atıyorum. 1 su bardağı su ekliyorum ayrıca.
kızarınca 2 bardak pirinci atıyorum tepsiye, 2-3 kez karıştırıyorum, pirinçler tavuğun yağında kuruyo (kavruluyo gibi, ama karıştırmak lazım)
pirince de az tuz atıyorum çünkü ilki tavuğun tuzu.. sonra da işte 2 bardak pirince 3 bardak su ekliyorum çook az daha fazla su koyuyorum çünkü fırında su çabuk buharlaşıyo.
pirinçler suyunu çekince fırını kapatıp üstüne folyo sarıyorum pirinç kurumasın diye fırında bırakıyorum 5-7 dk
bukadar, çok lezzetli oluyo fırında tavuklu pilav Eki Görüntüle 377713

aa ne değişik tarifmiş hiç duymamıştımmmm eline sağlıkkk:46:

özge uğramadı mı bugün naptı acaba ev işlerini???

bukadar, çok lezzetli oluyo fırında tavuklu pilav Eki Görüntüle 377713

aaacım sulandı nekim :)

aa ne değişik tarifmiş hiç duymamıştımmmm eline sağlıkkk:46:

özge uğramadı mı bugün naptı acaba ev işlerini???
annemin kendi tarifi bu sanırım, yada değildir belkim ama ben hiç dışarıda yemedim/duymadım :56:
iş arkadaşıma da tarif ettim, o da dün akşam yapmış, benim de ona tarif ederken canım çekti eşime tavuk aldırttım :101:

annemin kendi tarifi bu sanırım, yada değildir belkim ama ben hiç dışarıda yemedim/duymadım :56:
iş arkadaşıma da tarif ettim, o da dün akşam yapmış, benim de ona tarif ederken canım çekti eşime tavuk aldırttım :101:

aaaaa canım ya kaç gündür sorucam unutum hani lezetbaşından gelen baharatlar çeşniler bişiler vardı ya, onları kullandın mı be hiç nekk? ben h.sonu mutfak dolaplarımı temizliodum gözüme takıldılar hiç açılmamış nerdeyse hiçbiri. kullanıosan neyi nerde kullanıosun cnm ya biliim de ben de tüketiim bari yazık olacak

annem de tavuğu haşlayıp didikler, tencerenin dibine baharatlayıp (karabiber, yenibahar,tuz) döşer, üstüne kavrulmuş pirincini koyar. pirinci geçecek kadar da tavuk suyu ve tuz. tavuklar kızarır pirinç pişene kadar.

oyy :70: But al bu akşamdan tuzla yarın yaparsın sen de çok zor değil ama çabuk pişmiyo işte fırında 40-45 dk felan :29:

dondurucuda sırf tavuk var desem yeridir, geçmiş olsuna baş sağlığına gelenlerin çoğu tavuk çeşitleri getirmiş. yapayım ben bundan.

aaaaa canım ya kaç gündür sorucam unutum hani lezetbaşından gelen baharatlar çeşniler bişiler vardı ya, onları kullandın mı be hiç nekk? Ben h.sonu mutfak dolaplarımı temizliodum gözüme takıldılar hiç açılmamış nerdeyse hiçbiri. Kullanıosan neyi nerde kullanıosun cnm ya biliim de ben de tüketiim bari yazık olacak
hiç kullanmadım desem yeridir, 4-5 tanesini açtım sonra da lastikleyip buzdolabına attım duruyolar öyle :26:
çok sevmedim onları galiba :26:
Bir tek inegöl köfte harcından atıyorum bazen köftelerime, daha o çıtır pane harcını bile kullanmadım kavanoza boşaltıp buzdolabına kaldırdım :31:

annem de tavuğu haşlayıp didikler, tencerenin dibine baharatlayıp (karabiber, yenibahar,tuz) döşer, üstüne kavrulmuş pirincini koyar. Pirinci geçecek kadar da tavuk suyu ve tuz. Tavuklar kızarır pirinç pişene kadar.
aa böyle de denenebilir :56:

Back