- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.241
Ben kuaför işimi dün akşam hallettimm. Cesaretimi toplayıp gittim sonunda tek kullanımlık olan sir ağdalardan yaptırmaya eyvahedigeldismile
Önce tırstım ama çok fazlada acımıyomuş 2-3 kez bağırdım geçti kaydirigubbakcemile3
Tertemiss oldu süper bişeymiş valla işkence gibi evde uğraşıyodum kendim.
Düğüne kadar azalır inşallahh. Sonra seninde dediğin gibi eve alıcam o ısıtma haznesimidir nedir onu :uhm:
Gelin ağdasını kuaförümde söledi bana düğünden önce geldiğinde yapalım die
hadi maşallah
bende zaten az sürekli sir kullandığım için, ama seyrek seyrek çıkıyo sende farkedeceksin zamanla, bende şimdi gidersem bide düğünden önce giderim ohh parlak parlak olur, batıkları falan iyce temizler ben kendimde göremiyorum bbazen
Evet zaten benimde hepsini almadı batıklar kaldı bunlara sakın elleme uzasınlar 1 aya kadar hiçbişey yapmadan gel kökleriyle alınmış olur öyle daha iyi oluyo dedi ama bakalım nasıl olcak o vakite kadar kafamçokkarıştı
2-3 hafta felan çıkmaz sonra seyrelmeye başlar dedi ..
Bu arada kadın bana bie demedi ama sir den sonra banyo yapılmıyo mu forumda öyle bişe okumuştum var mı öle bişiy ??
ya o banyo yapmama olayı yok. sadece sir kökten aldığı için bazen kıl köklerinde kanama olabiliyo yani farketmişsindir sende sağlıkçısın, azıcık bile olsa mikrop kapma olasılığına karşı ilk 1 saat banyo yapmayın derler.eğer kıl kökünde kanama falan olmadıysa hiç önemli değil. benim ilk yaptırdığımda çok kanamıştı, jilet kıl köklerini kuvvetlendiriyo ve sertleştiriyo o yüzden ağda çekerken zorluyo ondandı. ama artık hiç kanamıyo, ben kuaförden çıkıyorum eve gelmem 15 dk sürüyo, üstümü başımı çıkardım falan derken hemen duşa giriyorum, zaten belli süre geçmiş oluyo :içelim:
ben de uyucam neredeyse şimdi yaa işim de yok şuanda öle müzik dinliorum bir yarın olsa yaa hem sevgilimi görücem hem gelinliimi görücem çok sabırsızım sevgilimi çok ösledim o bana ilaç gibi gelio yaa ama tatillerde görüşebilioruz ancak maalesefbenneyaptımki
Aynen bu saatlerde uyku basıyo herkesemirmirmirmir Bende hasta bakıyodum artık başım döndü yaa çok yoruluyorum :çok üzgünüm:
Sen nerde çalışıyosun bu arada :uhm:
canım finans müdürüyüm ben özel bir şirkette çok youn olmuor işlerim younda olsa bu saatte bişi kalmıor öööle oturuorum offf duvarlar üzerime üzerime gelmeye başladı yaa
lindadrkcım sen nerede çalışıosun staj mı yapıorsun öğrenci yazıor meslekte de doktorlukmu okuosun canım
Kızlar valla bana sıkıntı bastı, kursa gitmem gerekiyo akşam ama hiç canım istemiyoki :sm_confused:
yok ben kursa falan gidemem, afaganlar basıyo beni akannehir
Gitme bacım boşverrrrrrrr öğrendiğin yeter gel burda pratik yapalım ingilizce biz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?