hiç kullanmadım desem yeridir, 4-5 tanesini açtım sonra da lastikleyip buzdolabına attım duruyolar öyle :26:
çok sevmedim onları galiba :26:
Bir tek inegöl köfte harcından atıyorum bazen köftelerime, daha o çıtır pane harcını bile kullanmadım kavanoza boşaltıp buzdolabına kaldırdım
aa böyle de denenebilir
4-5 tanesini açtım sonra da lastikleyip buzdolabına attım
size lastikleme yerine bişi tavsiye etcem ben aldım makarna poşetleri buzdolabı poşetine sucuk salam kaşar koyunca hep bunları kullanıoum
bisküviler cipslerin ağzını kapatıoum hep bayatlamıo
Eki Görüntüle 377749
30tane var İKEAda 7 lira falan sanırım.
size lastikleme yerine bişi tavsiye etcem ben aldım makarna poşetleri buzdolabı poşetine sucuk salam kaşar koyunca hep bunları kullanıoum
Eki Görüntüle 377749
Ayşecim sen regl oldunmu?
yok cnmm2gün oldu bugün geçeli :44:
Eki Görüntüle 377749
aa yani hamile olma ihtimalin olabilir mi :44: ne zaman cnm bat?ben emzirmediğim için doğum yapmış olmama rağmen, normal zamanda olmam gerekiyormuş regli, bakalım zamanında olcam mı olmazsam test yapmalı mıyım heyecanla bekliyorum.
selam kızlarrr....naılsınız ayşecim hayırlısı olur inşallah....ben giremiyorum topiğe okul vizeler geldi ayın 2 sinde başlıcak 8 inde taşınıyoruz ev rezil durumda derslere kafamı veremiyorum çok bitkin ve agresif hissediyorum kendimi bugün eşim açlık oyunlarına gideriz belki kafamız dağılır dedi işten gelmesini bekliyorum çok stresliyim sanki hiç bir şey yetişmicekmiş çok kötü olucakmış gibi çok kötü bi tarihte taşınıyoruz çok yorgunum uyumak istiyorum hep böle ama geceleride uyuyamıyorum bugün biraz genzim yanıyo okulda ada çayı içtim ama fayda etmedi doktor vitamin vermişti kullanıyorum ama fayda etmicek galiba offf bitsin şu stresli dönem artıkkk
selam kızlarrr....naılsınız ayşecim hayırlısı olur inşallah....ben giremiyorum topiğe okul vizeler geldi ayın 2 sinde başlıcak 8 inde taşınıyoruz ev rezil durumda derslere kafamı veremiyorum çok bitkin ve agresif hissediyorum kendimi bugün eşim açlık oyunlarına gideriz belki kafamız dağılır dedi işten gelmesini bekliyorum çok stresliyim sanki hiç bir şey yetişmicekmiş çok kötü olucakmış gibi çok kötü bi tarihte taşınıyoruz çok yorgunum uyumak istiyorum hep böle ama geceleride uyuyamıyorum bugün biraz genzim yanıyo okulda ada çayı içtim ama fayda etmedi doktor vitamin vermişti kullanıyorum ama fayda etmicek galiba offf bitsin şu stresli dönem artıkkk
aa yani hamile olma ihtimalin olabilir mi :44: ne zaman cnm bat?
bu arada tarifini yapıom şuan dayanamadımtavuğumu haşladım didikleyip pişiricem pilavımı
8inde taşınmak zorunda mısınız? yani sizee bi tarih mi verildi eğer bi zorunluluğunuz yoksa eşine söylesen de biraz erteleseniz? tam yoğun zamanında zor olacak gerçektensaol cnm bu arada hayırlısı olsun inş. evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?