• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bencede senınde alman gerekır

nan ajıkal nerdesın bugun sen:mymeka: ayrıca cok enayısın ha nan para alınmaz mı ben askımın elını öpup para alcam

hehee banada niaşnlımın teyzesi vermişt 50 lira bende ayy yokk

ben alama fln dedikçe kadın ırar etti bende nişanlımın üstüne attım ben almam o alsın diye

o aldıı zorlaa kapıdan çıkar çıkmazz ver ulennn paramı dediiimmmkaydirigubbakcemile3

keşke bana verseler bızde adet ama onlarda bılmım
hemen alırım valla:roflol:hatta cantalı bı elbıse mı alsam kucuk cocuklar gıbı

nan sus bana kımse vermıyo:sinifsinif:
annem babamda yanımda olmuycak
en kucuk benım vermeyenı öpmuycem

iyiymiş kızlar ne bizde nede nişanlımın ailesinde yok öyle adetler izde küçüklere verirler sadece bana para vermeyi lisede staja başlayınca bıraktılar :D

bencede senınde alman gerekır

nan ajıkal nerdesın bugun sen:mymeka: ayrıca cok enayısın ha nan para alınmaz mı ben askımın elını öpup para alcam

bugün giremedim fazla canım
ayrıca enayi sensin :dilcikar: şaka bi yana böcük valla neden almamısım hemide 50 liraydı
neler alırdım bee 3 sene öncesinin parası,sanki servetmiş gibi kaydirigubbakcemile3
eşşek kadar olduk kız bu saatten sonra kimsecikler para vermez,vermesinlerde zaten,,
ayy bide bide kızlar eşyalarımız geldi,gecen hafta ağlamaklı bi şekilde yazı yazmıstım.
koltuğu beğenmedim diyee,köşe koltuğumuz küçülmüş,salona ait bütün eşyalarımız geldi,
yemek masamız falan hepicüğü bi güzel bi güzel,gidip gidip bakıyorum..opuyorumnanaktan

bide sabahtan canım sıkıldı valla
nişanlımın kardesi sarılık oldu,hastaneye yatırdılar,üstelik bulaşıcı bir virüsmüş,
çok üzüldüm,sabah bi olay olmustu telefonda haşlamıstım çocuğu sonradan çok üzüldüm,
nişanlıma söyledim hemen gidin test yaptırın diye,inşallah onlara bulaşmamıştır.

vışş gecmış olsun oncelıkle cnm aman ınş ıhmal etmesınler
ayrıca 3 yıl önce bıde hee vayy enayı vayykaydirigubbakcemile3
ben suan bıle alırm hatta gelenlerden buyuklerden ısterım bıle
dayım var bıdene her yıl ıstıyom sne büydün artık dıo vermıyo
bu yıl evlencemde versınler cnm
koltukların hayrlı olsun tekrardan

sağol şikerim,ben en son ortaokula giderkene aldıydım heralde,bizimkilerde pek cimriymiş kaydirigubbakcemile3
aman zaten bu saatten sonra almam çünkü çocukluğu üstümden atmaya çalısıyorum,hala annemin kucağına otururumda :kedi:

Merhaba canlarımmmmmmm
nasılsınızzzzzzz???
Ben sizden çok ayrı kaldım günlerdir önemli bişiler kaçırdım mı??????Neler oluyor hayatınızda???

ajikal cım bakk üzüldüğüne değmedi canım benim istediğin gibi olmuş ne güzelll hadi gözün aydın iyi günlerinizde kullanın inşaallah :1hug:

valla sen gittik topik duruldu canım
ahanda bugün başladık konusmaya,1 haftadır kimsecikler yoktu
bende 15 dk sonra çıkıcam eve gidicem

evet canım sağol üzüldüğüme değmedi

Bizde ev almıştık hatırlarsanız, evi teslim ettiler nihayet bize opuyorumnanaktan Dolaplarda sorun vardı yenisini takmışlar,daireyi temizlemişler.Evimiz hazır ve nazır bizi bekliyo ama biz daha 9 ay beklemek zorundayız :çok üzgünüm:

Back