• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

herkes hoşgeldi arkadaşlar dahada çoğalıyoruz ne kadar güzel,hepinizin ki hayırlı olsun şimdiden,
karar vermek başarmanın yarısıdır :)

tabi ajikal yok sana bu topik sen git başka yerlere
sattın kızım sen bizi mafoldumben

tabi ajikal yok sana bu topik sen git başka yerlere
sattın kızım sen bizi mafoldumben

yok nan sımdık burda sureklı bırı gelıo slmm verıp bıdaha gelmıyo
hatrlamıyom kım kım dıe
kafam karısıyo
tmm nan gtmem söz:lepi:
patron gelmedığı sürece burdayım
akşam 7 ye kadr mesaı var zatı cnm sıkkın maaşda vermıyolar:delphin:

ah yavriimm yazık sana,sıkma canını,,bende akşam 6,30 a kadar burdayım,
bugün cumartesi bir tek telefon bile çalmıyo,
neden yarım gün çalışmıyoruz ya,sinir oluyorum
pzt den beri topik sessizleşti,,
önümüzdeki pzt düzelir umarım..

ah yavriimm yazık sana,sıkma canını,,bende akşam 6,30 a kadar burdayım,
bugün cumartesi bir tek telefon bile çalmıyo,
neden yarım gün çalışmıyoruz ya,sinir oluyorum
pzt den beri topik sessizleşti,,
önümüzdeki pzt düzelir umarım..

ben 19:00 a kadr calısıyom
ılk defa mesaı kaldık normalde hep 1 de cıkıyodum
ustelık maaş almamak cok canımı yakıyo paraları var ama vermıyolarmafoldumben
neden kızlar nerdeler kı CADIARZU

anlıyorum canım,belkide patronunun bi bildiği vardır,verir merak etme,
kızlar nerde bilmiyorum,heralde bu hafta çok yoğun günler geçirdiler,
inşallah önümüzdeki hafta gelirler,,

anlıyorum canım,belkide patronunun bi bildiği vardır,verir merak etme,
kızlar nerde bilmiyorum,heralde bu hafta çok yoğun günler geçirdiler,
inşallah önümüzdeki hafta gelirler,,

yok vermez
cunku maaşları ben bankaya yatırıyorum maıl atıyorum ve herseyı ok dedım attrmadı son anda
yığenı ıle tartıştı kabahat bıze patladı
zaten ben paramı ıstycem kuruşum yok:delphin:
kızlar gelır herhalde bız bızeyız bugunkaydirigubbakcemile5

selamlar. en aranıza yeni katıldım:)) ben burdayım kızlarrrrrrrzemuszemus

bende varım bendee

Ya bu arada bende önümüzdeki yaza evlenicem allah izin verirse. gerci daha tam b elli deil ama kendi kendime gelin guveyde olabilirim. Ben almıyorum öle bişey. En son gerci paşabahçenin çay pasta takımı vardı ondan aldım küçük bi kolide bardaklar , pasta tabakları gibi. oda ablam kendine alacakmış öle aldım bende. Öyle biriktirmiyorum. işten de ayrıldım çalışmıyorum şu ara.ve çalışmıcam bi süre.evlilik kesinleşince 3-5 ay önce gider ne gerekiyosa alırım diyorum. bilmiyorum dogru mu..ufak tefek şeyler gordukce almak mı iyi olur...

ben çoktan başladım eksiklerimi almaya düğünüme 9 ay olmasına rağmen pek bi eksiğim kalmadı sayılır

bende mi öle yapsam yavas yavas taksitle falan mı aldın. bana da bi yol gösterirmisin cnm

Ya bu arada bende önümüzdeki yaza evlenicem allah izin verirse. gerci daha tam b elli deil ama kendi kendime gelin guveyde olabilirim. Ben almıyorum öle bişey. En son gerci paşabahçenin çay pasta takımı vardı ondan aldım küçük bi kolide bardaklar , pasta tabakları gibi. oda ablam kendine alacakmış öle aldım bende. Öyle biriktirmiyorum. işten de ayrıldım çalışmıyorum şu ara.ve çalışmıcam bi süre.evlilik kesinleşince 3-5 ay önce gider ne gerekiyosa alırım diyorum. bilmiyorum dogru mu..ufak tefek şeyler gordukce almak mı iyi olur...

Önümüzdeki yaz evleniceksen şimdiden başlamalısın.3-5 ayda alınır tabi ama o kadar çok alıncak şey varki masraf çok oluyor.benden tavsiye şimdiden almaya başla.

canım son ana bırakma derim çünkü o tatlı telaş ile hepsi bir araya gelmesin aceleden unuttugun bazı şeyler olabilir en güzeli yavaş yavaş başlamak hem maddi yöndende kendini zora sokmamış olursun

benım sevgılım bıle yoktu almaya basladığımda
sonra 1 ayı ıcınde nışanlandım :asigim:
coğu seyımı aldım ama doymuyom ceyıs bakanı dıe boşa demıyolar
ben sanmam öle 3 5 ayda alabılesın
hee paran cok olur alırsın ama maddı acı cok onemlı
bı camasr ve bulasık mak aldım 2400 tl:delphin:
nevrsımler yemek takımları ohoo 10 bn tl harcadım kesın

Bende doymuyorum çeyiz almaya.evlenince sanki koycak yer kalmıcak gibi geliyor.özellikle mutfak eşyası almayı çok seviyorum zemuszemus

ben ceyıse 2008 temmuzda falan basladıım am sureklı almadım en hızlı dönemı ocak ayında oldu
beyaz eşyalarımı aldım oduyorum suan son 4 taksıtımm kaldı cok şükür

bıdelıste yaptım kendıme unutmayım bısey dıe
sevgılın varsa nışan olcaksa başla keske daha erken baslasdım dıom
artı modası gecmıycek seyler almak cok onemlı

Nerden başlıcamı bilmiyorum acıkcası,elektronik aletler hep değiiyoru. fiyatları da öle zaman gectikçe en iyi markalar bile daha uygun olmaya baslıyor. Elektronik aletleri en sona bırakıyorum. Tabak çanakda kolay gibi geliyor. Bi seferde zaten yemek takımımı, kahvaltı takımı mı, tencereleri ve çatal kaşık setini alırım diye düşünüyorum.

Beyaz eşya gibi büyük şeyler alamıcam kızlar. Onları bizde erkek tarafı alır. Ben dediğiniz gibi mutfak eşyaları, nevresim takımları işte uyku setleri gibi şeyler alayım o zaman yavaş yavaş gördükçe beğendikçe. Çünkü ben seneye kesin istiyorum o almazsa beni ben onu alcam yani o kadar:)))))zemuszemus

Back