2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Benimde 2,5 ayım kaldı düğünüme gelinlik bakmaya başlıyorum daha yeni önümüzdeki aya...

Dert etme kendine daha çooook çıkar böyle şeyler. Çok şükür ben ailemden öyle şeyler yaşamıyorum. Annemin tek derdi evini batırmış olmam evi toplasam bile dağnık gözüküyo heryerden eşyan çıkıyo diyo kaydirigubbakcemile3 Sadece fikir sorarım onada mesela der ki kızım ben kullanıyorum ama bana göre değil senin içine siniyosa al der bende bakarım beğendiysem alır koyarım kenara hep böyle oldu. Erkek tarafı kız tarafı muhabbeti hele hiç olmadı babam bana kalsa kızıma herşeyini yapıcam ama siz ikiniz oturun bu konuyu beraber konuşun ddi. Bizde nişanlımla konuştuk ortak noktada buluştuk ne ona ağır geldi ne bana. Zaten eşyaların aşaı yukarı fiyatları netleşmişti ona göre paylaştık aldık hepsi peşin olduğu içinde borç felan kalmadı düğünden sonrasına.

Senin şimdi kafanın rahat olması gerekiyo iki tarafı idare etmeleri düşünmemen gerekiyo kendine yoğunlaş yoksa hiççç zevki çıkmaz söyliyim. İmkanın varsa burda paylaşılanlardan fikir edin sor araştır git al götür koy eve kaydirigubbakcemile3
Annem alıştı artık kapıyı açınca bak yine çanta poşet geliyo diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 canım aynen ben de hep alışveriş yapıyorum eve kargocu gelip duruyor

Son düzenleme:

nım seni en iyi ben anlarım çünki burda erkek tarafıyla problemi olan birtek ben varım. daha doğrusu problem değilde hani sallamıyolar diyelim. bizimkilerde herşeyi yapalım edelim en iyisi olsun en güzeli olsun dedikleri için biraz ben üzülüyorum ama annem bu konuda çok destekçi, hep ben niye şunu söylemiyolar niye şunu yapmıyolar dediğimde boşver kızım yapmasınlar biz yapalım sıkma canını bunlar dert değil falan der teselli eder. hiç gaza getirmedi bu güe kadar.sana tavsiyem takma kafana bunları,ben taktım elime birşey geçmedi yüzümdeki sivilceler hariç :roflol:

biz senin eşyalarıda alırız dizeriz fiyatlandırırız sen hiç merak etme. herkese yetişiyoz zaten :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim çok sağol :roflol: halledicez bir şekilde

Son düzenleme:

Oooo hemen düzeriz çeyizi nerde ne fiyata kaydirigubbakcemile3 Vadeli bu kadar peşin bu kadar kaydirigubbakcemile3 Sen eksik listeni çıkar bize yazalım hemen

Ben zaten evleniyim bende sonrakilere de yetişirim zor bişe olduğunu biliyorum ya derim kesin kızlar eksik listenizi çıkarın benimde katkım olsun diye kaydirigubbakcemile3

Yaaa kızlar bana balayı fikri versenize deli olcammm dhaa onu halledemedimakannehir 2 gün olcak benim balayım malesef ramazan araya girdiği için .
Bide çok yüksek ihtimalle regl dönemime denk gelicek. Ve ben burnumda problem var allerjim var sıcakta duramıyorum nefes alamıyorum :sinifsinif: o yüzden şöyle rahat edebilceğim ferah bi yer deniz felan değilde geziyim yatıyım dinleniyim fotoğraf çekiyim
Öyle bi yere gidipte memnun kalan yok mu yaww mafoldumben

canım yaaa ikimizinki tam zıt şeyler. bizim erkek tarafı zengin ama göstermiyolar :roflol:
booşşşvveerrrr ama bana sorarsan takılarını verme,çünkü onlar senin geleceğin olur. zor duruma düşseniz belliki onun ailesi yardımınıza koşamayacak altınlar büyük kurtarıcı olur. Allah göstermesin tabi öyle günler hiçbirimize ama temkinli olmamız gerekir.

canım yaaa ikimizinki tam zıt şeyler. bizim erkek tarafı zengin ama göstermiyolar :roflol:
booşşşvveerrrr ama bana sorarsan takılarını verme,çünkü onlar senin geleceğin olur. zor duruma düşseniz belliki onun ailesi yardımınıza koşamayacak altınlar büyük kurtarıcı olur. Allah göstermesin tabi öyle günler hiçbirimize ama temkinli olmamız gerekir:sm_confused:

booşşşvveerrrr ama bana sorarsan takılarını verme,çünkü onlar senin geleceğin olur. zor duruma düşseniz belliki onun ailesi yardımınıza koşamayacak altınlar büyük kurtarıcı olur. Allah göstermesin tabi öyle günler hiçbirimize ama temkinli olmamız gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…