- Konu Sahibi CADISILA87
- #17.661
uff zaten kilotlu çprap giyerim mutlaka çorapsız ayyakbı maf eder ayagımı
ya jartiyer rahat olmaz sanmıyorum yayasakkelime
Büstiyer tarzı var ama o nasıl rahatmı bilmiyorum CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff zaten kilotlu çprap giyerim mutlaka çorapsız ayyakbı maf eder ayagımı
ya jartiyer rahat olmaz sanmıyorum yayasakkelime
Cnm ben o çorap işini hallettim zemuszemus Pentinin gelin çorapları serisi var bi bak istersen netten . Çok tatlııııııı . Onlardan giyicem jartiyerle rahat edemem o gün:umursamaz: Eve gidince giyicem. Bence sana dana öncede gösterdiğim büstiyerli takımlardan al. Orkide iç giyimden çok memnunum ben günlüklerimide kullanıyorum hep . Tabi sen bilirsin yinede.
![]()
Gitti gidiyorda 44 tlymiş fisfisfis
iyiymiş tatlım,bizim buralarda daha ucuzdur CADIARZU
yemekteydim kızlar.
EE bugün kimseden ses seda çıkmıyo bayanssulusmile
Haftaya en yakın arkadaşımın nişanı var ben hala ne giyeceğimi bilmiyorummmm mafoldumben
Bu arada Arsecimm dün bi fotoğrafçı buldum Aylin Çiftçi diye Googleda fotoğraf çekmecesi yaz çıkıyo zaten harika çekimler yapmış ve fiyat listesini yolladı bana şok oldumm hemen randevu almak istedim ama benim düğün günümde doluymuş ağlıcam nerdeyseee çok üzüldüm yaaaa mafoldumben Bi şansını dene istersen belkim 27sinde boştur boshayallersmile Fiyat listesini mesaj atıyım sana ...
aman yaa bendede kınaya giyecek kıyafet problemi var :uhm:
Ben bide aynı şeyleri iki kez yaşıcam bi orda bi burda kına düğün yemek birsürü kıyafet heryere napıcam bakıyım kafamçokkarıştı
senin burdaki düğün nerde oluyodu unuttum yaa :uhm:
off kızlar beni stres bastı ya evlilik stresi daha 5 bucuk ay var ama ben gelinliğimi bile seçmedim seçip sipariş vereceğim daha mobilyaları düşünmüyorum onlar bir ayda da olur ama gelinlik bindallı kına kıyafeti hepsine ayrı saç modeli makyajı kuaförü fotoğrafçısı of ya varya daral geliyor bazen arkadaşlar yaa zaman da su gibi geçiyor zaten anlamıyorum bile Allah tüm evlenenlerin yardımcısı olsun meğer ne zormuş yaa geceleri kabuslar görüyorum millet gelinlik giyior ben kara bir elbise falan böyle rüyalar görmeye başladım mafoldumben
off kızlar beni stres bastı ya evlilik stresi daha 5 bucuk ay var ama ben gelinliğimi bile seçmedim seçip sipariş vereceğim daha mobilyaları düşünmüyorum onlar bir ayda da olur ama gelinlik bindallı kına kıyafeti hepsine ayrı saç modeli makyajı kuaförü fotoğrafçısı of ya varya daral geliyor bazen arkadaşlar yaa zaman da su gibi geçiyor zaten anlamıyorum bile Allah tüm evlenenlerin yardımcısı olsun meğer ne zormuş yaa geceleri kabuslar görüyorum millet gelinlik giyior ben kara bir elbise falan böyle rüyalar görmeye başladım mafoldumben
Pendikte canım adalara karşı sahilde![]()
:roflol: :roflol: :roflol:
tatlım daha 5 ay var diyosun. bak bizim 2 ay kaldı hala hiç panik yapmıyoruz ve hepimiz herşeyimizi burda beraber hallediyoruz, biri bişeymi aldı hemen gelip anlatıyo diğerlerimizde gidip alıyoruz hemen. ve herşeyimiz yanılmıyosam son 1 ayda şekil almaya başladı.yani sen hiç sıkma kendini. sen evlenirken biz tecrübeli olucaz herşeyi sana anlatırız panik yapma vereliniortak
Evet burası gerçekten iyiki var . Yoksa kendi başıma napardım bilmiyorum . Her kafadan bi ses çıkıyo şunu şöyle al burda bu var bundan alma onu al kafamçokkarıştı Direk burda aynı şeylerin hazırlığında olan ve seni bu yüzden çok iyi anlayacak olan kişilerle muhattap oluyosun fiyatlarına açık adreslerine kadar herşeyi paylaşıp paslaşıyoruz vereliniortak Takıl bize sende bak görüceksin herşey yoluna giricek kaydirigubbakcemile3
Arse'ninde dediği gibi biz senden önce gidiciyizz:gitme: Tecribelerimizide paylaşırız aldığımız eşyaları kullanınca daha bi güzel olucak en azından kullanışlı kullanışsız al yada alma deriz kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: :roflol:
tatlım daha 5 ay var diyosun. bak bizim 2 ay kaldı hala hiç panik yapmıyoruz ve hepimiz herşeyimizi burda beraber hallediyoruz, biri bişeymi aldı hemen gelip anlatıyo diğerlerimizde gidip alıyoruz hemen. ve herşeyimiz yanılmıyosam son 1 ayda şekil almaya başladı.yani sen hiç sıkma kendini. sen evlenirken biz tecrübeli olucaz herşeyi sana anlatırız panik yapma vereliniortak