• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cumaya gec olur.senden sonra birilerinide arar onlar.sen bence müsait ol ara şimdi dilek:40:

bugün tekrar aramak çok saçma olur adam 1 2 soru sorup kapattı
ben müsait diildim konuşamadım gibi olmadı aslında pek fazla
aynı numara beni pztde aramıştı akşam üzeri açmamıştım :31:

bugün tekrar aramak çok saçma olur adam 1 2 soru sorup kapattı
ben müsait diildim konuşamadım gibi olmadı aslında pek fazla
aynı numara beni pztde aramıştı akşam üzeri açmamıştım :31:

olmaz o bence sen ümidi kes böyle şeyler sıcagı sıcagına oluyor

regl olcak gibi hissediyorum kendimi , 1-2 gün var ama ... mart5 'de olmuştum :31:

orası ne üzerineydi canım.
canım orası da yayınevi tr ve ing kitaplar çıkarıolarmış

ay pardon pazartesi :19:

Pazartesi sen yoktun ya o gün aradı Nektar. Hatta burayada aradım açmadı yazmıştı.

hımm canım görmedim :17: gercekten
3-4 cvpsız yazıo ya mesela senden sonra arayan kimse o gözüküo gibi oluo eltim aramış yanında 2 yazıodu eşim 1 yazıodu 3 edio dedim listenin devamına bakmadım
gözden kaçırmışım ogün mahvoldum hastanelerde sürekli uyuklama modundaydım :50: yoksa geri dönerdim evdeydim yani akşam

gel bana gell
Eki Görüntüle 377593

canım orası da yayınevi tr ve ing kitaplar çıkarıolarmış

hımm canım görmedim :17: gercekten
3-4 cvpsız yazıo ya mesela senden sonra arayan kimse o gözüküo gibi oluo eltim aramış yanında 2 yazıodu eşim 1 yazıodu 3 edio dedim listenin devamına bakmadım
gözden kaçırmışım ogün mahvoldum hastanelerde sürekli uyuklama modundaydım :50: yoksa geri dönerdim evdeydim yani akşam

gel bana gell
Eki Görüntüle 377593
iyi neyse gelim hadiii :19:
Eki Görüntüle 377595

selam suskunlar kulübüüü :9: 2 gündür herkeste bi bahar yorgunluğu heralde pek yazan yok, hadi ben giremiom siz nie yazmıonuz hiç bakiiim :47: neyse ama bana da ii oluo geçmişşi okumak kolay oldu böle :9:

dersleri bitirdim ordan pazara geçtim şimdi de eve geldim. yarın dersimin 10.30da olması mutluluğu var üzerimde :1:

dilşadd hoşgeldin cnmm:3:

acaba diğer şartları ve ücreti nasıldı acaba dilek merak ettim ben de o aradıkları işi? ne zaman aramayı düşünüosun ya da aramayı düşünüo musun? gerçi işin düzelmiş artık ama saatleri falan uygunsa öbür iş neden olmasın?:31:

hb canım
ben de birazdan dükkana geçecem mesai bitti, kocişle gideriz eve milföyüm var milföy pizza yapıyım bari en pratiğinden. :)

Back