- Konu Sahibi CADISILA87
- #1.361
Ne gusel ugurbocugu:) cok sevindim senin adına. Ama çalışmadıgımı düşünerek bana nerden başlamamı önerirsiniz. Bi yerden başlamalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakın buda benim kahvaltı takımım
![]()
![]()
slm kızlar...
ben 2010 eylül gelini olucam Allah nasip ederse! Bende şimdiden çok heyecanlıyım...:asigim:
bende varım bende :)
Rabbim kısmet ederse bizde 2010 haziran yada temmuz ayında evlenicez
selamlar. en aranıza yeni katıldım:)) ben burdayım kızlarrrrrrrzemuszemus
Ya bu arada bende önümüzdeki yaza evlenicem allah izin verirse. gerci daha tam b elli deil ama kendi kendime gelin guveyde olabilirim. Ben almıyorum öle bişey. En son gerci paşabahçenin çay pasta takımı vardı ondan aldım küçük bi kolide bardaklar , pasta tabakları gibi. oda ablam kendine alacakmış öle aldım bende. Öyle biriktirmiyorum. işten de ayrıldım çalışmıyorum şu ara.ve çalışmıcam bi süre.evlilik kesinleşince 3-5 ay önce gider ne gerekiyosa alırım diyorum. bilmiyorum dogru mu..ufak tefek şeyler gordukce almak mı iyi olur...
karaca çin malı canım sakın alma,
hisar al korkmaz al,benim çelik tencerem yok kızlar,nişanlımın az kullanılmıs çelik tencereleri var onları kullanıcaz,ne gerek var hazırda varken gidip yenilerini almaya,sağolsun kayınvalidem gidip tefalden boy boy tavalar bile almıs,ilerde oğlum için lazım olur diye ne düşünceli kadın,bizim 9 ay var daha ama hemen hemen herşeyimizi aldık,sadece halı,perde ve tv kaldı zemuszemus
bide nevresim ve yatmak için yataş yatak..
ıvır zıvırlarda var 3-5 ama onlarıda nişanlımın migros kartındaki bedavalardan alıcam her ay 150 tl likhakkı var,migrostada gönlüme göre çok şık şeyler geliyor,geldikçe 9 ayda tüm eksiklerimi beleşe getirmiş olucam sositososito
ne şanslıyım dimi![]()
aksu marka çok iyi canım
annem çeyizinde almıs,taşş gibi halada onları kullanıyoruz..
Bende çeyizimin bi kısmını hep o migros çeklerimle tamamladım canım süper şeyler oluyo doğru karar opuyorumnanaktan
gördüm canım senin çeyizlerini çeyizlerimiz köşesinde migrostan almıssın,hepsi çok güzeller.
benim nişanlımda migrosta çalısıyo,güney marmara migros,şok tansaş sorumlusu
sürekli dolaşıyo,gördüğü şeylerden alıyo,fakir blendır,king çay makinası ve tost makinası aldık,2 tane balayına giderken lazım olur diye bavul aldık,ben gecen gün gittim bursadaki mağazasında ürünlere inanamadım,sanki paşabahçe mağazası gibi ürün yelpazesini çok geniş tutmuslar ve çok kaliteli,herşeyimi ordan alıcam
ohh hemde ne şanslı bızım bıseyımız yokkaraca çin malı canım sakın alma,
hisar al korkmaz al,benim çelik tencerem yok kızlar,nişanlımın az kullanılmıs çelik tencereleri var onları kullanıcaz,ne gerek var hazırda varken gidip yenilerini almaya,sağolsun kayınvalidem gidip tefalden boy boy tavalar bile almıs,ilerde oğlum için lazım olur diye ne düşünceli kadın,bizim 9 ay var daha ama hemen hemen herşeyimizi aldık,sadece halı,perde ve tv kaldı zemuszemus
bide nevresim ve yatmak için yataş yatak..
ıvır zıvırlarda var 3-5 ama onlarıda nişanlımın migros kartındaki bedavalardan alıcam her ay 150 tl likhakkı var,migrostada gönlüme göre çok şık şeyler geliyor,geldikçe 9 ayda tüm eksiklerimi beleşe getirmiş olucam sositososito
ne şanslıyım dimi![]()
ohh hemde ne şanslı bızım bıseyımız yok
hanı ya k valıdem alsaydı gene ben alırdım aç gözluyum cunkukaydirigubbakcemile3
mıgrosta süper seyler var
nışanlın nasıl alıyo ordan kartı CADIARZU
canım güney marmara kalite kontrol sorumlusu nişanlım.
migros çalışanlarına her ay kullanmaları için kart veriyo,135 lira falan oluyo 1 aylık içinde
ohh hemde ne şanslı bızım bıseyımız yok
hanı ya k valıdem alsaydı gene ben alırdım aç gözluyum cunkukaydirigubbakcemile3
mıgrosta süper seyler var
nışanlın nasıl alıyo ordan kartı CADIARZU
gule gule kullan
bende böle bı takım alcaktım cok hoştu ama kalıtelı bsey yok
eternety ve karaca var onları almam zatı dığer markalarıda hıc tanımam
gıttım hisar mecury mavı renk aldım süper
GAF nan 7 8 ay demen bıle bı hoş::jeyyar: cakall
hıc duymadım o markayı almanlarada guvenmıyom ınş ıyı cıkar cnm
ajıkal kutahya ıse :lepi: tmmdır merak etme sen
nan ben koca koca kolılerden cıkarıyom sende cıkar ve cek:mymeka: