- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.641
Ne altını?Bir de altın mı isteyeceğiz orda,ay ne karışık işler bunlar böyle.
Canım erkeğin kadına mehir vermesi vaciptir diye biliyorum ben. Yani bu bi anlaşma zorunluluk gibi değil. Seni nikahına aldığı zaman zor bir zamanın olur Allah korusun kötü bişey olur yanlış olmasın ama kadının bi süre geçimini karşılayacak şekilde sembolik birşey yazılıyomuş nikah sırasında. İmam veriyomuş yazdığı kağıdı size zaten. Bende tam detayını bilmiyorum ama arkadaşlarımdan duymuştum benim mehirim şu kadardı felan demişlerdi. Akşam babama sorucam merak ettim şimdi bende CADIARZU
Hımm anladım canım,iyice araştırmak lazım bunu yoksa o gün orda öylece kalakalırız.
Ne altını?Bir de altın mı isteyeceğiz orda,ay ne karışık işler bunlar böyle.
oley bugün 3 e kadar çalışıyoruz:lepi:
oley bugün 3 e kadar çalışıyoruz:lepi:
MADDİ DE OLUR MEHİR MANEVİDE..MANEVİ NASIL OLUR DERSENİZ MESELA KADIN ERKEKTEN İLK 1 YIL İÇİNDE UMRE İSTİYORUM FALAN DİYEBİLİR.MANEVİ OLARAK BİR ÖRNEK SADECE BUNLARI ÇOGALTMAK MÜMKÜN.YADA MADDİ 350 GR ALTIN:jeyyar:
Hımm anladım canım,iyice araştırmak lazım bunu yoksa o gün orda öylece kalakalırız.
niye beaaaa nolmuş bayrammı ?
aklinialirimsmileniye beaaaa nolmuş bayrammı ?
niyekücadıarzu
Bende istiyorum tatil yaaaa :sinifsinif:
aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
türkiye rallisi nedeniyel saat 16.00da yollar trafige kapanıcakmışş..haberleri okuyun..,
bizde servis kullandgımız için..tüm şirkey 3 te çıkıcak..kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
türkiye rallisi nedeniyel saat 16.00da yollar trafige kapanıcakmışş..haberleri okuyun..,
bizde servis kullandgımız için..tüm şirkey 3 te çıkıcak..kaydirigubbakcemile3
ya kızlar kulakdan dolma bir bilgi benimki ama mehir denilen şey şimdiki resmi nikahtaki nafaka gibi düşünülüyo. yani eşi öldüğünde, ayrıldıklarında falan gibi kadının yanlız kaldığı tek başına geçimini sağlaması gerektiği durumlarda kadını madur etmemek için verilen birşeymiş.
ohhh ne ala memlekettt, bizde yok öyle birşey valla :sm_confused:
ya kızlar ben gelin iç çamaşırına takılmış durumdayım.Help meeeeee bilmiyorumkismile
Ben nişanda mağazanın birinin önünden geçerken jartiyerli takım almıştım. annem dün dediki bir dene bakalım rahat edecekmisin veya iyi duracakmı senin gelinlik modeline göre dedi. giydim hiç güzel durmadı.modelinden kaynaklı.nerden aldığımıda hatırlamıyorumki değiştireyim. marka birşey değil. herkes diyoki gelinliğin altına ayakkabı vurmasın diye çorap giymek iyi oluyomuş,bu yüzden jartiyer daha iyi diyolar.şimdi tekrar alıcam ama şimdi kararsız kaldım. nasıl birşey alsam nerden alsam diye bilmiyorumkismile
ya kızlar ben gelin iç çamaşırına takılmış durumdayım.Help meeeeee bilmiyorumkismile
Ben nişanda mağazanın birinin önünden geçerken jartiyerli takım almıştım. annem dün dediki bir dene bakalım rahat edecekmisin veya iyi duracakmı senin gelinlik modeline göre dedi. giydim hiç güzel durmadı.modelinden kaynaklı.nerden aldığımıda hatırlamıyorumki değiştireyim. marka birşey değil. herkes diyoki gelinliğin altına ayakkabı vurmasın diye çorap giymek iyi oluyomuş,bu yüzden jartiyer daha iyi diyolar.şimdi tekrar alıcam ama şimdi kararsız kaldım. nasıl birşey alsam nerden alsam diye bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?