• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kusura bakmayın geç cvp verebıldım... hazıranda olcak düğünümüz inşallah:) sizlerin ne zamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

bide sabahtan canım sıkıldı valla
nişanlımın kardesi sarılık oldu,hastaneye yatırdılar,üstelik bulaşıcı bir virüsmüş,
çok üzüldüm,sabah bi olay olmustu telefonda haşlamıstım çocuğu sonradan çok üzüldüm,
nişanlıma söyledim hemen gidin test yaptırın diye,inşallah onlara bulaşmamıştır.

Çok geçmiş olsun cnm yoktur inş. bişey bak koltukların içine sindi çok sevindim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :nazar:

Merhaba canlarımmmmmmm
nasılsınızzzzzzz???
Ben sizden çok ayrı kaldım günlerdir önemli bişiler kaçırdım mı??????Neler oluyor hayatınızda???

Merhaba cnm iyiyiz sen nasılsın henüz değişik bişeyler yok zaman var sanırım hazırlıklara :sinifsinif:

Bizde ev almıştık hatırlarsanız, evi teslim ettiler nihayet bize opuyorumnanaktan Dolaplarda sorun vardı yenisini takmışlar,daireyi temizlemişler.Evimiz hazır ve nazır bizi bekliyo ama biz daha 9 ay beklemek zorundayız :çok üzgünüm:

Ohh ne güzel cnm ev olsunda en önemlisi o zaman geçer takma kafana bende kendimi öyle avutuyorum :sinifsinif:
kusura bakmayın geç cvp verebıldım... hazıranda olcak düğünümüz inşallah:) sizlerin ne zamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

İnş.cnm Allah mesut etsin benim düğünüm Allah kısmet ederse nisanda olacak :nazar:

Benimde kısmetse martda kızlar.önce ben gidiyorum galiba :gitme: Bu arada madem damada alınır dediniz.sizin fikirlerinize güvenerek alıcam bende kıyafet

Benimde kısmetse martda kızlar.önce ben gidiyorum galiba :gitme: Bu arada madem damada alınır dediniz.sizin fikirlerinize güvenerek alıcam bende kıyafet

en erken sen evleniosun canım içimizde
bişey kalmamıs 7 ay falan
hayırlısı olsun,
hazirancılarda çok

Kızlar hava ne kadar kötü dimi,ofistede nem var havalardan heralde,
daha dün gece yatmadan banyo yaptım ama yüzüm yapış yapış oldu,
ben bu havalarda özellikle kışın evde olup,yatıp türk filmi izlemek istiyorum,
ama hep hayal olarak kalıyo

Kızlar hava ne kadar kötü dimi,ofistede nem var havalardan heralde,
daha dün gece yatmadan banyo yaptım ama yüzüm yapış yapış oldu,
ben bu havalarda özellikle kışın evde olup,yatıp türk filmi izlemek istiyorum,
ama hep hayal olarak kalıyo

valla canım ben bu kış yapıcam işten ayrılıp evin tadını çıkarcam dinlenicem biraz

en sevdım mevsım kışzemuszemus o yüzden sorun yok
yalnız acıktım oruc deılım yukarı cıktığımda yeseydım keske
oruclu ıken hıc acıkmıyom ama bugun açım :tomato:

2010 gelin adayları.hazırlıklar ne alemde. ne zaman başlayacak sizin koşuşturmaca. nişanlım oacak ayında düğün günü-düğün solonu işlerini ayarlamaya başlarız diyo ya bakalım.

canım benim ıvır zıvır olan herşeyy tamamm

yemek seti tencere seti elektrik süpürgesi vs vs uzar gider lisete

benim asıl almam gerken büyük eşylar kaldıı

onlarıda ya bu ay yada bidahaki ay alıcam 2010 nisan,mayıs,haziran tam taih belli değil

nikah yapıcam bakalım kısmet

ben de beyaz eşyamı aldım. mutfak ve nevresim tk. vs. tamam. mobilyaları berebar alcaz, ev işi belli olunca.
elzem ihtiyaç olarak elektirkli süpürge kaldı. bosh ve philips maraton arasında kaldım 575 ytl. okadar para vermıyeyım de bekodan 250 ytl lik bişey mı alsam karar veremedım.
siz ne aldınız elektirk süpürgesi

cezve-borcam-günlük tabak-günlük nevresim falan almıycam.düğünde hediye getiriyorlar. getirmezlerse de ihtiytacım oldukça evlendikten sorna alcam.herşeyim tam olsun diye ıcık cıcık herşeyi almıyorum.ana eşyalarımı aldım.yeter.

kaçıncıya aynı konular dönüyo ama söylemekten nedense hiç bıkmıyorum
canım benim mobilyalarımın hepsi alındı yerleşti
sadece halı perde tv ve buzdolabımız kaldı,onuda evliliğe yakın alıcazki borcu erteleyebilelim
onun dısında nikah olacak düğün yok,aralıkta gün alıcaz

cezve-borcam-günlük tabak-günlük nevresim falan almıycam.düğünde hediye getiriyorlar. getirmezlerse de ihtiytacım oldukça evlendikten sorna alcam.herşeyim tam olsun diye ıcık cıcık herşeyi almıyorum.ana eşyalarımı aldım.yeter.

bende aynı şeyi düşünüyorum canım,çok mantıklı hareket ediyosun,çok hoşuma gitti

Back