2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar benim bildiğim artık resmi nikahın olması gerekiyor bunun için.

yaa bizim kuzenin olmuştu düğünden 1 ay önce erkek tarafı istemişti.dedesinin hep gittiği tanıdık cami hocası varmış ondan rica etmişler oda yapmış. normalde tanıdık yoksa sorun çıkarıyolarmış,evlilik cüzdanını istiyolarmış diye duydum CADIARZU

eee tabiki artık insanlara güven kalmadıgı için bu uygulamayı kaldırdılar...

şart koydular...kandırıkçılar yüzünden:mymeka:

bizdede kimse lafını bile etmedi cook önceden birara annemle konuşmuştuk da olmasa olur önemli olan resmi nikah demişti.

Yaaa evet bak onu biliyorum işte imam nikahını kıydırıp resmi nikahtan kaçanlar oldukları için . Öyle bi yasak var artık. Resmi nikahı görmeyen imamlar kıymıyolar çok doğru bi davranış bence eskiden ne kadar kötyüdü vereliniortak

Bence de resmi nikahın şart olması güzel ; ama işte bizim nikahımız düğün salonunda kıyılacağı için,mecburen düğün gününe kalıyor :/

Bayana mehir olarak ne istiyosun eşinden diye soruyolarmış kızlar ,bide 3 defa kabul ediyomusun diye soruluyomuş hemen öğrendim burdaki tecrübelilerden kaydirigubbakcemile3 32 farz felanda sorulmuyomuş ama yinede super87den bilgi alırıss

evet canım öyel...altın istiyormuş bayan mehir diye geciyor sanırımCADIARZU
evet 3 kez her ikimzde ettinmi ettm ettin mi ettim..ettinmi ettm diyecekmişiz..o kdar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…