Ben sizi cidden anlamıyorum. Bir adam bekar bir kadınla sürekli neden telefonda görüşür ya da geceleri saatlerce sebebi ve açıklaması yokken dışarı çıkar, üstelik geçmişide belli, siz bal gibi biliyorsunuz aldattığını. O dinleme cihazında duysanızda birşey değişmeyecek, zira o elde ettiğiniz delilin hukuken bir geçerliliği yok bunu sizde biliyorsunuz. Eee o zaman neden zorluyorsunuz, daha önce boşanmamışsınız, şimdi kocanız o kadar gözünüze sokmasına rağmen hala bir adım atmıyor, birde burdan duyayım diye kendinize bahane arıyorsunuz. Siz boşanmazsınız o yüzden eşinizle iyice yüz göz olup kendinizi eşinizin gözünde daha da aciz duruma düşürmeyin.
Allah aşkına daha önce eşini aldattığı ispatlanmış bu konuda sabıkalı bir adam, ne kadar laf cambazı olursa olsun, sadece iş yeri komşusu olan dul bir kadınla gizlice yapılan bir sürü görüşmeyi, gece saatlerce sebepsiz dışarı kaybolmaları nasıl mantıklı bir şekilde açıklayacak, ya da onun saçma bahanelerine hangi insan evladı inanacak. Boşanın boşanmayın hayat sizin ama bence şuan yaptığınız gibi kendinizi kandırmaktan vazgeçin bence.