- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.961
günaydın kıslar...
dün şaka maka davetiye işini hallettim ben....
100 tane 66 tl
450 adet bastırıyoruz..250 tl vericez...aklinialirimsmile
hayatım günaydın davetiyen çok uygun geldi bana örnek resmi varmı tatlım varsa ekleyebilirmisin a.s.
hmm anladım hayatım neyse sora da eklersin önemli değil tatlım ben kozanın sitesine girmiştim çok güzel modeller var ama çok pahalı geldi bana onunkiler
Günaydınlar..Süpercim hayırlı olsun.Nasıl pekii davetiyen klasik mi?
Ben esprili davetiyelerden yaptıracağım.
ilki güsel canım kendi resmini koymak özel maliyete giriyırmuş..biraz tuzlu söyliyim..
evet hayatım öleymiş o yüzden de özel davetiyeden vazgeçtim sonuçta gerek yok o kadar fazla para vermeye soradan atılıor gidior davetiye verdiğin kişiler atıyor sonuçta ben davetiyeye çok para ödemek istemiyorum daha sade ama şık olsun istiyorum bakalım daha var zaten düğüne bulurum ya herhalde istediğim gibi bişi
kızlar bu arada sizce kren rengi gelinliğe nasıl tonlarda makyaj gider ben buğday tenliyim saçlarım da koyu kestane beğendiğim gelinlik de krem nasıl makyaj olmalı ki böle çok abartı durmasın yüzümde istiyorum makyaj var ama yok gibi olsun hangi renkler gider sizce yaa
aynen hiç gerek yok tatLIM...kıs sen benim nikah fotolarımı gördünmü..nikah bölümünde..:dance:
baktım hayatım süper resimler çok beğendim hatta nikahta giydiğin kıyafet de çok hoşuma gitti Allah mesut etsin bir ömür inşallah tatlım :1hug:
makyaj malzemlerini al yanına evde dene bence...gözlerine göre gidecek bişeyler sürersin..
önceden dene kendin..sana hangisi hoş gelirse.yerimseniben
haklısın doru sölüosun a.s en güzeli evde denemek daha önceden giri tonlarında far sürerdim çokda hoşuma giderdi belki o tarz bişiler olabilir diye düşünüyorum
Günaydın kıslarrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?