• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım yaaa ikimizinki tam zıt şeyler. bizim erkek tarafı zengin ama göstermiyolar :roflol:
booşşşvveerrrr ama bana sorarsan takılarını verme,çünkü onlar senin geleceğin olur. zor duruma düşseniz belliki onun ailesi yardımınıza koşamayacak altınlar büyük kurtarıcı olur. Allah göstermesin tabi öyle günler hiçbirimize ama temkinli olmamız gerekir:sm_confused:[/al

evet canım haklısın temkinli olunmalı

Son düzenleme:
yok kendi takılarımı vermem sadece damada takılanların bir kısmını sanırım almayı düşünüyorlar o da düğün salonu gelinlik için falan sanırım hepsini almıcaklar zaten yoksa ben de razı gelmezdim nişanlım da gelmezdi zaten öyle bir şeye

TATLIM zaten düğünlerde insanlar nereyi boş görürse oraya takıyı iliştiriyolar, yani genelde ilk aileler takı takıyo onlarda gelinin yakasına takarlar damadın yakası boş olur ve enteresan insanlarda aa biz damada takalım gelinin yakası dolmuş derler oraya takarlar.ama takılar sonra birleştirilir.yani o ayrımı neye göre yapacaklar dikkat et. düğün işlerinde insanlar bu problemi hep yaşarlar ve sonu hiç iyi bitmez.

Başbaşa kaldık aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bende balayı için yer bakıyorum rotamı değiştirdim Kapadokyaya mı gitsek yaa harika fotoğraflar çekerim orda ben kaydirigubbakcemile3 Güzelde bi otel var :uhm:

kızım kocanın fotoğraflarını çek napacaksın kapadokyayı çekip :roflol:

Meraba kızlar
bu benden size kutlu doğum haftası münasebetiyle özel:

sevgililergunulilycicek50.jpg

Meraba kızlar
bu benden size kutlu doğum haftası münasebetiyle özel:

sevgililergunulilycicek50.jpg

canım çok tatlısın, utandım valla akıl edemedim diye senağlama

üzülerek kızlar ben çıkıyorum, akşam sevgilimle randevum var, boğaza yemeğe gidiyoruz bu güzel havanın hayrına alkisalkisalkis

herkese iyi haftasonları

canım çok tatlısın, utandım valla akıl edemedim diye senağlama

üzülerek kızlar ben çıkıyorum, akşam sevgilimle randevum var, boğaza yemeğe gidiyoruz bu güzel havanın hayrına alkisalkisalkis

herkese iyi haftasonları

Görüşürüs canımm şimdiden afiyet olsunnn
Bende akşam için plan yaptım çıkıyorum şimdii öptümm görüşürüss opuyorumnanaktan

Back