• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

delı mıyık neyık ya bız
herseyın fotosunu cekıyok

enson benımkı foto makınamı aldı kıllığına getrmedı hee sonra o getrdı ablama verdım köye gttı geldı
bu arada bende onları kolıledımkı hıc acasım yok:delphin:zaten vaktımde yok
artık bundan sonra ınş ceker koyarım

delı mıyık neyık ya bız
herseyın fotosunu cekıyok

enson benımkı foto makınamı aldı kıllığına getrmedı hee sonra o getrdı ablama verdım köye gttı geldı
bu arada bende onları kolıledımkı hıc acasım yok:delphin:zaten vaktımde yok
artık bundan sonra ınş ceker koyarım

Deliyik evlenmeyede çok hevesliyik zemuszemus benimkinin haberi yok çektiğimden bi olsa ömür boyu dalga geçer benimle kaydirigubbakcemile3

yine çeyizz kaydirigubbakcemile3

12100034.jpg

Nihale

12100036.jpg

ütüm

12100028.jpg

ütün çok güüzeeeeeelll,,güle güle kullan canım.
aman ha kızlar sakın söylemeyin böle manyak gibi çekip çekip resimleri koyduğumuzu,
çok fena dillerinden düşmeyiz,,dalga geçerler,önemsemiyormuş gibi yapalım sengözlerimebaksanab

yine çeyizz kaydirigubbakcemile3

12100034.jpg

Nihale

12100036.jpg

ütüm

12100028.jpg

Çok güzel cnm herşeyin güle güle kullan benimde aslında blenderimi değiştirmem lazım eski modelde kararsızım sonramı değiştiririm şimdi bi sürü ihtiyacımız varken varolan bişeyi yeniden almak ne bilim kararsızım fisfisfis

sankı ben bu resımlerı gordum bırden öle bı his kapladı
gule gule kullan cnm

ayrıca ben hep koyarımm nan kımse baa bısı dıyemez yolarım,::mymeka:

Teşekkürler kızlar.çeyizlerin fotoğraflarını çekip koyduğumu tabiki söylemiyorum benimkide çok dalga geçer delimisin diye kaydirigubbakcemile3 ama napalım biz kızlar seviyoruz bu heyecanlarımızı paylaşmayı demi ama.zemuszemus

ya bişey soracam sizde erkek tarafına düğünde hediye verilir mi verilirse ne verilir

Herkese göre değişri canım.biz nişanda saat taktık düğünde takmıcaz.bana set takılcak.ama nişanda takmayanlar düğünde saat takıyolar genelde.yada erkek bilekliklekten hoşlanıyosa öyle bişeyde olabilir

ya bişey soracam sizde erkek tarafına düğünde hediye verilir mi verilirse ne verilir

Erkek tarafına hediye verilmezde biz nişanda bohça yapmadık ailesine el öpmeye giderken onları vericem başka ekstra bi hediye yok bildiğim kadarıyla

Herkese göre değişri canım.biz nişanda saat taktık düğünde takmıcaz.bana set takılcak.ama nişanda takmayanlar düğünde saat takıyolar genelde.yada erkek bilekliklekten hoşlanıyosa öyle bişeyde olabilir

Benimkisi altın takmıyo bizde saat takıcaz düğünde ona zaten erkeğe başka bişey takılmıyoki

Erkek tarafına hediye verilmezde biz nişanda bohça yapmadık ailesine el öpmeye giderken onları vericem başka ekstra bi hediye yok bildiğim kadarıyla

