Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dileeekkkk![]()
dün aradım seni açmadın, insan bariiiii sms atar müsait değildim diye hiiiççççtık yok
aşk ol!! Eki Görüntüle 377530
canım dün hep burdaydım hiç aramadın ki :26: cevapsız falan görmedim yani![]()
cumaya gec olur.senden sonra birilerinide arar onlar.sen bence müsait ol ara şimdi dilek![]()
bugün tekrar aramak çok saçma olur adam 1 2 soru sorup kapattı
ben müsait diildim konuşamadım gibi olmadı aslında pek fazla
aynı numara beni pztde aramıştı akşam üzeri açmamıştım![]()
ay pardon pazartesicanım dün hep burdaydım hiç aramadın ki :26: cevapsız falan görmedim yani![]()
canım dün hep burdaydım hiç aramadın ki :26: cevapsız falan görmedim yani![]()
olmaz o bence sen ümidi kes böyle şeyler sıcagı sıcagına oluyor
canım orası da yayınevi tr ve ing kitaplar çıkarıolarmışorası ne üzerineydi canım.
ay pardon pazartesi![]()
Pazartesi sen yoktun ya o gün aradı Nektar. Hatta burayada aradım açmadı yazmıştı.
adam bence her cv gondereni arıo :102: tlfda bi ön görüşme yapıo sonra asıl değerlendirmeyi yapcak
iyi neyse gelim hadiiicanım orası da yayınevi tr ve ing kitaplar çıkarıolarmış
hımm canım görmedimgercekten
3-4 cvpsız yazıo ya mesela senden sonra arayan kimse o gözüküo gibi oluo eltim aramış yanında 2 yazıodu eşim 1 yazıodu 3 edio dedim listenin devamına bakmadım
gözden kaçırmışım ogün mahvoldum hastanelerde sürekli uyuklama modundaydımyoksa geri dönerdim evdeydim yani akşam
gel bana gell
Eki Görüntüle 377593
grafikerim işyeri batıo die başvurmuştum ama oda yeni ortak oldu durum düzeldi adamlarda aradı ama bakalım hayırlısı olsun.mesleğin ney canım..işten neden ayrılıyorsun?
grafikerim işyeri batıo die başvurmuştum ama oda yeni ortak oldu durum düzeldi adamlarda aradı ama bakalım hayırlısı olsun.
]
boşver oza amn devam etsen işine canım
regl olcak gibi hissediyorum kendimi , 1-2 gün var ama ... mart5 'de olmuştum![]()
akşama menülerde neler var ben de hiç bişe yoknapsam :26: