• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm ben o çorap işini hallettim zemuszemus Pentinin gelin çorapları serisi var bi bak istersen netten . Çok tatlııııııı . Onlardan giyicem jartiyerle rahat edemem o gün:umursamaz: Eve gidince giyicem. Bence sana dana öncede gösterdiğim büstiyerli takımlardan al. Orkide iç giyimden çok memnunum ben günlüklerimide kullanıyorum hep . Tabi sen bilirsin yinede.

orkidecoksikdesteklibus.jpg

tamam işte büstiyer dedikleri şey buda, bu jartiyer gibi toparlıyomu ?

Bu arada Arsecimm dün bi fotoğrafçı buldum Aylin Çiftçi diye Googleda fotoğraf çekmecesi yaz çıkıyo zaten harika çekimler yapmış ve fiyat listesini yolladı bana şok oldumm hemen randevu almak istedim ama benim düğün günümde doluymuş ağlıcam nerdeyseee çok üzüldüm yaaaa mafoldumben Bi şansını dene istersen belkim 27sinde boştur boshayallersmile Fiyat listesini mesaj atıyım sana ...

canımcım fiyat listesini bana da yollarmısın ben de uygun fiyatta güzel poz çeken fotoğrafçı arıyorum bekliyorum canım mesajını opuyorumnanaktan

off kızlar beni stres bastı ya evlilik stresi daha 5 bucuk ay var ama ben gelinliğimi bile seçmedim seçip sipariş vereceğim daha mobilyaları düşünmüyorum onlar bir ayda da olur ama gelinlik bindallı kına kıyafeti hepsine ayrı saç modeli makyajı kuaförü fotoğrafçısı of ya varya daral geliyor bazen arkadaşlar yaa zaman da su gibi geçiyor zaten anlamıyorum bile Allah tüm evlenenlerin yardımcısı olsun meğer ne zormuş yaa geceleri kabuslar görüyorum millet gelinlik giyior ben kara bir elbise falan böyle rüyalar görmeye başladım mafoldumben

off kızlar beni stres bastı ya evlilik stresi daha 5 bucuk ay var ama ben gelinliğimi bile seçmedim seçip sipariş vereceğim daha mobilyaları düşünmüyorum onlar bir ayda da olur ama gelinlik bindallı kına kıyafeti hepsine ayrı saç modeli makyajı kuaförü fotoğrafçısı of ya varya daral geliyor bazen arkadaşlar yaa zaman da su gibi geçiyor zaten anlamıyorum bile Allah tüm evlenenlerin yardımcısı olsun meğer ne zormuş yaa geceleri kabuslar görüyorum millet gelinlik giyior ben kara bir elbise falan böyle rüyalar görmeye başladım mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
tatlım daha 5 ay var diyosun. bak bizim 2 ay kaldı hala hiç panik yapmıyoruz ve hepimiz herşeyimizi burda beraber hallediyoruz, biri bişeymi aldı hemen gelip anlatıyo diğerlerimizde gidip alıyoruz hemen. ve herşeyimiz yanılmıyosam son 1 ayda şekil almaya başladı.yani sen hiç sıkma kendini. sen evlenirken biz tecrübeli olucaz herşeyi sana anlatırız panik yapma vereliniortak

Ohoooo daha şimdiden sıkıntı yapma kendine hepsi yavaş yavaş halloluyo merak etme. Bizde düşünüyoduk senin gibi ama Allah bi yerden denk getiriyo vesile oluyo bi bakmışın hepsi düzene girmiş . AmA Gerçekten Allah çeyiz hazırlığı yapanların yardımcısı olsun çok tatlı bi telaş ama maddi manevi zorr yerimseniben

tatlım daha 5 ay var diyosun. bak bizim 2 ay kaldı hala hiç panik yapmıyoruz ve hepimiz herşeyimizi burda beraber hallediyoruz, biri bişeymi aldı hemen gelip anlatıyo diğerlerimizde gidip alıyoruz hemen. ve herşeyimiz yanılmıyosam son 1 ayda şekil almaya başladı.yani sen hiç sıkma kendini. sen evlenirken biz tecrübeli olucaz herşeyi sana anlatırız panik yapma vereliniortak

Evet burası gerçekten iyiki var . Yoksa kendi başıma napardım bilmiyorum . Her kafadan bi ses çıkıyo şunu şöyle al burda bu var bundan alma onu al kafamçokkarıştı Direk burda aynı şeylerin hazırlığında olan ve seni bu yüzden çok iyi anlayacak olan kişilerle muhattap oluyosun fiyatlarına açık adreslerine kadar herşeyi paylaşıp paslaşıyoruz vereliniortak Takıl bize sende bak görüceksin herşey yoluna giricek kaydirigubbakcemile3
Arse'ninde dediği gibi biz senden önce gidiciyizz:gitme: Tecribelerimizide paylaşırız aldığımız eşyaları kullanınca daha bi güzel olucak en azından kullanışlı kullanışsız al yada alma deriz kaydirigubbakcemile5

Evet burası gerçekten iyiki var . Yoksa kendi başıma napardım bilmiyorum . Her kafadan bi ses çıkıyo şunu şöyle al burda bu var bundan alma onu al kafamçokkarıştı Direk burda aynı şeylerin hazırlığında olan ve seni bu yüzden çok iyi anlayacak olan kişilerle muhattap oluyosun fiyatlarına açık adreslerine kadar herşeyi paylaşıp paslaşıyoruz vereliniortak Takıl bize sende bak görüceksin herşey yoluna giricek kaydirigubbakcemile3
Arse'ninde dediği gibi biz senden önce gidiciyizz:gitme: Tecribelerimizide paylaşırız aldığımız eşyaları kullanınca daha bi güzel olucak en azından kullanışlı kullanışsız al yada alma deriz kaydirigubbakcemile5

Onları çok iyi anlarız biz..vereliniortak

canlarım tavsiyeleriniz için saolun çok rahatlattınız beni Lindadrkcım çok haklısın benim annem bile yapıyor herşeye karışıyor bir mobilya gösteriyorum küçük diyor yatak odası dolabına mesela küçük dedi dün çok büyük halı istemiyorum dedim olmazmış öleee küçücükkk halı tuhaf dururmuş ya ben öle istiyorum diyorum bu sefer de kızıp naparsan yap hiç dinlemiyorsun beni diyor iyice gerildim valla şimdiden yok bazı şeyleri erkek tarafı yaparmış onlardan ses çıkmıyormuş biz nişanlımla birlikte yapıcaz herşeyimizi diyorum yine de hiç biz yardımcı olamıcakmısınız nasıl ödiceksiniz oborçları deniyor valla iki arada kalıorum ortamı idare etmekten ben de yoruldum herkese sen haklısın diyorum napiimm :sinifsinif:

Back