2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canlarım mustafa ceceli hastalıkta ve sağlıkta şarkısı da mükemmel olmaz mı ???
mükemmel evet oda belkim 3 cü dansımdakaydirigubbakcemile3
anaaammm bunu yeni görüyorum kıss ben daha bu ilkinden çok daha ii olmuş bence valla sen lise aşkınla evleniosun dimi bununla ilgili birşeylerde katabilirsin bir düşün bakalım sende var böle yetenekler canım :nazar:

neye katılabilirm canım????? aydınlat biraz...CADIARZU

giriş tam belli degil..yabancıl olabilir..harektli olucak ama kesin

ilk dans kutsi ilanı aşk
pasta müzgim sibel can aşkımız için..
ikinci dans rafet el roman ömrümün sahibisin...

tatlım şarkı seçimlerinizi çok beğendim. bizim düğünümüzde canlı müzik olacağı için aslında biraz endişeliyim ne seçsem diye.. acaba doğru düzgün söyleyebilirler mi bu orkestra ???

giriş tam belli degil..yabancıl olabilir..harektli olucak ama kesin

ilk dans kutsi ilanı aşk
pasta müzgim sibel can aşkımız için..
ikinci dans rafet el roman ömrümün sahibisin...

hayatım pasta müziinde ben de sibel canın o şarkısını istedim ama dinleyince sözleri bana ne biliim hani pişmanlıım son hediyemmi ne dio ya orası uygun gelmedi o yüzden vazgeçtim acaba diorum gel gelinim pasta müzii mi olsa yoksa giriş müziimi nasıl olsaki yaa:uhm:

tatlım şarkı seçimlerinizi çok beğendim. bizim düğünümüzde canlı müzik olacağı için aslında biraz endişeliyim ne seçsem diye.. acaba doğru düzgün söyleyebilirler mi bu orkestra ???

hayatım orkestra bile olsa sen düğün salonunun sahibiyle görüş veya organizatörü varsa onunla görüş bir cd ayarla ilk giriş ilk dans şeklinde kaydet şarkıları ben bu cddekileri çaldırmak istiyorum de onlar çalıolar zaten canlı olmak zorunda deil ki

yok hayatım lise aşkınla evleneceksin ya hani bu konuyla ilgili de birşeyler kat yani lise,gençlik ilk aşk v.s bu tarz duyguları da kat istersen ne bilimm bir fikir

o aklımdan gecti gecmezmiii...
ama babam aklıma geldiği için vazgectimmm

olsun zaten herkse biliyor.....
etikete gerek yok tatlım:roflol:

hayatım pasta müziinde ben de sibel canın o şarkısını istedim ama dinleyince sözleri bana ne biliim hani pişmanlıım son hediyemmi ne dio ya orası uygun gelmedi o yüzden vazgeçtim acaba diorum gel gelinim pasta müzii mi olsa yoksa giriş müziimi nasıl olsaki yaa:uhm:
canım şarkının hepsi çalmıcak ki çalacak degil yane ben sadece nakaratının istiyorum..
anam baştan başlasa oooo:roflol:

orkestremı:olmaz:

ben şarkıyı kendi sahibini aratmamalı canım..ben cd den çalsın...
ben gittigim dügünlerde dha çok hoşuma gidiyor..
seyirciyide düşün...daha bir keyifli oluyor cd ile...

teşekkür ederim tatlımbayanssulusmilehihoyyyt

rafet el romandan ömrümün sahibni dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum ama....turkbayragi

Back