Benimkisi altın takmıyo bizde saat takıcaz düğünde ona zaten erkeğe başka bişey takılmıyoki

zaten erkeği altın bozuyo aman takmayın bileklik mileklik kızlar :roflol:

i akşamlar kızlar nasılsınız
berbat bı haftasonu gecırdımm askım yok cok yalnız ve sıkıldımm h sonları calısıyomafoldumben
ctesı aksama kadr calıstımm ıftara yetısemedım
mısafr doluydu ev bulasık hazrlık derken yattım
bugunde kalktım temıslık yaptım
orkıdem ıcın saksı toprak ılac aldım askım yollamıştı bana cok i bakmam lazım
sonra gene mısafr derken gün bıttı

erkek tarafına hedıye derken sanırım sadece damat deıl aılesınıde kastedıyon
ben nışanda deıl düğünden sonra el öpmeye rizeye gıdınce aılesıne(anne baba gorumceme)bohca yapcam
damat ıcın bızde düğünde saat takılır ama altın takmaz benımkı o yuzden cumhurıyet altını aldrcam aılem
hem lazım olur hemde altın saatı kuyumcu bıle almaz satmaya kalksan
artı zaten damatlığı falan bız alcaz nışan
ayrıca ben spor bı saat almayı düşünüyorum

i akşamlar kızlar nasılsınız
berbat bı haftasonu gecırdımm askım yok cok yalnız ve sıkıldımm h sonları calısıyomafoldumben
ctesı aksama kadr calıstımm ıftara yetısemedım
mısafr doluydu ev bulasık hazrlık derken yattım
bugunde kalktım temıslık yaptım
orkıdem ıcın saksı toprak ılac aldım askım yollamıştı bana cok i bakmam lazım
sonra gene mısafr derken gün bıttı

erkek tarafına hedıye derken sanırım sadece damat deıl aılesınıde kastedıyon
ben nışanda deıl düğünden sonra el öpmeye rizeye gıdınce aılesıne(anne baba gorumceme)bohca yapcam
damat ıcın bızde düğünde saat takılır ama altın takmaz benımkı o yuzden cumhurıyet altını aldrcam aılem
hem lazım olur hemde altın saatı kuyumcu bıle almaz satmaya kalksan
artı zaten damatlığı falan bız alcaz nışan
ayrıca ben spor bı saat almayı düşünüyorum

canım öle oluyo ramazanda. bizimde evimiz ağa evi gibi maşallah allah eksikliklerini göstermesin çok olur giden gelenimiz ev işi bulaşık derken zaten hiiiç bişiie zamanı kalmıo insanın.
he bohça mohça işine de çok yorum yapamıorum malum daha tecrübem yok :roflol:

bi uğurböcüğü anlamış beni kızlar: :))))) peki canım ne bırakıyonuz bohçalara. mesela ben lif, havlu, mevlüt örtüsü,patik,seccade,gömlek, çorap bırakacağım da bi de bişey daha bırakmak istiyorum. pijama takımı ayıp mı olur acaba?? ne dersiniz? tabi bayanlara. ayrıca ben alacam iyi hoş ama onlar da benim kardeşlerime alacak mı?

bi uğurböcüğü anlamış beni kızlar: :))))) peki canım ne bırakıyonuz bohçalara. mesela ben lif, havlu, mevlüt örtüsü,patik,seccade,gömlek, çorap bırakacağım da bi de bişey daha bırakmak istiyorum. pijama takımı ayıp mı olur acaba?? ne dersiniz? tabi bayanlara. ayrıca ben alacam iyi hoş ama onlar da benim kardeşlerime alacak mı?

Aynen canım düşündüklerinin hepsi konuluyo birde kaynana çarşafı yaptık biz yani nevresim aldık taçtan çarşafı düz renk olan ona dantel yaptı annem pikolattık hazır düğünü bekliyi kaydirigubbakcemile3
Böcük zaten altın saat takan kalmadı artık spor güzel bi şey al ben öyle yapıcam kendi beğenir alırız.El öpmeye te rizeyemii gidicen kız ben buraya geldiklerindemi versem yoksa yaza gideriz tatil için bizde rizeye o zamanmı götürsem fisfisfis

BU ARADA BENDE BU YORUMU YAPMIŞIM CANIM BENDE ANLAMIŞ OLUYORUM SANIRIM kaydirigubbakcemile5

Back