2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ne altını?Bir de altın mı isteyeceğiz orda,ay ne karışık işler bunlar böyle.

Canım erkeğin kadına mehir vermesi vaciptir diye biliyorum ben. Yani bu bi anlaşma zorunluluk gibi değil. Seni nikahına aldığı zaman zor bir zamanın olur Allah korusun kötü bişey olur yanlış olmasın ama kadının bi süre geçimini karşılayacak şekilde sembolik birşey yazılıyomuş nikah sırasında. İmam veriyomuş yazdığı kağıdı size zaten. Bende tam detayını bilmiyorum ama arkadaşlarımdan duymuştum benim mehirim şu kadardı felan demişlerdi. Akşam babama sorucam merak ettim şimdi bende CADIARZU

MADDı DE OLUR MEHıR MANEVıDE..MANEVı NASIL OLUR DERSENıZ MESELA KADIN ERKEKTEN ıLK 1 YIL ıÇıNDE UMRE ıSTıYORUM FALAN DıYEBıLıR.MANEVı OLARAK BıR ÖRNEK SADECE BUNLARI ÇOGALTMAK MÜMKÜN.YADA MADDı 350 GR ALTIN:jeyyar:

Hımm anladım canım,iyice araştırmak lazım bunu yoksa o gün orda öylece kalakalırız.

Evet cnm öyleymiş

Hımm anladım canım,iyice araştırmak lazım bunu yoksa o gün orda öylece kalakalırız.

a.s

ya kızlar kulakdan dolma bir bilgi benimki ama mehir denilen şey şimdiki resmi nikahtaki nafaka gibi düşünülüyo. yani eşi öldüğünde, ayrıldıklarında falan gibi kadının yanlız kaldığı tek başına geçimini sağlaması gerektiği durumlarda kadını madur etmemek için verilen birşeymiş.

ohhh ne ala memlekettt, bizde yok öyle birşey valla :sm_confused:

aynen öyle canımvereliniortak

ya kızlar ben gelin iç çamaşırına takılmış durumdayım.Help meeeeee bilmiyorumkismile
Ben nişanda mağazanın birinin önünden geçerken jartiyerli takım almıştım. annem dün dediki bir dene bakalım rahat edecekmisin veya iyi duracakmı senin gelinlik modeline göre dedi. giydim hiç güzel durmadı.modelinden kaynaklı.nerden aldığımıda hatırlamıyorumki değiştireyim. marka birşey değil. herkes diyoki gelinliğin altına ayakkabı vurmasın diye çorap giymek iyi oluyomuş,bu yüzden jartiyer daha iyi diyolar.şimdi tekrar alıcam ama şimdi kararsız kaldım. nasıl birşey alsam nerden alsam diye bilmiyorumkismile

uff zaten kilotlu çprap giyerim mutlaka çorapsız ayyakbı maf eder ayagımı

ya jartiyer rahat olmaz sanmıyorum yayasakkelime

Cnm ben o çorap işini hallettim zemuszemus Pentinin gelin çorapları serisi var bi bak istersen netten . Çok tatlııııııı . Onlardan giyicem jartiyerle rahat edemem o gün:umursamaz: Eve gidince giyicem. Bence sana dana öncede gösterdiğim büstiyerli takımlardan al. Orkide iç giyimden çok memnunum ben günlüklerimide kullanıyorum hep . Tabi sen bilirsin yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…