• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

k valıdeye bıde nevresım takımı dantelden olursa cok ıyı olur cnm etek penye tarzı bısey de

gaf cnm bız düğüden 1 2 gun sonra rızeye gtcez onlar gelemez zaten hem bı balayı nıyetıne hemde aradan cıkmış olcak

k valıdeye bıde nevresım takımı dantelden olursa cok ıyı olur cnm etek penye tarzı bısey de

gaf cnm bız düğüden 1 2 gun sonra rızeye gtcez onlar gelemez zaten hem bı balayı nıyetıne hemde aradan cıkmış olcak

Biz balayına gitmiycez galiba zaten bir sürü masraf yapıcaz bilmiyorum yinede yaza eğer ben işe başlamamış olursam gideriz rizeye ama başlarsam bi dahaki sene yada bayramlardan birinde artık

günaydın herkese

ii haftalarrr bayram yaklaşıyor kızlar bayramda geline bişi alınır mı bu bizim ilk bayramımızda nişanda takım falan almıştık onları giyerim diye konuşmuştuk nişanlımla ama annemde damadına bi kazak gömlek hediye alalım ilk bayram şimdi dio ama bana bişi alıncak mı bilmiyorum açıkçasıda sanmıyorum:sm_confused:

günaydın herkese

ii haftalarrr bayram yaklaşıyor kızlar bayramda geline bişi alınır mı bu bizim ilk bayramımızda nişanda takım falan almıştık onları giyerim diye konuşmuştuk nişanlımla ama annemde damadına bi kazak gömlek hediye alalım ilk bayram şimdi dio ama bana bişi alıncak mı bilmiyorum açıkçasıda sanmıyorum:sm_confused:

bana ilk bayramda bişey almadılar harçlık verdiler .biz giderken nişanlıma gömlek almıstık geçen ramazanda.kurban bayramında çorabıma kadar bütün kıyafetleri aldılar bir de tatlı aldı yanına kayınvalidem.biz pantalon aldık nişanlıma.çoğu yerde alınır diye biliyorum ben.

bızde alınır karsılıklı olarak ve bız alcaz
kendı paramızla gezıp beğenıp alcaz

bana ilk bayramda bişey almadılar harçlık verdiler .biz giderken nişanlıma gömlek almıstık geçen ramazanda.kurban bayramında çorabıma kadar bütün kıyafetleri aldılar bir de tatlı aldı yanına kayınvalidem.biz pantalon aldık nişanlıma.çoğu yerde alınır diye biliyorum ben.

siz ne zmndır nişanlısınız canım bizim 4 ay oldu ilk bayram bakalım nasıl geçicek bakalımm
bende kayınvalideme ufak bi hediye alırım die düşünüyorum içimden gelen o yane bakalımyerimseniben

biz nişanlanalıda 3 ay oldu bakalım ilk bayramımız nasıl geçicek

hayırlı olsun hepimiz için Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah

günaydın herkese

Günaydın kızlar ben geldimmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

Bizimde adetlerimizde bayramda kız da erkekte giydirilir ama bizim bu 3. bayramımız :nazar: adetleri pek uygulamıyoruz biz masrfa olmasın diye zaten bayramda yeni bişeyler alıyoruz kendimize gereksiz diye düşündük onun için hiç almadık

işte bzde o yenı bısılerı bırbırımıze alıyoz
o bana alcak ben kendıme bıdaha almıycam
bende kendıme alcam paramla ona alcam:lepi:

biz nişanlanalıda 3 ay oldu bakalım ilk bayramımız nasıl geçicek

bizim için çok merak edilcek bi durum dimi amaakaydirigubbakcemile3

nası geçcek nası olcak falan bide hep önceden bayramlarda yalnız oluyosun ee mecburen akraba ziyareti görüşemiosun sinir oluyodum kötükedihüso
ama artık birlikte bişiler planlamak çok güsel bişi bide gönlünü gere gere babana sölemek kaydirigubbakcemile3
allah kimsenin huzurunu bozmasın ömür boyuuuu opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar,sabah sabah ne güzel kaynatmıssınız,
benimkinin ailesi izmirde olduğu için ben telefonla arıyorum sabahın erken saatlerinde,
bayramlarını kutluyorum,keşke beraber geçirsek diye gözlerinin içine bakıyorum ama
4 sene önce burdalardı bayramda,harçlık vermişti kayınvalidem
17 yaşındaydım,çocuk sayılırdım tabi kaydirigubbakcemile3
almadım salak gibi,nişanlıma vermiştim,,

Back